عوارض كبدي و پوستي در كمين مصرفكنندگان بستني تقلبي
کارشناس مسئول واحد اسانس آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و داروی سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینکه سال گذشته 3 درصد از بستنیهای فلهای موجود در بازار حاوی طعم دهندهها و اسانسهای تقلبی بودند از مردم خواست تا از بستنیها و آبمیوههای بستهبندی شده - به ویژه در فصل تابستان- استفاده کنند.
اکرم فراهانی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه کنترل بخشی از اسانسهایی که به عنوان طعم دهنده در مواد غذایی و دارویی استفاده میشود بر عهده وزارت بهداشت و کنترل بخشی دیگر بر عهده معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی کشور است، اظهار کرد: میزان تقلب در طعم دهندهها و رنگها بالاست، زیرا مردم قادر به تشخیص آن نیستند.
کارشناس مسئول واحد اسانس آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و داروی سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینکه سال گذشته 3 درصد از بستنیهای فلهای موجود در بازار حاوی طعم دهندهها و اسانسهای تقلبی بودند از مردم خواست تا از بستنیها و آبمیوههای بستهبندی شده - به ویژه در فصل تابستان- استفاده کنند.
اکرم فراهانی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه کنترل بخشی از اسانسهایی که به عنوان طعم دهنده در مواد غذایی و دارویی استفاده میشود بر عهده وزارت بهداشت و کنترل بخشی دیگر بر عهده معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی کشور است، اظهار کرد: میزان تقلب در طعم دهندهها و رنگها بالاست، زیرا مردم قادر به تشخیص آن نیستند.