منوی عصر حجر با 77 نوع غذا

منوی عصر حجر با 77 نوع غذاپژوهشگران دانمارکی موفق به جمع‌آوری یک منو با 77 نوع غذای متعلق به انسان‌های عصر حجر شدند.



به گزارش ایسنا، برخی از این دستورها که به 16 هزار سال پیش برمی‌گردند بسیار خوشمزه بوده و به نمایش چگونگی تغذیه اقوام نوسنگی انسان از میوه‌ها و گیاهان در کنار غذاهای اصلی آنها می‌پردازد.
در میان این دستورهای غذایی می‌توان سوسیس فلفلی با خشکبار کاج، نان فلفلی حاوی پنیر بز، برگهای قرمز و تخم بادیان رومی و خیار اسکندرانی حاوی خیار ورقه شده با نعنا و سرکه را مشاهده کرد.

گردو بر هر درد بی‌درمان دواست!!


گردو بر هر درد بی‌درمان دواست!!
یكی از خوشمزه ترین راهها برای افزودن مواد مغذی، طعم و تردی به غذا، افزودن گردو به آن است. مغز گردو ساخته شده از تكه‌های ناهموار و پروانه‌ای شكل است.
  یكی از خوشمزه ترین راهها برای افزودن مواد مغذی، طعم و تردی به غذا،  افزودن گردو به آن است. گردو در ماههای  شهریور ومهربرداشت می‌شود و در همه فصول سال وجود دارد و منبع بسیار خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 است.
 مغز گردو ساخته شده از تكه‌های ناهموار و پروانه‌ای شكل است. این تكه‌ها به رنگ سفید چرك هستند و با پوستی نازك به رنگ قهوه‌ای روشن پوشیده شده‌اند. آنها كمی‌درهمدیگر گره خورده‌اند. این مغزها در پوستی گرد یا دوك مانند به رنگ قهوه ای و خیلی سفت محصور شده اند.

تداخل دارويي را جدي بگيريد


جام جم آنلاين: برخي مواد غذايي و گياهان دارويي بر عمر دارو در بدن و ميزان و شدت اثر آن تاثير خواهند داشت. براي نمونه گريپ‌فروت ميزان سوختن و تجزيه بعضي داروها را در كبد كاهش مي‌دهد.

از هنگامي كه انديشه ساختن يك دارو در ذهن دانشمندان جوانه مي‌زند تا وقتي دارو وارد بدن بيمار مي‌شود، مسيري طولاني و پر فراز و نشيب سپري مي‌شود.
در اين مسير براي عبور از هر مرحله به مرحله ديگر داروسازان متخصص و بسياري از دانشمندان علوم پزشكي و دارويي بي‌وقفه در تلاشند.
دارويي كه وارد بدن مي‌شود در حقيقت به دنيايي پيچيده پاي مي‌گذارد كه پزشك و داروساز سعي مي‌كنند براساس اطلاعات علمي موجود و تجربيات و مهارت‌هاي خود آنچه روي خواهد داد را تا حدودي پيش‌بيني نمايند.

ترک‌کردن سيگار هم مسري است!


تازه‌ترين تحقيقات دانشمندان نشان مي‌دهد همانطور که سيگار کشيدن ممکن است مسري باشد ترک کردن سيگار هم مي‌توان مسري باشد
به گزارش خبرنگار سلامتيران، افراد سيگاري زماني که در يک گروهي که سيگار را ترک کرده اند قرار مي‌گيرند احتمال بيشتري دارد تا سيگارشان را ترک کننند نسبت به زماني که تنها هستند.
به گفته محققان زماني که يک فرد تصميم مي‌گيرد سيگارش را ترک کند زماني که در ميان دوستان اعضاي خانواده و همکارانش که قبلا سيگارشان را ترک کرده‌اند قرار مي‌گيرد سريع‌تر مي‌تواند سيگارش را ترک کند و هر چه رابطه افرادي که سيگارشان را ترک‌کرده‌اند با اين فرد نزديک‌تر باشد تاثير گذاري آنها بر ترک سيگار بيشتر است.
به نوشته مجله نيواينگلند يک تحقيق 30 ساله روي 12 هزار نفر نشان مي‌دهد ارتباطات اجتماعي نقش مهم و بحراني در تصميم يک فرد براي ترک يا شروع سيگار کشيدن دارد.

خواص درمانی تربچه


تربچه از جمله سبزی‌هایی است که هم ریشه و هم برگ آن دارای خواص فراوانی است.
تربچه گیاهی است یک ساله که ارتفاع ساقه آن تا یک متر می‌رسد . برگ ‌های آن پهن ، ناصاف ، کرک‌دار و با بریدگی‌های نامنظم است.

گل‌های آن به رنگ سفید، زرد روشن، آبی روشن و بنفش است که در انتهای شاخه ظاهر می‌شود.

قهوه نوشیدنی مفید


قهوه يكي از مفيدترين نوشيدني‌هاي جهان است. كافئين موجود در قهوه، چاي، شكلات و برخي نوشيدني‌ها اثرات متعددي در بدن دارند. مطالعات اخير حكايت از ارتباط معكوس مصرف قهوه با خطر بسياري از بيماري‌هاي مزمن نظير ديابت نوع 2، پاركينسون و كبد چرب ناشي از الكل دارد. مصرف معتدل قهوه براي بيشتر افراد بجز زنان باردار، افراد مسن و بيماران قلبي – عروقي بي‌خطر است.

