کله پاچه خورها، بخوانند



سلامت نیوز: کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران خاص خود را دارد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران؛  کله پاچه یکی از این نوع غذاها است. غذایی سنتی و ایرانی که در طول سال نیز طرفداران خاص خود را دارد و اغلب غذای محبوب نسل قدیم است و البته طبع نسل جوان نیز آن را می‌ پسندد.

این غذا بسیار چرب و پُرانرژی است. ویژگی اصلی این غذا پروتئین بالا و باکیفیت آن است. پروتئین ‌ها مواد مغذی ‌ای هستند که در رشد، ترمیم و ساخت سلول ‌ها و بافت ‌های بدن نقش مهمی به عهده دارند و مصرف نوع حیوانی آن ها به مقدار لازم برای تمام گروه‌ های سنی توصیه می ‌شود.

پنج قدم سریع برای کاهش وزن آسان



سلامت نیوز: با این پنج تغییر کوچک به سادگی وزن کم کنید:

۱- مقدار کالری دریافتی خود را کنترل کنید. به جای گوشت‌های قرمز پرچرب، از گوشت مرغ و پرنده‌های دیگر استفاده کنید. لبنیات کم‌چرب را جایگزین انواع پرچرب آن‌ها کنید. چند بار در هفته به جای هله‌هوله‌های پرکالری مانند کلوچه، چیپس، شیرینی و شکلات انواع میوه‌ها را استفاده کنید.

۲- کمتر فست‌فود بخورید. در قدم اول سایز فست فود خود را کاهش دهید و سپس میزان مصرف را به حداکثر یک بار در ماه برسانید.

نوشیدنی که منجر به افزایش طول عمر می شود


سلامت نیوز : براساس گزارش محققان موسسه ملی سرطان آمریکا، قهوه باعث طولانی شدن عمر می شود.این محققان تحقیقاتی بر روی 400 هزار نفر در سنین 50 تا 71 سال انجام داده اند و برحسب تعداد فنجان قهوه در روز آنها را طبقه بندی کردند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از پانا ؛ تحقیقات نشان می دهد که 5 فنجان قهوه در روز خط مرگ در بین مردان را 12 بیش از  درصد کاهش می دهد.طبق این مطالعات،  نوشیدن 3 تا 5 فنجان قهوه  در زنان میزان خطر مرگ را فقط 5 درصد کاهش می دهد و نوشیدن شش فنجان و بیشتر باعث می شود تا طول عمر آنها تا 16 درصد افزایش می دهد.






آشنایی با خواص اسفناج

سلامت نیوز :  این گیاه برگ‌ پهن و سبز رنگ روند کند شدن عملکرد مغز را به تاخیر می‌اندازد. همچنین این سبزی به دلیل دارا بودن منبع غنی از ویتامین آ، برای حفظ سلامت چشم فوق‌العاده مفید است. 
اسفناج درعین حال یك منبع غنی از فلاوونوئید است. فلاوونوئید نوعی آنتی اکسیدان است که خطر بروز چندین نوع سرطان از جمله ریه، روده بزرگ، تخمدان و التهاب را کاهش می‌دهد.به گفته متخصصان تغذیه، مصرف یک وعده اسفناج می‌تواند تا 40 درصد نیاز روزانه آهن بدن را تامین کند. به علاوه کاروتینوئید موجود در آن، خطر بروز سرطان پروستات را کاهش می دهد.به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ اسفناج همچنین حاوی ویتامین كا است كه برای پیشگیری از بروز پوکی استخوان ضروری است. میزان بالای پتاسیم و میزان پایین سدیم موجود در این سبزی برای حفظ تعادل فشارخون لازم است چرا كه پتاسیم کاهش دهنده و سدیم افزایش دهنده فشارخون است.

قهوه دلیل زندگی ناسالم قهوه‌خوران نیست

خوردن قهوه عمر را کاهش می‌دهد یا افزایش؟ بنا بر نتایج یک پژوهش در آمریکا قهوه تأثیر مثبتی روی سلامت دارد. اما با این وجود بیشتر قهوه‌خوران زندگی نسبتا کوتاهی دارند.

پژوهشگران مختلف در مورد تأثیر قهوه روی سلامت انسان در یک نکته هم‌نظر هستند: قهوه مفید است، اما کافئین تأثیری روی سلامتی ندارد. آنها با توجه به اطلاعاتی که از پژوهش‌های متعدد در این زمینه جمع‌آوری کرده‌اند متوجه شده‌اند که قهوه عادی و قهوه بدون کافئین تأثیر یکسانی روی سلامت انسان بر جای می‌گذارند. به این ترتیب ظاهرا مواد دیگری در قهوه علت تأثیرات مثبتی هستند که این نوشیدنی در پیش‌گیری از بیماریهای قلبی و دیگر ناراحتی‌ها به همراه دارد.

کاهش مصرف کالری برای تقویت حافظه

متخصصان مغز و اعصاب در آمریکا تاکید کردند اگر می‌خواهید دیرتر دچار ضعف حافظه شوید مقدار کالری مصرفی روزانه خود را کاهش دهید.

