ایرانی‌ها سه‌برابر مردم دنیا نمک مصرف می‌کنند

مصرف نمک در ایران دو تا سه برابر استاندارد جهانی است. مصرف نمک بویژه درغذاهای آماده به میزان زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد.
به گزارش ایرنا به‌نقل از یک کار‌شناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ایران، حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک بر اساس توصیه سازمان بهداشت جهانی پنج گرم است.
مصرف زیاد نمک و غذاهای شور باعث اختلال در کارکرد کلیه‌ها شده و از عوامل موثر بر افزایش فشارخون و بروز بیماری‌های قلبی عروقی است.

منبع:http://www.dw.de/dw/article/0,,15651994,00.html

آشنایی بیشتر با خواص آلو


آشنایی بیشتر با خواص آلواسم آلو که می‌آید، چند نوع آلوی مختلف یادمان می‌افتد؛ آلوبخارا، آلوسیاه، زردآلو، آلوی‌ قطره‌طلا و... که همه ‌اینها تقریبا ویژگی‌های مشابهی دارند و همگی سرشار از فیبر، ویتامین و مواد معدنی هستند.
1 منبع فیبر: ‌این خوراکی، سرشار از فیبر است؛ مهم‌تر‌ اینکه حاوی هر دو نوع فیبر، یعنی فیبر محلول و نامحلول در آب است. ‌این باعث می‌شود تا با مصرف آلو خواص هر دو نوع فیبر را، دریافت کنیم. یکی از مهم‌ترین‌ این خاصیت‌ها،‌ ایجاد احساس سیری طولانی‌مدت و کمک به عملکرد بهتر دستگاه گوارش است.

آنـچـه از چـای نـمـی دانـسـتـیـد

آنـچـه از چـای نـمـی دانـسـتـیـد

در پایان روزی پرکار، نوشیدن فنجانی چای می‌چسبد. این نوشیدنی گرم به دلیل آنکه آرامش‌‌بخش است و خستگی را از تن به در می‌برد، طرفداران زیادی دارد.

 لذت نوشیدن چای وقتی بیشتر می‌شود که بدانید این نوشیدنی سالم و پرطرفدار، خواص درمانی بسیاری دارد و از ابتلا به بیماری‌های گوناگون پیشگیری می‌کند (البته با این قید که نباید در مصرف آن زیاده‌روی کرد بلکه نوشیدن فقط یک تا 2 فنجان آن کافی است)...
 اگر باورتان نمی‌شود بهتر است ادامه همین مطلب را که درباره مهم‌ترین خواص این نوشیدنی است، مطالعه کنید.

میوه هایی که برای بدن مفیدترند

میوه هایی که برای بدن مفیدترند
ویتامین A هم یکی از ویتامین های مورد نیاز بدن برای سلامت پوست است اما به دلیل اینکه جزء ویتامین هایی است که مصرف زیاد آن موجب مسمومیت ویتامینی می شود،این ویتامین بایستی با احتیاط مصرف شود..

یک متخصص پوست و مو با بیان اینکه:« از میان مواد غذایی میوه ها و سبزیجات ، منابع غذایی هستند که حاوی آنتی اکسیدان ها بوده و مصرف این مواد توصیه می شود»گفت:« میوه هایی که رنگ قرمز دارند بیشتر از سایر میوه ها حاوی آنتی اکسیدان ها هستند»

قوانين تغذيه در اداره



بهترين ناهار در محل کار


هيچ مي‌دانستيد ميزکار شما به چند دليل جاي مناسبي براي غذاخوردن نيست؛ اول به اين دليل که باعث مي‌شود حواس شما به جاي آنکه به غذاخوردن متمركز شود، متوجه جواب دادن به تلفن، ايميل فرستان و کاغذبازي باشد بنابراين مغز توجهي به مقدار غذايي که خورده مي‌شود، ندارد و در نتيجه پرخوري اولين دستاورد اين كار است...
 دوم اينکه ميزکار شما 400 بار از يک توالت کثيف‌تر و مثل ميز غذايي است که هرگز تميز نمي‌شود. جالب‌تر اينکه روي اين ميز وسايل کثيف ديگري از قبيل تلفن، موس و حتي رايانه‌ وجود دارد و تمام اينها باعث انتقال آلودگي خواهندشد. پوستر اين هفته به 12 قانون طلايي غذاخوردن در محل کار پرداخته است.
1. ببينيد که چه مي‌خوريد: به غذايي که براي خود آماده کرده‌ايد، توجه کنيد و هرگز در وقت غذاخوردن هيچ کار اضافه‌اي حتي پاسخگويي به تلفن را انجام ندهيد زيرا در اين صورت بيش از نياز روزانه‌تان غذا خواهيدخورد و به مرور چاق مي‌شويد. البته قبل از هر چيز بهتر است مقدار مشخص و مناسبي غذا در ظرفتان بريزيد.

