یک کارشناس تغذیه در یزد گفت: در طول سفر حتما دستهاي خود را قبل از صرف غذا و ميان وعده كاملا با آب و صابون شستشو دهيد و از خوردن غذا در رستورانهاي غير بهداشتي و غير مطمئن اجتناب كنيد.
یوسف نقیایی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه يزد، درباره توصیههای تغذیهای و بهداشتی هنگام سفر، گفت: در طول سفر مانند ساير مواقع به طور متناسب، متعادل و متنوع از تمام گروههاي غذايي استفاده كنيد.
وی ادامه داد: بهتر است در رستورانهاي بين راهي در زمان سفر از خوردن سالاد و سبزي به صورت خام به دليل احتمال آلودگي خودداري كنيد.