افزودن سبزیهای رنگی مختلفی مانند هویج، ذرت، بروکلی، نخودفرنگی، لوبیاسبز و قارچ به بشقاب غذا میتواند اشتهای شما را دوچندان کند...
برخی از افراد بدغذا -به خصوص بچهها- تمایلی به مصرف سبزیهای بخارپز ندارند به همین دلیل میتوان گروهی از سبزیها مانند هویج، گوجهفرنگی، فلفلدلمهای، قارچ یا بروکلی را به جای بخارپزکردن با رنده درشت به صورت خام رنده و با کمی آبلیمو، سس مایونز یا خردل و نمک آنها را طعمدار کرد و در کنار بشقاب غذا قرار داد. سبزیهای دیگر مانند ذرت، لوبیا و نخودفرنگی را هم میتوان برای بهبود طعمشان با روغنزیتون و نمک پخت و با سس خردل طعمدارشان کرد تا اشتها بیش از پیش تحریک شود. این راه، یکی از راههای پیشنهادی برای افزایش اشتهاست. البته 10 راه دیگر هم برای افزایش اشتها وجود دارد که در «سفره سالم» این هفته با آنها آشنا میشویم.
1. از آب مرکبات غافل نشوید
یکی از راههای افزایش اشتها، گنجاندن آب انواع مرکبات بهعنوان نوشیدنی همراه وعدههای اصلی غذاست. مرکبات مختلفی حاوی انواع ویتامینها از جمله ویتامین C و اسیدفولیک هستند. اسیدفولیک یکی از ترکیبهای افزایشدهنده اشتهاست. با این توصیف شما میتوانید برای افزایش اشتهای خود یا فرزند بدغذایتان، یک لیوان آب پرتقال، نارنگی، گریپفروت، لیمو شیرین یا حتی شربت آبلیموی خنک را کنار بشقاب غذا بگذارید و کمی از آن را قبل و کمی از آن را هم بین غذا میل کنید.
ضمن اینکه کالری دریافتی از طریق مصرف آبمیوههای طبیعی و تازه میتواند به روند افزایش وزن افراد لاغر هم کمک کند. سبزیهای برگسبز تیره مانند اسفناج و بروکلی، لوبیا، نخود، عدس، کرفس تازه، هویج، بامیه و مارچوبه هم جزو بزرگترین منابع طبیعی دریافت اسیدفولیک هستند که گنجاندن آنها در کنار غذای اصلی میتواند باعث افزایش اشتها شود.