کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: خانوادهها باید به ویژه در فصول گرم سال از نگهداری مواد غذایی فسادپذیر در خارج از یخچال پرهیز کنند و مواد غذایی پخته شده را به هیچ عنوان در شرایط نیمگرم (40ـ20 درجه سانتیگراد) قرار ندهند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ امیری اضافه کرد: مواد غذایی که به صورت منجمد نگهداری شدهاند پس از خروج از انجماد نسبت به مواد غذایی تازه آمادگی بیشتری برای فسادپذیری دارند و باید در نگهداری آنها تا هنگام مصرف دقت بیشتری اعمال شود و تا حد امکان سریع طبخ و مصرف شوند.