تولید بستنی‌های سنتی با زعفران تقلبی

وزارت بهداشت هشدار داد:‌ تولید بستنی‌های سنتی با زعفران تقلبی عوارض كبدي و پوستي در كمين مصرف‌كنندگان بستني تقلبي  
کارشناس مسئول واحد اسانس آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و داروی سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینکه سال گذشته 3 درصد از بستنی‌های فله‌ای موجود در بازار حاوی طعم دهنده‌ها و اسانس‌های تقلبی بودند از مردم خواست تا از بستنی‌ها و آبمیوه‌های بسته‌بندی شده - به ویژه در فصل تابستان- استفاده کنند.
اکرم فراهانی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه کنترل بخشی از اسانس‌هایی که به عنوان طعم دهنده در مواد غذایی و دارویی استفاده می‌شود بر عهده وزارت بهداشت و کنترل بخشی دیگر بر عهده معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است، اظهار کرد: میزان تقلب در طعم دهنده‌ها و رنگ‌ها بالاست، زیرا مردم قادر به تشخیص آن نیستند.

آشنایی با روش‌های تشخیص ماهی تازه از مانده

آشنایی با روش‌های تشخیص ماهی تازه از ماندهماهی‌های تازه نسبت به ماهی‌های فریز شده از طعم و بوی مطبوع‌تری به هنگام پخت برخوردارند.
در این بخش سعی کرده‌ایم روش‌های آسان و مطمئنی را به شما پیشنهاد کنیم تا با استفاده از آن‌ها بتوانید هنگام خرید ماهی انتخاب صحیحی داشته باشید.
• گوشت ماهی را چک کنید. گوشت ماهی باید سفت و براق باشد و هنگامی که انگشت خود را روی آن فشار می‌دهید پس از چند لحظه به حالت اولیه بازگردد.
• پوست ماهی را چک کنید. دقت کنید پوست ماهی براق،‌ تمیز و یکدست باشد.
• بوی ماهی را چک کنید. ماهی تازه نباید بیش از حد بوی ماهی بدهد بلکه باید بوی اقیانوس و دریا را تداعی کند.
• چشمان ماهی را چک کنید. ماهی تازه چشمانی براق دارد،‌ ماهی‌ای که چشمان کدری دارد ماهی تازه‌ای نیست.
• آبشش ماهی را چک کنید. آن‌ها باید خیس و به رنگ صورتی یا قرمز روشن بوده و خشک نباشند.
• رنگ ماهی را چک کنید. اگر رنگ ماهی (گوشت یا پوست آن) قهوه‌ای و یا زرد باشد، نشان از ماندگی ماهی دارد و زمان زیادی از صید آن می‌گذرد.
• فلس‌ها را چک کنید. در ماهی تازه فلس‌ها محکم به بدن چسبیده‌اند ولی در ماهی فاسد فلس‌ها براحتی کنده شده و به رنگ کدر درمی‌آید.
نکته: متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند در هفته حداقل دو بار ماهی بخورید

روغن حیوانی برای سلامت مضر نیست


روغن حیوانی برای سلامت مضر نیستیک متخصص تغذیه گفت: براساس آخرین یافته‌های علمی باید 30 درصد انرژی روزانه از طریق چربی و روغن‌ها تامین شود اما باید مشخص شود که از چه چربی استفاده می‌شود تا زیان‌آور نباشد.
مرتضی صفوی در گفت  گو با ایرنا اضافه کرد: توصیه می‌شود که از این 30 درصد روغن مصرفی، 10 درصد چربی اشباع، 10 درصد روغن زیتون و 10 درصد از روغن‌های مایع گیاهی آفتابگردان، هسته انگور یا سویا باشد.
صفوی با بیان اینکه روغن‌های حیوانی جزو روغن‌های چربی اشباع است، افزود: توصیه می‌شود تا برای سرخ کردن غذا از روغن‌های مایع مخصوص سرخ کردن استفاده شود اما استفاده از روغن حیوانی در سرخ کردن مواد غذایی مشکلی ایجاد نمی‌کند.

رواج استفاده از دارو بین دانشجویان

ویدیو را در لینک داده شده ببینید
مدتیست استفاده از داروهایی که به گمان بعضی ها، توانایی ذهن را بالا می برد رایج شده است. داروهایی مانند ریتالین و مودافینیل، اول برای درمان بعضی اختلالات بدن ساخته شدند. اما حالا بعضی دانشجوها و خیلی های دیگر آنها را مثل نقل و نبات مصرف می کنند چون فکر می کنند ذهنشان قوی تر می شود. مهرداد یزدانی گزارش می دهد.

