براي شستن ميوه‌ها و سبزي‌ها از شوينده‌هاي صنعتي استفاده نكنيد

208-1.jpg
سبزي‌ها و ميوه‌ها مي‌توانند مخفي‌گاه انواعي از باكتري‌هاي مضر باشند و به همين دليل اگر خوب شسته نشوند، ممكن است شما را بيمار كنند.

به گزارش سرويس سلامت ايسنا، متخصصان بهداشت عمومي در همين رابطه توصيه مي‌كنند كه شستن هر نوع ميوه و سبزي پيش از خوردن آنها حتي محصولاتي كه قبل از مصرف آنها را پوست مي‌كنيد، ضروري است.

به گزارش سايت اينترنتي مدگورو، كارشناسان مركز دولتي "سلامت غذا" در آمريكا چند نكته مفيد را براي تميز كردن ميوه‌ها و سبزي‌ها قبل از مصرف، توصيه كرده‌اند كه عبارتند از:
- اگر هر قسمتي روي ميوه و سبزي مي‌بينيد كه خراب شده و گنديده حتما با چاقو آن ناحيه را از ميوه جدا كنيد.
- از آب جاري و لوله‌كشي براي آبكشي ميوه‌ها استفاده كنيد اما از بكار بردن هر نوع ماده پاك‌كننده يا شوينده‌ها و سفيدكننده‌هاي صنعتي جدا پرهيز نماييد.
- از يك برس تميز براي پاك كردن پوست ميوه‌هايي مثل خيار يا طالبي استفاده كنيد.
- از يك دستمال كاغذي تميز و يك بار مصرف براي خشك كردن ميوه‌ها و سبزي‌هاي شسته شده استفاده كنيد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر