متخصصان مغز و اعصاب در آمریکا تاکید کردند اگر میخواهید دیرتر دچار ضعف حافظه شوید مقدار کالری مصرفی روزانه خود را کاهش دهید.
به گزارش ایسنا، این متخصصان در مرکز پزشکی
مایوکلینیک می گویند کاهش دریافت حجم زیاد کالری روش مناسبی برای حفظ سلامت
قلب است و به این ترتیب کمخوری نیز ممکن است خطر زوال حافظه را در افراد
کاهش دهد.
خبرگزاری یونایتدپرس در این باره گزارش داد: «یوناس گیدا» از کارشناسان مرکز تخصصی مایوکلینیک در ایالت آریزونا به همراه دستیارانش ارتباط بین غذا خوردن و تضعیف حافظه را در گروهی از داوطلبان مورد بررسی قرار دادند.
آنها عادتهای تغذیهای و تست حافظه را در 1000 شرکتکننده بالای 70 سال مورد مقایسه قرار دادند. نتاج بررسیها تایید کرد که دریافت بیش از دو هزار و 143 کالری در روز تا 2 برابر خطر ضعف حافظه را افزایش میدهد.
معمولترین غذاهای پرکالری شامل غذاهای پرچرب و نوشیدنیهای شیرین مانند انواع نوشابهها و آب میوههای شیرین، بستنی، شیر کاکائو، کیک و شیرینی هستند.
خبرگزاری یونایتدپرس در این باره گزارش داد: «یوناس گیدا» از کارشناسان مرکز تخصصی مایوکلینیک در ایالت آریزونا به همراه دستیارانش ارتباط بین غذا خوردن و تضعیف حافظه را در گروهی از داوطلبان مورد بررسی قرار دادند.
آنها عادتهای تغذیهای و تست حافظه را در 1000 شرکتکننده بالای 70 سال مورد مقایسه قرار دادند. نتاج بررسیها تایید کرد که دریافت بیش از دو هزار و 143 کالری در روز تا 2 برابر خطر ضعف حافظه را افزایش میدهد.
معمولترین غذاهای پرکالری شامل غذاهای پرچرب و نوشیدنیهای شیرین مانند انواع نوشابهها و آب میوههای شیرین، بستنی، شیر کاکائو، کیک و شیرینی هستند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر