ناآگاهي هاي تغذيه اي از عوامل ايجاد سوء تغذيه درکودکان

  
ناآگاهي هاي تغذيه اي، اعمال روش هاي نادرست در تغذيه كودكان و رعايت نكردن اصول بهداشتي از عوامل ايجاد كننده سوء تغذيه است.
به گزارش وب دا، کارشناس مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا ضمن بیان این مطلب گفت: گزارش هاي موجود در كشور حاكي از آن است كه سوء تغذيه ( به صورت كم وزني، لاغري و كوتاه قدي ) در كودكان زير 6 سال و كمبود ريزمغذي ها به ويژه يد، آهن، كلسيم، روي و ويتامين 2A,D,B در افراد جامعه به عنوان يك مشكل عمده مطرح است.
مریم تشکر افزود: كمبود ريزمغذي ها با عوارض متعدد از جمله اختلال رشد جسمي و تكامل مغزي، كاهش بهره هوشي، كاهش قدرت يادگيري و افت تحصيلي، افزايش موارد ابتلاء به بيماري ها و پوكي استخوان و نهايتاً كاهش توانمندي هاي ذهني و جسمي افراد، توسعه اجتماعي و اقتصادي مناطق و كشورها را به مخاطره مي اندازد.
مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا بي سوادي والدين، ناآگاهي هاي تغذيه اي، اعمال روش هاي نادرست در تغذيه كودكان (زود شروع كردن غذاهاي كمكي و استفاده از غذاي كمكي نامناسب، دسترسي ناكافي به خدمات بهداشتي و آب آشاميدني سالم، كمبود مواد غذايي، پائين بودن درآمد خانوار، افزايش بعد خانوار و رعايت نكردن اصول بهداشتي را ازعوامل ايجاد كننده سوء تغذيه برشمرد.
وی با بیان  ماهيت چند بعدي سوء تغذيه كودكان، اظهار داشت: دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت با همكاري كميته امداد امام خميني و بهزيستي طرح حمايتي – مشاركتي كاهش سوء تغذيه در كودكان مناطق روستايي را به مرحله اجرا گذاشت.
وی گفت: برنامه مشاركتي ( يك وعده غذاي گرم در روستا مهدها ) برای كودكان3 تا 6 ساله از آذر ماه در 33 روستاي شهرستان فسا اجرا شد و تعداد 1200 كودك 3 تا 6 ساله تحت پوشش اين برنامه قرار گرفتند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر