6 نکته داغ تغذیه‌ای برای روزهای گرم


 6 نکته داغ تغذیه‌ای برای روزهای گرم
شیوه تغذیه در تابستان به خصوص در هوای بسیار گرم باید به استفاده از غذاهای با حجم کم و سبک تبدیل شود.

در فضای خنک غذا بخورید
هنگامی که وقت خوردن غذا می‌رسد، محیط اطراف را خنک کنید یا در فضای خنک غذا بخورید. غذا خوردن زیر آفتاب در هوای گرم اصلاً مناسب نیست. حتماً جای سایه و خنک را انتخاب کنید.

«ریموت تلویزیون» هم چاقتان می‌کند!


محققان حوزه تغذیه هم با شما هم عقیده‌اند! شاید باورتان نشود اما این پژوهشگران به‌تازگی بیش از 100 مورد را شناسایی کرده‌اند که همگی باعث سخت شدن کاهش وزن در افراد مختلف می‌شود.

برترین مجله اینترنتی ایران


 برترین ها: دوست دارید لاغر شوید اما نمی‌توانید؟ به نظرتان لاغر شدن سخت‌ترین کار دنیاست؟ احساس می‌کنید نمی‌توانید همه کارهایی را که برای لاغر شدن لازم است، انجام دهید؟ حق دارید چون محققان حوزه تغذیه هم با شما هم عقیده‌اند! شاید باورتان نشود اما این پژوهشگران به‌تازگی بیش از 100 مورد را شناسایی کرده‌اند که همگی باعث سخت شدن کاهش وزن در افراد مختلف می‌شود. پژوهشگران انجمن تغذیه انگلیس معتقدند هر چیزی از ریموت کنترل تلویزیون برای عوض کردن کانال‌ها گرفته تا دوست شدن با افراد نامناسب، همه و همه می‌تواند منجر به چاقی‌تان شود.

طعم دهنده کره مصنوعی موجب ابتلا به آلزایمر می شود


یک تحقیق جدید به بررسی این مسئله پرداخته که آیا استفاده از طعم دهنده مصنوعی کره که یکی از مهمترین کاربردهای آن طعم دادن به ذرت بوداده است، موجب ایجاد آلزایمر می شود یا خیر.
به گزارش خبرگزاری مهر، نتایج این تحقیقات برای افرادی که هنگام تماشای فیلم ذرت بوداده می خورند نگرانی چندانی ایجاد نمی کند بلکه موضوع اصلی این تحقیق کارگرانی است که در کارخانه در تماس با میزان قابل توجهی از طعم دهنده مصنوعی کره هستند.
نتیجه این تحقیقات در مجله تحقیقات شیمیایی در سم شناسی منتشر شده است.
ماده شیمیایی مورد بحث diacetyl است که به ذرت های بو داده ای که در مایکروویو تهیه می شوند، طعم کره می دهد. ساختار این ماده شبیه ماده ای است که پروتئین آمیلوئید را در مغز به صورت خوشه ای تشکیل می دهد، تغییری که از نشانه های شاخص بیماری آلزایمر است.
محققان تلاش کردند به درک این مسئله برسند که آیا این ماده می تواند به خوشه ای شدن ماده آمیلوئید کمک کند یا خیر، آنها در این میان دریافتند که نه تنها این ماده از قابلیت خوشه ای شدن آمیلوئید برخوردار است، بلکه می تواند تآثیر سمی آمیلوئید را بر سلولهای عصبی بیشتر کند.

تبدیل چربی سفید بدن به قهوه ای/ بررسی امکان درمان چاقی و دیابت نوع 2

محققان دانشگاه کلمبیا به روشی دست یافته اند که براساس آن با تبدیل چربی سفید به چربی قهوه ای، یافتن استراتژیهایی برای درمان چاقی و نوع 2 دیابت تسهیل می‌شود.
به گزارش خبرگزاری مهر،‌ محققان مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا مکانیسمی را شناسایی کرده اند که می تواند به چربی سفیدی که انرژی ذخیره می کند ویژگهای سودمند چربی قهوه ای را بدهند که انرژی می سوزاند.
این نتایج تاکنون براساس مطالعات صورت گرفته روی موش و بافت چربی انسان بوده است و می تواند به یافتن استراتژیهایی برای درمان چاقی و نوع 2 دیابت باشد.این تحقیق در مجله سلول منتشر شده است.
انسانها دارای دو بافت چربی هستند، یکی چربی سفید که انرژی را در قابل تریپلیسیردها ذخیره می کند و چربی قهوه ای که در پراکنده کردن انرژی ذخیره شده موثر عمل می کند.

از خیار بیشتر بدانید


از قدیم می‌گفتند از خیار، بی‌خاصیت‌تر میوه نداریم! اما توصیه می‌کنیم مطلب زیر را بخوانید تا نظرتان عوض شود!

1. خیار دارای ویتامین‌هایی است که روزانه بدن ما نیاز دارد. مانند ویتامین‌های ب یک ، دو، سه، پنج، شش، اسید فولیک، ویتامین سی، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و پتاسیم و روی

2. اگر بعد از ظهر خسته هستی بجای اینکه نوشیدنی‌های کافیئن دار بنوشی یک خیار بخور. خیار دارای ویتامین‌های بی و هیدروکربور است که شما را سرحال آورده و چند ساعت نگه می‌دارد.