خواص لوبیا سبز

خواص لوبیا سبز
لوبیا سبز با اینکه از کالری کمی برخوردار است(75/43 کالری در یک غلاف) از نظر تغذیه ای بسیار مقوی می‌باشد.
  فواید لوبیا سبز در سلامتی
لوبیا سبز با اینکه از کالری کمی برخوردار است(75/43 کالری در یک غلاف) از نظر تغذیه ای بسیار مقوی می‌باشد. لوبیا سبز منبعی غنی از ویتامین C،‌ویتامینK و منگنز است و همچنین ویتامینA، فیبر، پتاسیم، فولات، آهن،‌منیزیم، ویتامین B1، مس، کلسیم، فسفر، پروتئین، امگا3 و نیاسین است.

خواص شوید


شوید Dill) گیاهی است یک ساله به ارتفاع 30 سانتی متر تا یک مترگاهی بیشتر و دارای ریشه راست، مخروطی شکل و به رنگ سفید است. طول ریشه متغیر و بین 10 تا 30 سانتی متر می باشد. ساقه آن منشعب استوانه ای بی کُرک، دارای خطوط طولی و در محل گره ها کمی فرو رفته است. برگ های تازه و خشک شده این گیاه مانند زیره سیاه، معطر می باشند و برای طعم دهی در خیلی از غذاها به کار برده می شوند.

ترکیبات شیمیایی: میوه شوید دارای 5/2 تا 4 درصد اسانس می باشد که مقدار آن براساس منطقه جغرافیایی و فصل تغییر می کند و تا 7/7 درصد هم می رسد. قسمت اعظم اسانس میوه شوید، د کارن، لیمونن و آلفافلاندرن است که هر سه حدود 90 درصد اسانس را شامل می شوند.

خواص باقلا یا همان باقالی



باقلا گیاهی است علفی و یکساله که ارتفاع آن تا 80 سانتیمتر می رسد . برگهای آن متناوب و مرکب است که دارای برگچه هایی بشکل تخم مرغ می باشد . گلهای باقلا درشت و سفید که دارای لکه های سیاه و یا بنفش است . میوه آن که همان باقلا است دارای غلافی پوشیده از کرک بطول تقریبا 12 سانتیمتر است .در هر غلاف تعدادی دانه قرار درد . گل و شاخه گلدار ، میوه و تخم باقلا مصارف طبی دارند .

صبحانه

در ویدءو زیر مشاهده نمایید.

در مقایسه با غلات صبحانه و یا نان و پنیر ، مصرف تخم مرغ برای صبحانه احساس سیری بیشتری ایجاد می کنه

منبع:http://www.webmd.com/diet/news/20120511/eggs-at-breakfast-may-delay-hunger?ecd=soc_fb_051412-am_news_eggshunger


غذاهايي كه گرسنگي را مهار مي‌كند


غذاهاي فيبر و آبدار مثل ميوه‌جات و سبزيجات را اصطلاحاً غذاهاي با حجم بالا مي‌گويند كه با خوردن مقدار كمي از آنها بخش عمده‌اي از معده پر مي‌شود. دكتر بارابارا رولز، دكتر و محقق دانشگاه ايالتي پنسيلوانيا با توجه به تحقيق گسترده‌اي كه در غذاهاي پر حجم انجام داده، معتقد است كه اگر در طول روز به مقدار زياد غذاهاي پر حجم و البته كم كالري ميل كنيد، تا كالري كمتري دريافت كنيد. در واقع رژيم غذايي دكتر رولز بر دو استراتژي ساده، استوار است. او به تمامي بيماران خود توصيه مي‌كند كه براي لاغري قبل از غذا، يك كاسه سوپ و يا سالاد بخورند تا حجم معده آنها پر شود و غذاي كمتري بخورند و يا اينكه غذاي اصلي خود را با آب و يا غذاهاي فيبردار پر كنند (البته نه به حدي كه مزه غذاي آنها كاملاً از بين برود). با اين دو روش كالري كمتري جذب خواهند كرد.

سبزي ‌خوردن را از دست ندهيد

جام جم آنلاين: تا چندي پيش سبزي‌خوردن پاي ثابت اكثر سفره‌هاي ايراني بود. وقتي سفره پهن مي‌شد اولين چيزي كه در مركز سفره خودنمايي مي‌كرد، يك سبد پر از انواع سبزي‌هاي تازه به همراه پيازچه و تربچه‌نقلي​ قرمزرنگي بود كه همچون گل جلوه مي‌كرد؛ سبزي‌هايي كه اشتهاي افراد را برمي‌انگيخت و ميل به خوردن غذا را دوچندان مي‌كرد، اما حالا ديگر حضور اين سمبل شادابي و طراوت سفره كمرنگ شده است.

انواع سس‌هاي سفيد، قرمز، خردل، ترشي‌هاي مختلف و انواع چيپس‌ها و اسنك‌هاي سبزيجات جايگزين اين جلوه طبيعت شده‌ است.