فواید لوبیا قرمز برای افراد مبتلا به فشارخون و دیابت


لوبیا قرمز حاوی سدیم پائین و پتاسیم بالا است كه می‌تواند برای افراد مبتلا به فشارخون مفید باشد و به دلیل قند موجود در آن به آرامی وارد جریان خون می‌شود كه برای دیابتی‌ها نیز مفید است.
هر 100 گرم لوبیا قرمز پخته 266 كالری انرژی، 22 گرم پروتئین، 38 گرم نشاسته، 44 گرم كربوهیدرات،23 گرم فیبر و دارای ویتامین B5، B3، آهن و اسید فولیك را دارا است و اسیدفولیك برای زنان باردار و افراد كم‌خون مؤثر است.

آشنایی با خواص لوبیا چشم بلبلی

آشنایی با خواص لوبیا چشم بلبلیلوبیا چشم بلبلی ارزش غذایی بالایی دارد و منبع عالی کلسیم، ویتامین A و فولات است.


به نوشته سایت «ehow» لوبیا چشم بلبلی کم چرب و بدون کلسترول و حاوی سدیم است.
*فیبر غنی موجود در آن، به کاهش وزن کمک می‌کند.
*فیبر به سیستم گوارشی نظم می‌بخشد و مانع یبوست و جذب کلسترول می‌شود. از این رو احتمال خطر بروز بیماری قلبی را کاهش می‌دهد.

خواص لوبیاچیتی

یک فنجان لوبیای چیتی یا 193 گرم از آن 670 کالری دارد که از این میزان، 21 کالری آن به چربی، 483 کالری از آن به کربوهیدرات موجود در لوبیا و 165 کالری به پروتئین موجود در آن اختصاص دارد.
این ماده غذایی فاقد کلسترول بوده و قند موجود در آن در مقایسه با انواع لوبیا کمتر است. لوبیا چیتی به دلیل داشتن پروتئین فراوان، منبع غذایی مفیدی برای تأمین پروتئین روزانه و پیشگیری از ابتلا به اختلالات کلیوی و پوکی استخوان به شمار می‌رود.
گفتنی است میزان پروتئین موجود در این نوع لوبیا از انواع دیگر آن بیشتر است.

خواص عدس

خواص عدس
عدسها در مقایسه با دیگر حبوبات خشك، سریعتر و راحتتر پخته می‌شوند.آنها سریع طعمهای عالی را از دیگر غذاها و چاشنی‌ها به خود جذب .....
 عدسها گیاهان بُنشنی هستند، دانه های گیاهانی كه نام گیاه شناسی آن Lensensculenta می‌باشد. كه در غلافهایی كه شامل یك یا چند دانه عدس می‌باشد رشد می‌كنند..

ارزش تغذیه ای نخود

نام دیگر نخود، لوبیای گاربانزو( garbanzo bean ) می باشد. نخودفرنگی، عدس و نخود بصورت یكسال در میان و چرخشی با گندم و جو در یك زمین زراعتی- كشت می شوند. این حالت چرخشی باعث تقویت و تجدید نیتروژن در خاك می شود و دیگر نیازی به استفاده از كود نخواهد بود.
معمولاً نخود در زمین های حاشیه بین النهرین و مدیترانه شرقی كشت می شد و از آنجا به هند و سایر نقاط آسیای شرقی گسترش یافت.

آشنایی با خواص لپه

حکیم مهر - لپه از گروه حبوبات، یک گیاه دولپه‌ای است و در خانواده نخود جای می‌گیرد. می‌دانید که حبوبات ارزش غذایی بسیار بالایی دارند و مناسب‌ترین جایگزین برای گوشت هستند زیرا علاوه بر پروتئین، مقداری نشاسته هم دارند .
بنابراین هم انرژی بدن را تامین می‌کنند و هم پروتئین مورد نیاز را به مصرف‌کننده می‌رسانند.
هر واحد غذایی لپه که حدود یک فنجان نپخته است، معادل یک واحد گوشت یعنی 60 تا 90 گرم وزن دارد. بیشترین ارزش غذایی حبوبات به پروتئین‌شان باز می‌گردد و برای افرادی که دچار سوءتغذیه هستند، کودک یا سالمندند یک انتخاب مناسب تلقی می‌شوند.

عرق خارشتر در دفع سریع سنگ کلیه موثر است

عرق خارشتر تاثیر معنی‌داری در میزان دفع سنگ کلیه دارد و سرعت دفع سنگ‌های ادراری را افزایش می‌دهد.
آفتاب: عرق خارشتر تاثیر معنی‌داری در میزان دفع سنگ کلیه دارد و سرعت دفع سنگ‌های ادراری را افزایش می‌دهد.

دکتر علی سیروس استادیار، متخصص اورولوژی گروه جراحی دانشگاه علوم پزشکی اراک مطالعه‌ای را با هدف تاثیر عرق خار شتر بر سنگ کلیه انجام داده است.

خواص دارویی کاسنی

قلب، كبد و كليه را فعال مي كند.
كاسني گياهي پايا، علفي به ارتفاع 5/0 تا5/1 متر است. ريشه اي قوي و دراز به رنگ قهوه اي دارد. برگهاي آن متناوب و پوشيده از تارهاي فراوان در اطراف و گلبرگهاي مياني است.
قسمت مورد استفاده كاسني، برگ، ريشه و دانه آن است.
فوايد:
اين گياه در پزشكي اهميت بسياري داشته است. به طوري كه ابن سينا پزشك بزرگ مسلمان در مورد گياه كاسني و خواص آن رساله اي نوشته است.
دانشمندان علم گياه شناسي براي اين گياه خواص و آثار زير را برشمرده اند:
ـ كاسني باز كننده و حمل كننده ماده بيماري كبد است.

به هنگام استفاده از ماکروویو به آن نزدیک نشوید

به هنگام استفاده از ماکروویو به آن نزدیک نشویدیک کارشناس پرتو پزشکی گفت: به هنگام استفاده از ماکروویو به آن نزدیک نشوید چرا که نزدیک بودن منجر به تابش زیاد این امواج به بدن می‌شود.

دکتر رضا فقیهی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا گفت: امواج رادیویی و ماکروویو، امواج الکترومغناطیسی هستند که از فرکانس‌های یک مگاهرتز شروع و به حد گیگاهرتز می‌رسند. همه این تابش‌ها وقتی به بدن می‌رسند تاثیری در بدن می‌گذارند.

كلسترول خوب تاثيري در پيشگيري از سكته ندارد

جام جم آنلاين: برخلاف عقيده اي رايج كه سطح بالاي كلسترول خوب در خون خطر سكته قلبي را كاهش مي دهد، تحقيقاتي جديد بر عدم تاثير كلسترول خوب در پيشگيري از سكته قلبي تاكيد دارد.
به گزارش روز سه شنبه جام جم آنلاين به نقل از لوفيگارو، اغلب حرف از كلسترول"بد" يا "خوب" را مي شنويم. كلسترول بد چربي است كه موجب گرفتگي عروق مي شود و كلسترول خوب مسقيما در كبد از ميان رفته بنابراين بي خطر است.
با مشخص شدن تفاوت ميان اين دو كلسترول، بسياري از پزشكان عقيده دارند كه سطح بالاي كلسترول خوب  خطر انفاركتوس را كاهش مي دهد. اما تحقيقات جديدي كه هفته گذشته در نشريه پزشكي لانست منتشر شد اين فرضيه را رد مي كند.