کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معتقد است که خوردن یک عدد تخممرغ در روز با 18 درصد کاهش احتمال سرطان سینه همراه است. دکتر پریسا ترابی با بیان این مطلب افزود: به دلیل اهمیت ماده کولین در ساختمان بدن، عدم مصرف آن در گروههای خاص به ویژه زنان باردار و شیرده میتواند آثار سوء قابل توجهی داشته باشد زیرا این ماده در به هم پیوستگی ساختمانی غشای سلولها نقش دارد.وی تصریح کرد: تخممرغ پس از جگر گاو دومین منبع مهم و غنی از کولین است که بهخصوص باید در زنان باردار و شیرده به مصرف برسد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از آرمان ؛کولین تخممرغ در داخل زرده آن بهصورت مادهای به نام لسیتین یافت میشود.ترابی با اشاره به این که 2 عدد تخممرغ با تامین حداقل 250 میلی گرم کولین حدود 50 درصد نیاز روزانه یک خانم باردار و شیرده را تامین میکند، تصریح کرد: کولین نقش بسیار مهمی در تکامل مغز جنین دارد و این ماده مناطقی از مغز را که مسئول برقراری حافظه هستند تحت تاثیر قرار داده و توانایی یادگیری در دوران زندگی را تقویت میکند.این کارشناس تغذیه ادامه داد: دریافت کولین توسط جنین از مادر نه تنها باعث رشد و تکامل مناسب مغزی او میشود بلکه سطح ماده هموسیستئین در خون مادر را در حد متعادل حفظ میکند همچنین مادران بارداری که در رژیم غذایی خود فقر کولین دارند، 4 برابر بیشتر احتمال دارد که جنین آنها دچار ضایعات لوله عصبی از جمله کانال مغزی نخاعی شود.