افزايش هوشياري
قهوه علاوه بر كافئين، حاوي مواد مغذي ديگر نظير آنتي‌اكسيدان‌ها، منيزيم، پتاسيم و نياسين مي‌باشد. اگر چه قهوه تا حدودي اعتيادآور است، اما سازمان غذا و داروي امريكا (FDA)مصرف قهوه را بي‌خطر مي‌داند. قهوه مي‌تواند با تأثير بر سيستم عصبي مركزي باعث افزايش هوشياري و كاهش خستگي گردد. قهوه به سرعت در بدن جذب و بالاترين ميزان قهوه در سرم پس از 90 دقيقه مشاهده مي‌شود.

آووکادو؛ سوپراستار میوه‌ها



سلامت نیوز: آووکادو سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی است که با انواع بیماری‌ها مقابله می‌کنند. حتماً می‌گویید این جور میوه‌ها مال از ما بهتران است و این روزها با قیمت سر به فلک کشیده‌ی آن‌ها چه کسی می‌تواند به آنتی اکسیدان و ویتامین فکر کند؟ شاید حق با شما باشد. اما اگر می‌توانید به شکرانه‌ی عظمت الهی از تمام نعمت‌هایش استفاده کنید. تک تک این نعمت‌ها پرده‌ای از قدرت بی‌کران پروردگاری است که با عشق برای بندگانش خلق کرده تا از آن‌ها «بخورند و بیاشامند و اسراف نکنند». آووکادو نیز جزو همان نعمت‌هایی است که در عین خوشمزگی فواید شگفت انگیز زیادی برای سلامت بدن دارد. برای آشنایی بیشتر با این میوه با ما همراه شوید.

مصرف سویا و کاهش علایم بیماری کبد چرب


متخصصان تغذیه و سلامت در دانشگاه ایلینویز آمریکا می‌گویند یک رژیم غذایی حاوی پروتئین سویا می‌تواند به میزان قابل توجهی از تجمع چربی و تری گلیسیریدها در کبد افراد چاق بکاهد.
به گزارش ایسنا، این متخصصان حتی دریافته‌اند که پروتئین سویا چطور این تاثیر را بر جای می‌گذارد. آنها می‌گویند سویا در واقع بخشی از عملکرد مسیر سیگنال‌دهی اصلی در این عضو حیاتی را دوباره بکار می‌اندازد.
مصرف سویا و کاهش علایم بیماری کبد چربدکتر هونگ چن،‌ استادیار علوم غذایی و تغذیه انسان در این دانشگاه می‌گوید: تقریبا یک سوم از بزرگسالان آمریکایی به بیماری کبد چرب مبتلا هستند و بدن بسیاری از آنها با وجود ابتلا، علائم بیماری را نشان نمی‌دهد. چاقی یک فاکتور خطرزای اصلی برای این بیماری است که می‌تواند منجر به نارسایی کبدی شود.
به نوشته روزنامه واشنگتن پست، چن توضیح داد: وقتی چربی در عضوی که وظیفه ذخیره چربی را ندارد مانند کبد به طور غیرعادی تجمع می‌کند فعالیت حیاتی آن عضو به شکل خطرناکی دچار اختلال می‌شود.
در این آزمایشات معلوم شد سویا و محصولات آن می‌توانند تا حدی از فشار وارده بر کبدهای چرب بکاهد.

منبع:http://www.hamshahrionline.ir/news-168233.aspx

۹ چیزی که باید در مورد نمک بدانید

۹ چیزی که باید در مورد نمک بدانید
این روزها نمک در همه غذاهای ما دیده می شود. غذاهای آماده، فست فود ها و تنقلاتی که مصرف می کنیم، همه حاوی مقادیر زیادی نمک در خود هستند؛

 و نمک، یکی از منابع اصلی سدیم. تخمین زده می شود که هر فرد، روزانه نزدیک به ۳۵۰۰ میلی گرم سدیم مصرف می کند. البته گفته می شود اگر شما در معرض بیماری های قبلی و فشار خون هستید، بهتر است این میزان را به ۱۵۰۰ تا ۲۳۰۰ میلی گرم در روز کاهش دهید. اما برای این کار، قدم نخست، افزایش آگاهی ها و فراموش کردن برخی تصورات غلط در خصوص نمک است.

توت‌فرنگی، نوبرانه‌ای خوشمزه

توت‌فرنگی، نوبرانه‌ای خوشمزه
درباره توت‌فرنگی کمتر می‌توان کسی را یافت که از خوردنش امتناع کند، به طوری که بدغذاترین بچه‌ها هم آن را دوست دارند.

تاریخچه
حتما می‌‌دانید که این میوه در خانواده بزرگ توت‌‌ها جای دارد.
این توت همان‌ طور که از نامش پیداست، زادگاه اروپایی دارد و در قرن چهاردهم به طور وحشی در فرانسه می‌روییده و مصارف دارویی داشته تا این که کم‌‌کم به مزارع راه یافت.
در جنگل‌های شمال ایران نوع وحشی آن به وفور یافت می‌‌شود، زیرا توت‌فرنگی برای رویش به هوای خنک و آب فراوان نیاز دارد و نواحی شمالی کشور این شرایط را فراهم می‌‌کند.