کاهش مصرف کالری برای تقویت حافظه به گزارش ایسنا، این متخصصان در مرکز پزشکی مایوکلینیک می گویند کاهش دریافت حجم زیاد کالری روش مناسبی برای حفظ سلامت قلب است و به این ترتیب کم‌خوری نیز ممکن است خطر زوال حافظه را در افراد کاهش دهد.
خبرگزاری یونایتدپرس در این باره گزارش داد: «یوناس گیدا» از کارشناسان مرکز تخصصی مایوکلینیک در ایالت آریزونا به همراه دستیارانش ارتباط بین غذا خوردن و تضعیف حافظه را در گروهی از داوطلبان مورد بررسی قرار دادند.
آنها عادت‌های تغذیه‌ای و تست حافظه را در 1000 شرکت‌کننده بالای 70 سال مورد مقایسه قرار دادند. نتاج بررسی‌ها تایید کرد که دریافت بیش از دو هزار و 143 کالری در روز تا 2 برابر خطر ضعف حافظه را افزایش می‌دهد.
معمول‌ترین غذاهای پرکالری شامل غذاهای پرچرب و نوشیدنی‌های شیرین مانند انواع نوشابه‌ها و آب میوه‌های شیرین، بستنی، شیر کاکائو، کیک و شیرینی هستند.



آشنایی با 4 خاصیت شگفت ‌‌آور دارویی قهوه

آشنایی با 4 خاصیت شگفت ‌‌آور دارویی قهوهمتخصص کبد و استاد دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد، در خصوص قهوه می‌گوید: "حقیقتاً قهوه یک داروی زندگی بخش است".

دکتر chopra ، در این زمینه می‌افزاید، درباره شگفتی‌های قهوه هنوز رازهای بسیاری وجود دارد.
طی تحقیقات به عمل آمده درباره خواص دارویی قهوه، نتایج شگفت‌آوری حاصل شده که عبارتند از:‌

عوامل پرخوری را بشناسید !!!!

عوامل پرخوری را بشناسید !!!!
آیا تا به حال به ترفند رستوران‌دارها، فکر کرده‌اید؟ اینکه چرا رستوران‌ها کمی از محیط‌های دیگر خنک‌ترند؟ بله درست حدس زدید

برخی اوقات با این که غذای زیادی خورده‌ایم، باز هم احساس گرسنگی می‌کنیم. اگر قصد دارید کالری کمتری مصرف کنید و بر اشتهای خود مسلط باشید، آگاهی از این عوامل بسیار مهم و ضروری است.
ابتدا باید بدانید که افراد به دو نوع مختلف گرسنه می‌شوند : 1 - گرسنگی فیزیولوژیکی 2 - گرسنگی روانی

خشم و تمايل به خوردن


اولاً بدانيد كه اين وضعيت به احتمال قوي ريشه در حالت روحي شما دارد. اگر دقت كنيد، زماني كه اضطراب يا خشم فرو خورده داريد، تمايل شما به خوردن افزايش مي‌يابد؛ چرا كه خوردن شيريني باعث ترشح موادي مي‌شود كه آرامش آني ولي گذرا ايجاد نموده و از طرفي شما را وابسته و معتاد مي‌كند. پس اولين قدم تكنيك‌هاي آرام‌بخش، طب سوزني، مشاوره درماني، يوگا، كلاس‌هاي خودشناسي و بالاخره ارتقاي دانش كردن مي‌باشد.


گرسنگي و افت قندخون
هرگز نگذاريد گرسنگي بر شما غلبه كند؛ چرا كه در اين صورت قند خون شما افت مي‌كند و تمايل به خوردن چيزي پيدا مي‌كنيد كه قند خون‌تان را بالا ببرد؛ بنابراين به دنبال شيريني‌جات يا غذاهاي پركالري مي‌گرديد. پس حتماً بين صبحانه و ناهار و بين ناهار و شام ميان‌وعده (شامل ميوه‌هاي فصل، سالاد ميوه، عسل و ...) ميل كنيد.

توصيه هاي جدي براي جلوگيري از چاقي کودکان


براي كودكان بزرگ‌تر از 2 سال از لبنيات كم‌چرب استفاده كنيد
مينا مينايي کارشناس اداره بههبود تغذيه وزارت بهداشت در گفتگو با سلامتيران توصيه هايي را جهت کنترل اضافه وزن در کودکان ارايه کرد: - ­كودك را در 6 ماه اول زندگي فقط با شير مادر تغذيه كنيد. - هنگامي كه كودك گرسنه نيست او را مجبور به خوردن و آشاميدن نكنيد.- هنگام تماشاي تلويزيون از دادن غذا يا تنقلات به او خودداري كنيد. - كودك را وادار به اتمام غذايش نكنيد.- به كودك براي غذا خوردن پاداشي مانند شكلات و شيريني ندهيد.- تا حد امكان براي تغذيه كودكان خود، از غذاهاي آماده كمتر استفاده كنيد.- مصرف غذاهاي چرب و سرخ شده و تنقلات پركالري و پرروغن مانند سيب‌زميني سرخ شده، چيپس، پفك، شكلات، كيك‌هاي شكلاتي، بستني، شيركاكائو و... را تا حد ممكن كاهش دهيد.- به جاي نوشابه از آب يا دوغ كم‌نمك استفاده كنيد.-