مصرف نمک در ایران دو تا سه برابر استاندارد جهانی است. مصرف نمک بویژه درغذاهای آماده به میزان زیاد مورد استفاده قرار میگیرد.
به گزارش ایرنا بهنقل از یک کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ایران، حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک بر اساس توصیه سازمان بهداشت جهانی پنج گرم است.
مصرف زیاد نمک و غذاهای شور باعث اختلال در کارکرد کلیهها شده و از عوامل موثر بر افزایش فشارخون و بروز بیماریهای قلبی عروقی است.
منبع:http://www.dw.de/dw/article/0,,15651994,00.html
به گزارش ایرنا بهنقل از یک کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ایران، حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک بر اساس توصیه سازمان بهداشت جهانی پنج گرم است.
مصرف زیاد نمک و غذاهای شور باعث اختلال در کارکرد کلیهها شده و از عوامل موثر بر افزایش فشارخون و بروز بیماریهای قلبی عروقی است.
منبع:http://www.dw.de/dw/article/0,,15651994,00.html