عناصر و ویتامین هایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین B در کشمش موجود است.
آفتاب: انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است.
۱-
کشمش، میوه خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود.
یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم می باشد. بنابراین برای افرادی که رژیم
های کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن کشمش بسیار مفید می باشد.
۲- کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و از تخریب سلولی جلوگیری می کند.
۳-
کشمش برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر
عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است.
۴- منبع خوب ویتامین D و هورمون استروژن می باشد.
۵-
کشمش باوجودی که شیرین و چسبناک می باشد، بر دندان اثر مخربی ندارد و باعث
خرابی دندان نمی شود، حتی می توان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری
می کند... کشمش برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید می باشد.
۶-
کشمش منبع خوب ویتامین ها و عناصر مغذی بدن می باشد. عناصر و ویتامین هایی
همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین B در کشمش موجود است