بهترین میوه‌ها برای دیابتی‌ها را بشناسید



طبق گزارش انجمن دیابت آمریکا، مبتلایان به دیابت باید در مصرف میوه و شیرینی‌جات رژیم متعادلی را رعایت کنند.
مصرف میوه‌جاتی که دارای شاخص گلایسمی پایینی (کم‌تر از 50) هستند می‌تواند کمک خوبی برای پیشگیری از اسپایک قند خون باشد.
برخی از بهترین میوه‌ها برای مبتلایان به دیابت عبارتند از:
سیب
سیب‌ دارای شاخص گلایسمی پایین به میزان 38 است. این میوه سرشار از فیبر بوده و حاوی ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌های بسیاری است که برای سلامت قلب مفیدند.
زردالو
زردالوی خشک (برگه زردالو) دارای شاخص گلایسمی 31 می‌باشد و منبع خوبی از ویتامین A و C محسوب می‌شود.
انواع توت و گیلاس
گیلاس دارای شاخص گلایسمی بسیار پایینی به میزان 22 است و انواع توت نیز دارای شاخص گلایسمی به میزان 32 می‌باشند و حاوی فیبر و ویتامین‌های اساسی هستند.
مرکبات
گریپ فروت و پرتقال هر دو دارای شاخص گلایسمی پایینی بوده و حاوی فیبر محلول و ویتامین C هستند.
گلابی
گلابی‌ سرشار از فیبر بوده و از شاخص گلایسمی پایینی به میزان 38 برخوردار است.این میوه همچنین منبع خوبی از ویتامین C و ماده معدنی اساسی مس محسوب می‌شود.
http://www.ehow.com

دشمن مغز را می شناسید؟

مغز
رژیم غذایی سرشار از قند برای مغز مضر است.
 
معمولا در فصل امتحانات، دانش آموزان و دانشجویان برای افزایش تمرکز از مقادیر بیشتری شکلات، شیرینی جات و نوشیدنی های صنعتی استفاده می کنند، در حالی که مطالعات اخیر نشان می دهند که افراط در مصرف قند و شکر، فعالیت مغز، حافظه و فرآیند یادگیری را کاهش می دهد. از طرف دیگر در این تحقیق مشخص شد که اسیدهای چرب امگا- 3 به خنثی کردن این اثر مخرب کمک می کنند. 
همان طور که می دانید مصرف زیاد قند و شکر خطراتی همچون دیابت، چاقی، کبد چرب و سرطان را به همراه دارد.
محققان معتقدند که آنچه می خوریم، تفکر ما را تحت تاثیر قرار می دهد. مصرف قند و شکر زیاد به مدت طولانی، توانایی مغز برای یادگیری و به یاد آوردن اطلاعات را کاهش می دهد. بنابراین رژیم های غذایی در زندگی مدرن به دلیل دارا بودن مقادیر زیاد قند اثرات زیان آوری بر مغز دارند.

تغذیه در ماه های سرد سال و پیشگیری از بیماری ها

پاییز فصل مبارزه با سرطان است تعجب نکنید. صد البته مبارزه با سرطان فصل ندارد اما با توجه به میوه ها و سبزی های این فصل، می توان پاییز را فصل مبارزه با سرطان نامید. کارشناسان می گویند: پاییز فصل مناسبی برای مبارزه با سرطان است زیرا در این فصل دسته ای از میوه ها و سبزی ها به ثمر می نشیند که در مقایسه با دیگر میوه ها و سبزی ها، خواص و تاثیرگذاری بیشتری برای مقابله با این بیماری دارد.به گفته کارشناسان بهتر است میوه ها را خام و با پوست مصرف کرد تا مواد مغذی موجود در پوست آن ها نیز به بدن برسد.

هر چه پررنگ تر، بهتر

به گزارش سلامت نیوز به نقل از خراسان ؛ سبزیجات و میوه های پررنگ حاوی آنتی اکسیدان فراوانی است و مهم ترین خاصیت میوه های پررنگ، خاصیت ضدسرطانی آن هاست. دکتر کورش جعفریان متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با بیان این مطلب به خراسان می گوید: انار، کدو و مرکبات که در فصل پاییز و زمستان وارد بازار می شود، حاوی آنتی اکسیدان است و از بدن در برابر انواع سرطان محافظت می کند.

