نوشته : تحريريه دنياي سلامت
كالريها
در هر حالتي كه باشند و از هر منبعي كه وارد بدن شما شوند به هر حال كالري
هستند و انرژي دارند. واقعيت اين است كه بدن شما با كربوهيدراتها،
چربيها، قندها و پروتئينهايي كه دريافت ميكند كارهاي بسيار زيادي انجام
ميدهد. همچنين اينكه شما چه نوع از گروههاي غذايي را در برنامه غذايي
خود داشته باشيد و آنها را به طور معمول مصرف كنيد هم در واكنش بدن موثر
است. مثلا خوردن غذاهاي حاوي چربي، كربوهيدرات و قند در كنار هم ميتواند
قند خون را بسيار بالا ببرد (مثل شيرينيها). در عوض غذاهاي حاوي چربي،
كربوهيدراتهاي پيچيده و پروتئين (مانند گوشت ساده و كمچرب با برنج
قهوهاي) قند خون را در سطح متعادل حفظ ميكنند و قند خون متعادل و طبيعي
يكي از شروط سلامتي است. سه گروه اصلي غذايي، يعني پروتئينها،
كربوهيدراتها و چربيها، منابع تامين سوخت مورد نياز بدن هستند.
پروتئينها كه در لبنيات، گوشت، ماهي و تخم مرغ وجود دارند، در بدن به
آمينو اسيدها تبديل و شكسته ميشوند. چربيها در غذاهايي مانند كره و
روغنها به شكل اسيدهاي چرب درميآيند و كربوهيدراتها – از هر منبعي كه
تامين شوند- به صورت قندهاي ساده درخواهند آمد.