تغذیه سالم یکی از مهمترین ارکان حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماریها است و برای تامین آن، داشتن یک برنامه غذایی روزانه صحیح ضروری است.برنامه غذایی صحیح یعنی یک رژیم غذایی که شامل مقادیر متعادل از تمامی گروههای اصلی غذایی با رعایت اصل تنوع و متناسب با نیازهای بدن هر فرد باشد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از جام جم ؛ سرپرست واحد آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با اشاره به گروه نان و غلات به عنوان اولین و مهمترین گروه مواد غذایی، گفت: این گروه غذایی شامل انواع نان از جمله نانهای سنتی و صنعتی، برنج، انواع ماکارونی و رشتهها، غلات آماده صبحانه و فرآوردههای آنها است.وی افزود: مواد غذایی این گروه حاوی کربوهیدراتهای پیچیده، فیبر غذایی، برخی ویتامینهای گروه ب، مقداری پروتئین و مواد معدنی مانند آهن و کلسیم است.
پیشگیری از چاقی و اضافه وزن با مصرف محصولات سبوسدار
مینا کاویانی با توجه به اینکه انواع نان و محصولات سبوسدار بهترین انتخاب برای مصرف هستند، تصریح كرد: در گروه نان و غلات، محصولات سبوسدار بهترین انتخاب محسوب میشوند زیرا مقدار بیشتری فیبر غذایی و ویتامینهای گروه Bرا دارند.
سرپرست واحد آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه فیبر غذایی در بدن هضم نمیشود بنابراین نمیتواند انرژی تولید کند، تاکید کرد: به همین جهت مصرف انوع نان و غلات سبوسدار میتواند در پیشگیری از بیماریهای مزمن مانند چاقی و افزایش وزن نقش داشته باشد. همچنین با کمک به تسهیل عبور مواد مضر و دفعی از بدن میتواند در ممانعت از بروز یبوست و برخی بیماریها نقش بسزایی داشته باشد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از جام جم ؛ سرپرست واحد آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با اشاره به گروه نان و غلات به عنوان اولین و مهمترین گروه مواد غذایی، گفت: این گروه غذایی شامل انواع نان از جمله نانهای سنتی و صنعتی، برنج، انواع ماکارونی و رشتهها، غلات آماده صبحانه و فرآوردههای آنها است.وی افزود: مواد غذایی این گروه حاوی کربوهیدراتهای پیچیده، فیبر غذایی، برخی ویتامینهای گروه ب، مقداری پروتئین و مواد معدنی مانند آهن و کلسیم است.
پیشگیری از چاقی و اضافه وزن با مصرف محصولات سبوسدار
مینا کاویانی با توجه به اینکه انواع نان و محصولات سبوسدار بهترین انتخاب برای مصرف هستند، تصریح كرد: در گروه نان و غلات، محصولات سبوسدار بهترین انتخاب محسوب میشوند زیرا مقدار بیشتری فیبر غذایی و ویتامینهای گروه Bرا دارند.
سرپرست واحد آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه فیبر غذایی در بدن هضم نمیشود بنابراین نمیتواند انرژی تولید کند، تاکید کرد: به همین جهت مصرف انوع نان و غلات سبوسدار میتواند در پیشگیری از بیماریهای مزمن مانند چاقی و افزایش وزن نقش داشته باشد. همچنین با کمک به تسهیل عبور مواد مضر و دفعی از بدن میتواند در ممانعت از بروز یبوست و برخی بیماریها نقش بسزایی داشته باشد.