رازیانه با خواص درمانی بسیار

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کارشناسان جوشانده دانه‌های رازیانه را برای رفع درد شکم، قولنج و سردی معده تاثیرگذار می‌دانند. اصغر نقشی با بیان این مطلب افزود: دانه‌ها و ریشه رازیانه خواص دارویی بسیاری دارند. وی با توصیه‌ای به مادران شیرده تشریح کرد: مادران شیرده می‌توانند برای افزایش شیر خود یا رفع قولنج کودک شیرخوار دَم کرده رازیانه را مصرف کنند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از آرمان ؛نقشی ادامه داد: دَم کرده تهیه شده از دانه‌های رازیانه برای درمان سوءهاضمه و نفخ قابل توصیه است. کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی رازیانه را برای درمان ناراحتی‌های ادراری تاثیرگذار دانست و یادآور شد: برای ناراحتی‌ای ادراری مانند سنگ و یا ازدیاد اسید اوریک می‌توان ازجوشانده ریشه رازیانه استفاده نمود. وی با بیان مزایای عرق رازیانه برای بهبود دردهای پهلو اظهار کرد: نوشیدن عرق رازیانه به صورت یک فنجان در یک لیوان آب سرد برای درمان دردهای پهلو و تخلیه رحم مفید خواهد بود.


بررسی تاثیر گیاه جینسینگ در درمان بیماری مزمن ریوی

پزشکان استرالیایی در یک مطالعه جدید به بررسی تاثیر نوعی داروی گیاهی در طب سنتی چین برای درمان بیماری ریوی مزمن پرداختند.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ این پزشکان در یک بررسی سه ساله تاثیر گیاه جینسینگ را روی کیفیت زندگی بیماران مبتلا به انسداد مزمن ریوی آزمایش کردند. این آزمایشات روی گروهی از سیگاری‌های سابق 40 تا 80 ساله انجام گرفت.



این افراد به تنگی نفس و سرفه مزمن مبتلا بودند.این متخصصان معتقدند که در حال حاضر طب غربی چاره‌ای برای درمان بیماریهای مزمن ریوی ندارد.آمارها نشان می‌دهد که در حال حاضر حدود 1.2 میلیون نفر در استرالیا به بیماری انسداد مزمن ریوی مبتلا هستند.

متخصصان استرالیایی می‌گویند: جینسینگ از داروهای پرمصرف در طب سنتی چین است که صدها سال برای درمان علائم بیماری مزمن ریوی استفاده شده اما تاکنون آزمایشات بالینی گسترده روی این داروی گیاهی انجام نگرفته است.

در مطالعات اولیه این پزشکان به نتایج امیدوارکننده‌ای از تاثیر مثبت جینسینگ در بهبود علائم این بیماری دست یافته‌اند و در مرحله بعد این روش درمانی را روی گروه‌های بزرگتری از داوطلبان آزمایش خواهند کرد.


شیرکم‌چرب و سبزی‌ها از مسمومیت ناشی از سرب می‌کاهند


 گلایل اردلان در گفت‌وگو با فارس در خصوص راه‌های پیشگیرانه از عوارض آلودگی هوا اظهار داشت: هر ساله با شروع فصل سرما و روشن شدن وسایل گرمازایی که خوب عمل نمی‌کنند و به عبارت عامیانه خوب نمی‌سوزند آلودگی هوا افزایش می‌یابد.
وی ترکیبات مونوکسید کربن، اکسید نیتروژن، اکسید سولفور، ذرات معلق در هوا و هیدروکربن‌ها را از جمله مواد آلوده‌کننده نام برد.اردلان تصریح کرد: با آلوده شدن هوا بدن انسان در برابر عفونت‌های بیماری‌زا حساس‌تر می‌شود و مشکلات تنفسی، تحریک چشم و ناراحتی‌های قوه بویایی افزایش می‌یابد.
رئیس اداره سلامت جوانان و نوجوانان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه افرادی که در نقاط آلوده‌تر شهر تردد می‌کنند معمولاً با سوزش گلو و افزایش ضربان قلب مواجه هستند و التهابات دستگاه تنفسی و برونشیت را هنگام آلودگی هوا بین افراد بیشتر مشاهده می‌کنیم.
وی در مورد مشاغلی که مجبور به تردد در نقاط آلوده شهر هستند، گفت: پلیس‌های راهنمایی و رانندگی، دوچرخه‌سوارها، مأموران پست یا نگهبانان برای آنکه بتوانند خود را در برابر آلودگی‌ها محافظت کنند باید از ماسک‌های خاص استفاده کرده و ماسک‌ها را هر 2 ساعت یکبار عوض کنند.
اردلان تأکید کرد: ماسک‌های پارچه‌ای و معمولی در برابر آلودگی چندان مؤثر نیستند و بهتر است از ماسک‌های فیبری استفاده کرد که از ورود ذرات درشت معلق در هوا به ریه پیشگیری می‌کند.

رژیم، هنر خوب تغذیه کردن


رژیم عبارت است از تعادل غذای روزانه، نه خوردن چند دانه قرص یا شربت تلخی که اشتها را کم می کند.
به گزارش خبرنگار بهداشت  و درمان باشگاه خبرنگاران؛ بسیاری از مردم به محض اینکه اسم رژیم می آید به خود می لرزند و تصور می کنند که رژیم عبارت است از کسر غذا تا حدی که بدن از وزن معمولی و لازم خود نیز کمتر شود.
بعضی خیال می کنند که رژیم عبارت است از خوردن چند دانه قرص یا شربت تلخی که اشتها را کم می کند در حالی که اصل چنین نیست.
رژیم عبارت است از تعادل غذای روزانه و آن کس که رعایت رژیم روزانه را می کند نه تنها سلامت خود را از دست نمی دهد، بلکه همیشه شاداب و سرزنده است.
به طور خلاصه رژیم هنر خوب تغذیه کردن می باشد.

اصل تغذیه سالم در اعتدال و تنوع است

مصرف مواد مغزی و تغذیه سالم در صورتیکه هیچ گونه اعتدالی نداشته باشد، منجر به ایجاد اختلال در متابولیسم بدن می شود.

دکتر کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اصل تغذیه سالم در اعتدال و تنوع است تنوع مواد غذایی به دسته تقسیم می شوند.

وی در خصوص یکی از مراحل تقویت بدن عنوان کرد: نان و غلات که دارای ویتامین گروه B بود و سلامت در کلیه اندام ها، پوست، ناخن تاثیر گذار بوده و از ورود میکروب جلوگیری می کند.

وی افزود: میوه و سبزیجات، دارای ویتامین A، C که از مراحل دلگیر تقویت بدن می باشد.

وی خاطر نشان کرد: شیر و لبنیات باعث تقویت استخوان و دندان ها و بافت های بدن با کلسیم و فسفر می شود.

وی در پایان اشاره کرد: گوشت و مرغ که دارای آهن، روی، ویتامین  B12و باعث سالم شدن خون می شود و حتما باید این چهار گروه را در تغذیه روزانه قرار دهیم.

این نوشیدنی را در صبح با چای مصرف نکنید !

66613c7e42981bc8c3eb991507200e3d این نوشیدنی را در صبح با چای مصرف کنید !مصرف شیر پرچرب در صبحانه تأثیر آنتی اکسیدانی چای را می‌کاهد

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: استفاده از شیر پرچرب می‌تواند میزانی از آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چای را از بین ببرد.

محمدجواد حسین‌زاده  افزود: استفاده از شیر پرچرب می‌تواند میزانی از آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چای را از بین ببرد.
وی گفت: موادی که به عنوان مواد چرب مصرف می‌شود برای حفاظت عروق جنبه منفی تلقی می‌شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: چربی بیش از حد برای بدن مضر است، چون در دیواره عروق رسوب می‌کند و باعث تنگی و گرفتگی آنها و در نتیجه سکته قلبی و مغزی می‌شود.
حسین‌زاده گفت: چربی زیاد در رژیم غذایی ممکن است اثر آنتی اکسیدانی ویتامین C را از بین ببرد.

آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟


نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟

نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتياد دارید یا نه! این آزمون بر اساس معیارهایی که محققان دانشگاه ییل برای افراد معتاد به غذا در نظر گرفته‌اند، طراحی و البته کمی مختصر شده که پاسخ دادن به آن وقت زیادی از شما نگیرد. با انجام دادن این تست مشخص می‌شود که شما پرخور هستید یا به غذا اعتیاد دارید.

به هر کدام از سؤالات زیر امتیازی بین صفر تا 4 بدهید و یادتان باشد که روند امتيازدهی‌تان به شکل زیر است: