
سالمندان مبتلا به سوء تغذيه بهتر است سه وعده غذاي اصلي داشته باشند و به فاصله هر 2 تا 3 ساعت ميان وعده ميل كنند.
سعيده
معاني كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي
در گفت و گو با خبرنگار وبدا، اظهار داشت: وعدههاي اصلي غذايي به موقع
مصرف شود و از مصرف ديرهنگام صبحانه و شام كه سبب گرسنگي طولاني مدت ميشود
(بيش از 12 ساعت) پرهيز شود.
وي
افزود: لازم است سالمندان حداقل دو ميان وعده كه ميتواند شامل بيسكويت
(ترجيحاً سبوسدار)، كيك، كلوچه، نان و پنير، نان و سيبزميني، نان و
تخممرغ، نان و خرما، نان شيرمال همراه با يك ليوان شير و انواع ميوه باشد،
مصرف كنند.
اين
كارشناس تغذيه با اشاره به اين كه تنوع بايد در مصرف روزانه مواد غذايي
رعايت شود، گفت: براي افزايش اشتها در سالمندان لاغر غذا در بشقاب بزرگتر
كشيده شود و از سبزيهاي رنگي مانند هويج، گوجه فرنگي، فلفل دلمهاي در غذا
استفاده شود.
وي
مصرف غذاهايي كه تهيه آنها آسان است مانند فرني، ماست و خيار حاوي كشمش و
گردو و شيربرنج، پوره تخم مرغ و سيب زميني و شله زرد را براي تكميل انرژي
دريافتي توصيه كرد و ابراز داشت: در مورد سالمنداني كه به تنهايي قادر به
غذا خوردن نيستند بايد حتماً از نزديكان و خويشان كمك گرفت و از حذف
وعدههاي غذايي پرهيز كرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر