شاید شما نیز جزو آن دسته از افرادی هستید که برای حفظ سلامت خود به انواع محصولات گیاهی و کشاورزی رجوع میکنید و سعی دارید سبد غذایی خود را با این محصولات تکمیل و پربار کنید. اما اگر گفته شود خود این محصولات اکنون از عوامل موثر در بروز بیماریهای سرطانی هستند، چه خواهید کرد؟
به گزارش ایسنا به نقل از سایت تابناک، در تمامی نظریات علمی و کارشناسی اینگونه مطرح است که مواد خوراکی طبیعی و میوهها و محصولات "سبز" بهترین موارد برای حفظ سلامت جامعه در حوزه تغذیه است و کنوانسیونهای بینالملل در زمینه بهداشت تغذیه توصیه اکید به استفاده از این گونه خوراکیها برای کاهش بیماریهای سرطانی در جوامع دارند.
اما این امر زمانی منطقی و میسر است که خود این مواد آلوده به انواع عوامل سرطانزا نباشند، که متأسفانه آن گونه که از شواهد پیداست، در کشور ما اکنون مواد و محصولات کشاورزی و میوهجات یکی از عوامل اصلی در شیوع بیماریهای سرطانی هستند.
دهقانی، عضو هیئت رئیسه مجلس چندی پیش صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی را در مجلس مورد خطاب قرار داد و از او در این زمینه سؤال پرسید. محور سخنان دهقانی این بود که "محصولات کشاورزی ما سرطانزا شدهاند."