متخصصان مغز و اعصاب در آمریکا تاکید کردند اگر میخواهید دیرتر دچار ضعف حافظه شوید مقدار کالری مصرفی روزانه خود را کاهش دهید.

خبرگزاری یونایتدپرس در این باره گزارش داد: «یوناس گیدا» از کارشناسان مرکز تخصصی مایوکلینیک در ایالت آریزونا به همراه دستیارانش ارتباط بین غذا خوردن و تضعیف حافظه را در گروهی از داوطلبان مورد بررسی قرار دادند.
آنها عادتهای تغذیهای و تست حافظه را در 1000 شرکتکننده بالای 70 سال مورد مقایسه قرار دادند. نتاج بررسیها تایید کرد که دریافت بیش از دو هزار و 143 کالری در روز تا 2 برابر خطر ضعف حافظه را افزایش میدهد.
معمولترین غذاهای پرکالری شامل غذاهای پرچرب و نوشیدنیهای شیرین مانند انواع نوشابهها و آب میوههای شیرین، بستنی، شیر کاکائو، کیک و شیرینی هستند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر