اصل تغذیه سالم در اعتدال و تنوع است

مصرف مواد مغزی و تغذیه سالم در صورتیکه هیچ گونه اعتدالی نداشته باشد، منجر به ایجاد اختلال در متابولیسم بدن می شود.

دکتر کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اصل تغذیه سالم در اعتدال و تنوع است تنوع مواد غذایی به دسته تقسیم می شوند.

وی در خصوص یکی از مراحل تقویت بدن عنوان کرد: نان و غلات که دارای ویتامین گروه B بود و سلامت در کلیه اندام ها، پوست، ناخن تاثیر گذار بوده و از ورود میکروب جلوگیری می کند.

وی افزود: میوه و سبزیجات، دارای ویتامین A، C که از مراحل دلگیر تقویت بدن می باشد.

وی خاطر نشان کرد: شیر و لبنیات باعث تقویت استخوان و دندان ها و بافت های بدن با کلسیم و فسفر می شود.

وی در پایان اشاره کرد: گوشت و مرغ که دارای آهن، روی، ویتامین  B12و باعث سالم شدن خون می شود و حتما باید این چهار گروه را در تغذیه روزانه قرار دهیم.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر