ماهیهای تازه نسبت به ماهیهای فریز شده از طعم و بوی مطبوعتری به هنگام پخت برخوردارند.
در این بخش سعی کردهایم روشهای آسان و مطمئنی را
به شما پیشنهاد کنیم تا با استفاده از آنها بتوانید هنگام خرید ماهی
انتخاب صحیحی داشته باشید.
• گوشت ماهی را چک کنید. گوشت ماهی باید سفت و براق باشد و هنگامی که انگشت خود را روی آن فشار میدهید پس از چند لحظه به حالت اولیه بازگردد.
• پوست ماهی را چک کنید. دقت کنید پوست ماهی براق، تمیز و یکدست باشد.
• بوی ماهی را چک کنید. ماهی تازه نباید بیش از حد بوی ماهی بدهد بلکه باید بوی اقیانوس و دریا را تداعی کند.
• چشمان ماهی را چک کنید. ماهی تازه چشمانی براق دارد، ماهیای که چشمان کدری دارد ماهی تازهای نیست.
• آبشش ماهی را چک کنید. آنها باید خیس و به رنگ صورتی یا قرمز روشن بوده و خشک نباشند.
• رنگ ماهی را چک کنید. اگر رنگ ماهی (گوشت یا پوست آن) قهوهای و یا زرد باشد، نشان از ماندگی ماهی دارد و زمان زیادی از صید آن میگذرد.
• فلسها را چک کنید. در ماهی تازه فلسها محکم به بدن چسبیدهاند ولی در ماهی فاسد فلسها براحتی کنده شده و به رنگ کدر درمیآید.
نکته: متخصصان تغذیه توصیه میکنند در هفته حداقل دو بار ماهی بخورید
منبع:http://www.hamshahrionline.ir/news-170507.aspx
• گوشت ماهی را چک کنید. گوشت ماهی باید سفت و براق باشد و هنگامی که انگشت خود را روی آن فشار میدهید پس از چند لحظه به حالت اولیه بازگردد.
• پوست ماهی را چک کنید. دقت کنید پوست ماهی براق، تمیز و یکدست باشد.
• بوی ماهی را چک کنید. ماهی تازه نباید بیش از حد بوی ماهی بدهد بلکه باید بوی اقیانوس و دریا را تداعی کند.
• چشمان ماهی را چک کنید. ماهی تازه چشمانی براق دارد، ماهیای که چشمان کدری دارد ماهی تازهای نیست.
• آبشش ماهی را چک کنید. آنها باید خیس و به رنگ صورتی یا قرمز روشن بوده و خشک نباشند.
• رنگ ماهی را چک کنید. اگر رنگ ماهی (گوشت یا پوست آن) قهوهای و یا زرد باشد، نشان از ماندگی ماهی دارد و زمان زیادی از صید آن میگذرد.
• فلسها را چک کنید. در ماهی تازه فلسها محکم به بدن چسبیدهاند ولی در ماهی فاسد فلسها براحتی کنده شده و به رنگ کدر درمیآید.
نکته: متخصصان تغذیه توصیه میکنند در هفته حداقل دو بار ماهی بخورید
منبع:http://www.hamshahrionline.ir/news-170507.aspx
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر