هوممم ...چه تلخ و خوشمزه!


شکلات تلخ دارای بیش از ۱۰۰ نوع ماده شیمیایی مغذی است که اگر به اندازه کافی خورده شود مزایای فراوانی دارد

«هوممم ...به به!»
هوممم ...چه تلخ و خوشمزه!این آوا به گوشتان آشناست، نه؟! شنیدنش نشان می دهد یک خوردنی خوشمزه و دهان آب انداز و احتمالا شیرین، دل و هوش کسی را برده! تعجب خواهید کرد اگر بشنوید برخی افراد این صوت را پس از دیدن اغذیه ای تلخ به کار می برند. درست است... شکلات تلخ!
افراد بسیاری هستند که تاب و تحملشان را در برابر درصدهایی از آن از کف می دهند و یک بند انگشت از این شکلات تلخ لذتی شیرین و وافر به آنها می دهد. بررسی های متخصصان تغذیه مشخص کرده است که با در نظر گرفتن استثنائاتی چند، قرار دادن مقداری شکلات تلخ در سبد غذایی هفتگی برای رسیدن به تغذیه ای سالم مفید است. اگر می خواهید درباره این ماده خوراکی بیشتر بدانید، این نوشتار را بخوانید.

مادران عصبی با غذا دادن اجباری، کودک را بی‌اشتها و لجباز می‌کنند



 یک فوق تخصص تغذیه گفت: مادران افسرده، عصبی و عجول سعی می‌کنند با کتک زدن و به زور به کودک غذا دهند و نتیجه این می‌شود که کودک لجباز شده و به خاطر لجبازی هم که شده غذا نمی‌خورد.
خبرگزاری فارس: مادران عصبی با غذا دادن اجباری، کودک را بی‌اشتها و لجباز می‌کنند
احمد خداداد در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس اظهار داشت: غذا نخوردن کودکان دلایل مختلفی دارد، گاهی کالری مورد نیاز بنا به شرایط خانواده در دسترس نیست و غذا به اندازه کافی به کودک داده نمی‌شود و در نهایت او عادات بد غذایی پیدا می‌کند. 

مصرف زیاد نوشابه باعث فلج عضلانی می‌شود


ارسال به دوستان

 محققان هشدار دادند که مصرف زیاد نوشابه باعث می‌شود که افراد دچار فلج عضلانی شوند.
خبرگزاری فارس: مصرف زیاد نوشابه باعث فلج عضلانی می‌شود
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، تحقیقات پزشکی حاکی است: زیاده روی در مصرف نوشابه به علت کاهش دادن سطح پتاسیم در خون می‌تواند عوارض منفی زیادی از خستگی و ضعف استخوانها گرفته تا فلج عضلات را به همراه داشته باشد.

زيتون؛ دشمن پوكي استخوان


جام جم آنلاين: محققان اسپانيايي دريافتند كه زيتون مي‌تواند از ابتلا به پوكي استخوان پيشگيري كند و سطح قند خون را پايين بياورد.
به گزارش فارس، تحقيقات گروهي از محققان اسپانيايي نشان مي‌دهد؛ افرادي كه از رژيم غذايي مديترانه‌اي يعني رژيم غذايي سرشار از ميوه و سبزي‌ها به همراه زيتون و روغن زيتون به مدت دوسال استفاده كردند، از استخوان‌هاي قوي‌تري برخوردار بودند و احتمال ابتلاي آنها به پوكي استخوان كاهش يافت.
محققان گفتند، پيروي از اين رژيم غذايي موفق شد تا سطح پروتئين osteocalcin و بسياري از فاكتورهاي رشد استخوان در خون را افزايش دهد و اين امر تاثيري پيشگيرانه بر استخوان‌ها داشت و قدرت و استحكام آنها را افزايش داد.

خواص درماني كاكائو


جام جم آنلاين: از دانه‌هاي جمع‌آوري شده درخت كاكائو، پودر كاكائو تهيه مي‌شود كه به عنوان ماده دارويي و غذايي، نوشيدني، شكلات، و...، مورد استفاده قرار مي‌گيرد. كاكائو را بيشتر مردم تحت عنوان شكلات كاكائويي مي‌شناسند.
كره كاكائو نيز در شيريني‌پزي، پردازش توتون، صابون و فرآورده‌هاي آرايشي استفاده مي‌شود و گران‌ترين چربي جهان است.
كاكائو به عنوان دارويي انرژي‌بخش، شادي‌آفرين و تقويت‌كننده قلب شناخته مي‌شود.
در بعضي از مطالعات ثابت شده است كاكائو باعث كاهش فشار خون و تنظيم كلسترول بد در خون مي‌شود.
اين گياه به عنوان ضدعفوني‌كننده و انگل‌كش نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
از خواص ديگر كاكائو مي‌توان به خاصيت ادرارآوري، قاعده‌آوري و سقط‌كنندگي آن اشاره كرد.
در بعضي از نقاط دنيا از كاكائو براي درمان طاسي، سوختگي، سرفه، خشكي لب‌ها و چشم استفاده مي‌كنند.

منفعت انسان در جنگ پنير و گردو


جام جم آنلاين: نون و پنير و گردو را يادتان است؟! مي‌دانيد چرا پنير را با گردو مي‌خورند؟مشخص شده خوردن گروه لبنيات با مقداري ريزمغذي خشكباري مانند بادام يا گردو علاوه بر تامين بخشي از نياز بدن به فسفر، جذب كلسيم را نيز بهتر و راحت‌تر مي‌كند، اما نكته جالب‌تر قضيه اين است كه پنير، حاوي ماده‌اي به نام تيرامين است.
گفته شده تجمع اين ماده در مغز باعث كندي ذهن مي‌شود، ولي در فعاليت‌هاي شيميايي، بدن آنزيمي توليد مي‌كند كه از اين امر جلوگيري مي‌كند.
با اين حال آنزيم مذكور فعاليت اندكي دارد و وقتي پنير مي‌خوريد و تيرامين افزايش مي‌يابد، آنزيم نمي‌تواند چنان كه بايد آن را بشكند.
اينجاست كه گردو با منبعي حاوي مقداري مس به كمك توليد و فعاليت بيشتر آنزيم ياد شده رفته، تعادل برقرار مي‌شود.
گردو افزون بر اين سرشار از اسيدهاي چرب امگا3 است و خوردن تنها دو عدد از آن در هر وعده صبحانه مقدار كلسترول بالاي خون را كاهش مي‌دهد.

دفع سموم از بدن با این میوه تابستانی


دفع سموم از بدن با این میوه تابستانی

هیچ میوه‌ای مثل هندوانه شیرین در فصل تابستان نمی‌تواند عطش انسان را برطرف كند.

 اگرچه این میوه در فصول دیگر سال نیز وجود دارد، اما هندوانه شیرین و رسیده فقط در فصل تابستان یافت می‌شود.
هندوانه می‌تواند گرد، بیضی شكل و یا حتی مستطیل باشد و خال خال یا ساده باشد. این میوه خوشمزه سرشار از آنتی‌اكسیدان و منبع بسیار خوبی از ویتامین B6 ،B3 ،B2 ،B1 ،C و A است. همچنین حاوی كاروتنوئید و لیكوپن می‌باشد. آنتی‌اكسیدان، باعث خنثی‌سازی رادیكال‌های آزاد می‌شود. 

چطور غذاهايمان را از اين ميكروب‌هاي خطرناك پاك كنيم؟


مسمومیت‌های غذایی مشكل شایعی است كه همه ما در بخشی از زندگی‌مان با آنها مواجه می شویم، البته معمولا این مسمومیت‌ها را جدی نمی‌گیریم، اما باید بدانید كه گاهی این بیماری‌های به ظاهر ساده می‌تواند موجب مشكلات زیادی شود.
برترین مجله اینترنتی ایران

 برترین ها: مسمومیت‌های غذایی مشكل شایعی است كه همه ما در بخشی از زندگی‌مان با آنها مواجه می شویم، البته معمولا این مسمومیت‌ها را جدی نمی‌گیریم، اما باید بدانید كه گاهی این بیماری‌های به ظاهر ساده می‌تواند موجب مشكلات زیادی شود. اما راه جلوگیری از این بیماری‌ها چیست؟ خیلی ساده این که مواد غذایی‌تان را از آلودگی‌ها دور كنید. تنها 10 روز پیش بود که جورج كلونی در بیمارستان بستری شد، قهرمان فیلم‌های اكشن كه در اینگونه فیلم‌ها همه دشمنان را حریف است نتوانست حریف ویروس‌هایی كه به چشم نمی‌آیند شود و كارش به بیمارستان كشید. او پس از آنكه شامی در رستورانی در كومودر ایتالیا صرف كرد دچار مسمومیت غذایی شد  و مجبور شد یك روز كامل را در بیمارستان بگذراند، یعنی حتی ستاره‌ها هم نمی‌توانند از میكروب‌ها و مسمومیت فرار كنند.

چه مواد رنگی به شما كمك می‌كند تا لاغر شوید؟


محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگ‌های طبیعی

برترین مجله اینترنتی ایران

 برترین ها:  همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند كه واقعا انسان را لاغر می‌كنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.

آخرین تحقیقات نشان داده، یكی از بهترین راه‌ها برای كاهش وزن و بهبود سلامت مصرف انواع رنگ‌هاست(البته میوه و سبزی‌های رنگی!) مشكل اینجاست كه در بسیاری از كشورهای دنیا از هر 01 نفر، 8 نفر به اندازه كافی میوه و سبزی‌های رنگی مصرف نمی‌كنند. 

تأثیر شیوه‌های طبخ گوشت قرمز در ابتلا به سرطان

محققان دانشگاه کالیفرنیا جنوبی و موسسه پیشگیری از سرطان کالیفرنیا دریافتند که طبخ گوشت قرمز با دمای بالا به ویژه در ماهیتابه های مخصوص گوشت قرمز می تواند خطر ابتلا به سرطان را تا 40 درصد افزایش دهد.
به گزارش خبرگزاری مهر، ماریانا استرن استاد یار پزشکی پیشگیری در دانشکده کک از دانشگاه پزشکی کالیفرنیا جنوبی ریاست این تحقیقات را با عنوان " گوشت قرمز و گوشت ماکیان، شیوه های طبخ، آمادگی ژنتیکی و خطر سرطان پروستات: نتایج تحقیقات مرکز سرطان پروستات کالیفرنیا" را برعهده داشت.
این تحقیق در مجله تولید سرطان منتشر شده و شواهد مهم و جدیدی درباره اینکه چگونه گوشت قرمز و شیوه های طبخ آن خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می دهد، ارائه کرده است.