هر چند که خطر ابتلا به بیماریهای خطرناک مانند جنون گاوی از راه مصرف گوشت، منجر به افزایش شمار کسانی که به گیاهخواری روی میآورند شده است، اما همچنان بیشتر افراد تمایل زیادی به مصرف گوشت دارند.
به گزارش خبرگزاری سینا به نقل از اشپیگل آنلاین، تنها در آلمان مصرف سرانه گوشت هر نفر حدود ۶۰ کیلوگرم در سال است و تازه در آمریکا ۳۰ کیلوگرم هم بیشتر است. با نگاهی به این آمار و ارقام این پرسش پیش میآید که آیا اینگونه تمایل به مصرف گوشت از روی عادت است یا نتیجه تبلیغات هوشمندانه گسترده است که ما را به سمت گوشتخواری سوق میدهد؟
انسان اصالتا گوشتخوار بوده است
با توجه به پژوهشهای متعدد علمی، در اینکه انسان اصالتا گوشتخوار بوده تقریبا شکی وجود ندارد. دانشمندان با کمک اشعه لیزر دندانهای فسیل قدیمیترین انسانتباران با نام «جنوبیکپی» (Australopithecus) را مورد بررسی قرار دادهاند. آنها متوجه شدهاند که برنامه غذایی نیاکان ما حاوی انواع برگ، میوه، تخم و ریشه گیاهان و همینطور گوشت بوده است.
سیستم گوارشی انسان به راحتی میتواند کربوهیدراتهای ساده که میوهها به بدن میرسانند را هضم کند. اما در عین حال سیستم گوارشی بدن انسان برای هضم گوشت نیز مناسب است. علاوه بر این گوشت به عنوان منبع مهم تامین پروتئین، احتمالا باعث رشد مغز انسان در اندازه امروزی آن شده است.