اومگا-3 خطر بیماری قلبی و دیابت را كاهش می دهد


تهران- روغن اومگا -3 می تواند میزان پروتئین هایی عامل بروز التهاب را كاهش دهد. این التهاب ها موجب بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 می شوند.

1391/05/16 - 09:30
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، محققان موسسه پزشكی رفتاری دانشگاه اوهایو در یك بررسی به افراد چاق و دچار اضافه وزن در دوزهای مختلف مكمل های غذایی اومگا-3 و دارو نما دادند.
این مطالعه نشان داد چه دوز بالا و چه دوزهای پایین اومگا -3 به كاهش التهاب كمك می كنند.
این پژوهشگران می گویند اگر فردی نمی تواند به طور مداوم ماهی مصرف كند و یا به آن علاقه ندارد، این مكمل ها می تواند بسیار برای واكنش ایمنی افراد مفید واقع شود.
همه التهاب را در بدن خود تجربه می كنند اما محققان موسسات ملی سلامت آمریكا نشان دادند این التهابات در صورت وجود چربی زیادی در بدن مشكل زا شود.
نتایج این تحقیقات در نشریه مغز، رفتار و ایمنی منتشر شده است.

معجزه زردچوبه در درمان آلزايمر

1112.jpg
نتايج يك مطالعه جديد تاييد مي‌كند كه چاشني ارزان‌قيمت زردچوبه مي‌تواند يك گزينه درماني موثر براي معالجه بيماري آلزايمر باشد.

به گزارش سرويس سلامت ايسنا، در مقاله جديد نشريه انجمن شيمي آمريكا در اين باره آمده است كه شركت‌هاي داروسازي به ميزان گسترده و چشمگيري روي توليد داروهاي جديد براي مقابله با آلزايمر سرمايه گذاري كرده‌اند و ده‌ها هزار دلار را سالانه صرف درمان هر يك از مبتلايان به اين بيماري مي‌كنند. اين درحالي است كه گياه زردچوبه يا در واقع ماده مفيد موجود در آن موسوم به كوركومين مي‌تواند گزينه‌اي موثرتر و در عين حال كم ‌هزينه تر از داروهاي موجود براي درمان آلزايمر باشد.

توصيه‌هاي بهداشتي براي جلوگيري از چاقي و اضافه وزن


47-12.jpg
اضافه وزن و چاقي عامل مهم خطرساز و تهديدكننده بيماري‌هاي غيرواگير از جمله بيماري قلبي - عروقي (سكته قلبي و مغزي)، ديابت نوع 2 و برخي از سرطان‌ها هستند.
به گزارش سرويس سلامت خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، چاقي افزايش توده چربي بدن در اندازه‌اي است كه سلامت فرد را با خطر مواجه مي‌كند. زماني وزن بدن افزايش مي‌يابد كه مقدار انرژي به دست آمده از مصرف مواد غذايي از مقدار انرژي كه با فعاليت روزمره سوزانده و مصرف مي‌شود، بيشتر باشد. اگر مقدار افزايش وزن در حدي باشد كه مقدار نمايه توده بدني بين 29.9 تا 25 كيلوگرم بر مترمربع باشد اضافه وزن و اگر 30 و بالاتر باشد، چاقي محسوب مي‌شود.

مصرف تخم مرغ در دوران بارداري، استرس نوزاد را كاهش مي‌دهد


208-3.jpgكارشناسان تغذيه و سلامت در دانشگاه كورنل با انجام آزمايشات جديدي دريافتند كه مصرف بيشتر تخم مرغ در دوران بارداري خطر بروز بيماريهاي مزمن و متابوليكي ناشي از استرس نظير ديابت و فشار خون بالا را در سالهاي آتي زندگي كودك كاهش مي‌دهد.

به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، ماده مغذي موسوم به كولين كه در حجم بالايي در تخم مرغ وجود دارد، اين تاثير مفيد را روي جنين بر جاي مي‌گذارد.

مصرف نمك زياد، استخوانها را پوك مي‌كند


پزشكان همواره هشدار مي‌دهند با مصرف زياد نمك در رژيم غذايي روزانه انسان مستعد ابتلا به شمار زيادي از مشكلات پزشكي و امراض مختلف نظير بيماري‌هاي قلبي و يا سنگ كليه مي‌شود.

98399.JPGبه گزارش سرويس سلامت ايسنا، در يك مطالعه جديد كارشناسان بهداشتي دانشگاه آلبرتا با تاكيد براينكه مصرف زياد نمك از عوامل موثر در بروز پوكي استخوان است راز اين ارتباط را پيدا كرده‌اند. اين كارشناسان به تازگي دريافته‌اند كه ظاهرا كلسيم و سديم هر دو توسط يك مولكول مشترك در بدن تنظيم مي شوند.
به نوشته روزنامه بمبئي ميرور، وقتي مقدار سديم (نمك‌) در خون زياد شود بدن از طريق ادرار به طور خودكار سديم زيادي را دفع مي‌كند اما در اين فرآيند طبيعي كلسيم نيز همراه سديم از بدن خارج مي‌شود. به اين ترتيب كلسيم ذخيره شده در بدن به ميزان زيادي تخليه مي‌شود و از دست مي‌رود.
افزايش كلسيم در ادرار عامل تشكيل سنگ كليه است و از سوي ديگر به پوكي و ضعف استخوانها منجر شده و در نتيجه خطر ابتلا به پوكي استخوان را تشديد مي‌كند.