به دلیل احتمال عوارضی مانند کم خونی و ریزش مو، لازم است افراد گیاهخوار به میزان آهن دریافتی خود توجه کنند.
به گزارش وب دا، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: آهن موجود در گياهانی مانند اسفناج، از نوع غير قابل جذب بوده، در صورتى كه آهن قابل جذب براى بدن از نوع آهن موجود در پروتئين هاى حيوانى است.
مصطفی رنجبر با بیان اینکه انواع رژیم های کاهش وزن، دارای مزایا و معایب خاص خود هستند، اظهار کرد: با توجه به وجود گروهی از مواد غذایی مورد نیاز بدن در محصولات حیوانی، عدم استفاده از این مواد غذایی، همراه با عوارض نامطلوب است.
این کارشناس تغذیه، با بیان اینکه چاقی بيمارى مزمنى است كه به علت عدم تعادل ميزان انرژى مواد غذایی و سوخت آن ایجاد می شود، ادامه داد: علل ارثی، مصرف بیش از حد مواد غذایی، دریافت کالری بیش از نیاز روزانه، عدم تحرک کافی و فشارهای روحی در ایجاد این مشکل موثر است.
رنجبر خاطرنشان کرد: امروزه برای سنجش تعادل قد و وزن، از فرمولی به نام BMI استفاده می شود که اعداد بیم 20 تا 25، نرمال بودن فرد و اعداد بالای 25، اضافه وزن فرد را نشان می دهد.
گفتنی است: برای محاسبه شاخص BMI از فرمول وزن بر حسب کیلوگرم تقسیم بر مقدار قد بر حسب متر استفاده می شود.