سالمندان «شاتوت» بخورند


جام جم آنلاين: میوه‌هایی مانند توت‌فرنگی و شاتوت می‌تواند در حفظ توانایی‌های ذهنی افراد در سالمندی موثر باشد. بر اساس تحقیقات جدیدی كه در این زمینه انجام شده است، مصرف نوعی از توت‌ها مانند توت‌فرنگی یا شاتوت كه حاوی فلاونویید است می‌تواند كاهش توانایی‌های ذهنی در زنان سالمند را تا 2.5 سال به تاخیر اندازد.

زنانی كه هر هفته دو بار میوه‌هایی مانند شاتوت یا توت‌فرنگی را در برنامه غذایی روزانه خود قرار می‌دهند دیرتر با مشكل فراموشی و كاهش توانایی‌های ذهنی مواجه می‌شوند.

به این ترتیب تنها با استفاده از تغییرات جزئی در برنامه غذایی افراد می‌توان بسیاری از مشكلات دوران سالمندی را كه محدودیت‌هایی به همراه دارد به تاخیر انداخت.

در این تحقیق گروهی 120 هزار نفره از پرستاران در سنین 30 تا 55 سال شركت كردند و از نظر برنامه تغذیه‌ای و مصرف میوه‌های مختلف در برنامه غذایی روزانه مورد بررسی قرار گرفتند.

کله پاچه خورها، بخوانند



سلامت نیوز: کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران خاص خود را دارد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران؛  کله پاچه یکی از این نوع غذاها است. غذایی سنتی و ایرانی که در طول سال نیز طرفداران خاص خود را دارد و اغلب غذای محبوب نسل قدیم است و البته طبع نسل جوان نیز آن را می‌ پسندد.

این غذا بسیار چرب و پُرانرژی است. ویژگی اصلی این غذا پروتئین بالا و باکیفیت آن است. پروتئین ‌ها مواد مغذی ‌ای هستند که در رشد، ترمیم و ساخت سلول ‌ها و بافت ‌های بدن نقش مهمی به عهده دارند و مصرف نوع حیوانی آن ها به مقدار لازم برای تمام گروه‌ های سنی توصیه می ‌شود.

پنج قدم سریع برای کاهش وزن آسان



سلامت نیوز: با این پنج تغییر کوچک به سادگی وزن کم کنید:

۱- مقدار کالری دریافتی خود را کنترل کنید. به جای گوشت‌های قرمز پرچرب، از گوشت مرغ و پرنده‌های دیگر استفاده کنید. لبنیات کم‌چرب را جایگزین انواع پرچرب آن‌ها کنید. چند بار در هفته به جای هله‌هوله‌های پرکالری مانند کلوچه، چیپس، شیرینی و شکلات انواع میوه‌ها را استفاده کنید.

۲- کمتر فست‌فود بخورید. در قدم اول سایز فست فود خود را کاهش دهید و سپس میزان مصرف را به حداکثر یک بار در ماه برسانید.

نوشیدنی که منجر به افزایش طول عمر می شود


سلامت نیوز : براساس گزارش محققان موسسه ملی سرطان آمریکا، قهوه باعث طولانی شدن عمر می شود.این محققان تحقیقاتی بر روی 400 هزار نفر در سنین 50 تا 71 سال انجام داده اند و برحسب تعداد فنجان قهوه در روز آنها را طبقه بندی کردند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از پانا ؛ تحقیقات نشان می دهد که 5 فنجان قهوه در روز خط مرگ در بین مردان را 12 بیش از  درصد کاهش می دهد.طبق این مطالعات،  نوشیدن 3 تا 5 فنجان قهوه  در زنان میزان خطر مرگ را فقط 5 درصد کاهش می دهد و نوشیدن شش فنجان و بیشتر باعث می شود تا طول عمر آنها تا 16 درصد افزایش می دهد.






آشنایی با خواص اسفناج

سلامت نیوز :  این گیاه برگ‌ پهن و سبز رنگ روند کند شدن عملکرد مغز را به تاخیر می‌اندازد. همچنین این سبزی به دلیل دارا بودن منبع غنی از ویتامین آ، برای حفظ سلامت چشم فوق‌العاده مفید است. 
اسفناج درعین حال یك منبع غنی از فلاوونوئید است. فلاوونوئید نوعی آنتی اکسیدان است که خطر بروز چندین نوع سرطان از جمله ریه، روده بزرگ، تخمدان و التهاب را کاهش می‌دهد.به گفته متخصصان تغذیه، مصرف یک وعده اسفناج می‌تواند تا 40 درصد نیاز روزانه آهن بدن را تامین کند. به علاوه کاروتینوئید موجود در آن، خطر بروز سرطان پروستات را کاهش می دهد.به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ اسفناج همچنین حاوی ویتامین كا است كه برای پیشگیری از بروز پوکی استخوان ضروری است. میزان بالای پتاسیم و میزان پایین سدیم موجود در این سبزی برای حفظ تعادل فشارخون لازم است چرا كه پتاسیم کاهش دهنده و سدیم افزایش دهنده فشارخون است.