چرا من چاقم؟



سلامت نیوز :اگر کالری دریافتی روزانه شما زیاد است و اصلا˝ هم به ورزش کردن توجه ندارید جای تعجب ندارد که وزنتان روز به روز بالاتر رود . آیا زمان آن نرسیده که به این موضوع جدی تر و عمیق تر فکر کنید و چاره ای برای آن بیندیشید . آیا می دانید چاقی چه عوارض جبران ناپذیری دارد ؟

به گزارش سلامت نیوز به نقل از وب ام دی چاقی میتواند به دلیل بروز یکی از عوامل زیر باشد.

زنان نیم لیتر کمتر از مردان مایعات می‌نوشند


زنان نیم لیتر کمتر از مردان مایعات می‌نوشندیافته‌های اولیه یک پژوهش علمی که توسط انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور انجام شده است، نشان می‌دهد که در تهران، زنان نیم لیتر کمتر از مردان مایعات می‌نوشند.
به گزارش ایسنا، این پژوهش میدانی برای نخستین بار در کشور و به درخواست شرکت آب‌های معدنی دماوند در قالب پیمایش و برای تعیین الگوی مصرف مایعات در خانوارهای تهرانی اجرا شده است.
در این پیمایش، مصرف مایعات در جمعیت بزرگسالان تهران بررسی شده است که براساس آمار و اطلاعات این پیمایش، 10 درصد مردان و 25 درصد زنان در روز، کمتر از 1/2 لیتر مایعات می‌نوشند که این مقدار بسیار کمتر از حد استاندارد برای سلامت بدن است.
نتایج و یافته‌های کامل این پژوهش روز دوشنبه، هشتم خرداد ماه همزمان با پنجاهمین سالگرد تاسیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در همایش «آب در سلامت و تغذیه» با مشارکت شرکت آب‌های معدنی دماوند به جامعه متخصصان کشور در محل ساختمان انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور ارائه خواهد شد.



مراقب بوتوليسم باشيد

جام جم آنلاين: رعايت نكات ساده در خريد و پخت‌ و پز مواد غذايي مي‌تواند ابتلاي به بيماري‌ها را به صفر برساند. بوتوليسم، بيماري كشنده‌اي كه نوعي مسموميت غذايي است، اما از آن چندپله خطرناك‌تر است و مي‌تواند در فاصله فقط يك شبانه‌روز تا مرگ برود.

شايد شما هم خبر مسموميت يك خانواده مسافر را با سوسيس وكالباس شنيده باشيد كه طي چند ساعت، سه عضو آن جان باختند يا دختر دانشجويي كه به خاطر استفاده از كنسرو تن ماهي، مغلوب بوتوليسم شد.

در وعده‌های غذایی به کودکان آب بدهید تا چاق نشوند


در وعده‌های غذایی به کودکان آب بدهید تا چاق نشوندتحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف آب با وعده‌های غذایی چه بسا باعث جلوگیری از بروز چاقی و بیماری‌های مرتبط با آن می‌شود.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، پژوهشگران دانشگاه اروگون آمریکا دریافتند که مصرف آب با وعده‌های غذایی چه بسا آسان‌ترین شیوه برای جلوگیری از چاقی و بیماری‌های مرتبط با آن و بهترین راه برای کمک به کودکان برای مصرف سبزی‌جات است.
این پژوهشگران در تحقیقات خود 75 کودک سه تا پنج سال را مورد بحث و بررسی قرار داده و دریافتند که مصرف سبزی‌جات بیشتر با مصرف اب در جریان وعده‌های غذایی در ارتباط است.

میزان نیاز روزانه به ویتامین C



ویتامین C یک ویتامین محلول در آب است که به فراوانی در میوه جات و سبزیجات یافت می شود. این ویتامین در بدن فعالیت های بسیاری چون استحکام بخشی به بافت پیوندی و عروق خونی، کمک به التیام و ترمیم طبیعی زخم ها و جراحات داشته و همچنین داشتن سیستم ایمنی سالم و قوی مستلزم داشتن میزان کافی از این ویتامین است.
خانم ها روزانه به حداقل 75 میلی گرم ویتامین C و آقایان به 90 میلی گرم نیاز دارند.
معمولا ویتامین مورد نیاز روزانه از غذاهای مختلف و متنوعی که در روز مصرف می شود تامین می گردد ولی این لینک نشان می دهد که مصرف چه میزان از فقط یک نوع ماده غذایی می تواند تمام نیاز ویتامینی ما را برطرف کند.


منبع:http://nutrition.about.com/od/therapeuticnutrition1/ss/How-Many-Servings-For-A-Days-Worth-Of-Vitamin-C.htm

ويتامين‌ها هميشه براي سلامت مفيد نيستند




مصرف برخي ويتامين‌ها مي‌تواند به ضرر سلامت شما تمام شود. در حالي که بسياري از مردم براي سالم بودن مولتي‌ويتامين‌ مصرف مي‌کنند، تحقيقات اخير پژوهشگران انگليسي نشان داده است مصرف خودسرانه مولتي‌ويتامين مي‌تواند براي سلامت مضر باشد.
طبق مقاله‌اي که در مجله daily mail منتشر شده است توضيحاتي که روي مولتي‌ويتامين‌ها درج شده ناکافي و حتي گاهي نادرست است. از ميان ويتامين‌ها شايد گلوکوزامين و امگا3 بيشترين مصرف و البته خطر را داشته باشند. مصرف بيش از اندازه ويتامين B6 و A هم براي سلامت مضر است.

ظروف شيشه‌اي بهترين براي پخت‌وپز

جام جم آنلاين: وقتي براي خريد ظروف مخصوص آشپزخانه به فروشگاه‌هاي مختلف برويد، حتماً انواع مختلفي از اين ظرف‌ها را خواهيد ديد؛ ظرف‌هايي با جنس، طرح‌ و رنگ‌هاي متفاوت.

اما تا به حال با خود فكر كرده‌ايد اين همه تنوع جنس و طرح براي چيست؟ اصلاً چرا بايد براي خريد يك ظرف ساده، از ميان انواع مختلف، يكي را انتخاب كرد و آن كه انتخاب مي‌شود، چه خصوصياتي بايد داشته باشد؟

ایرانی‌ها سه‌برابر مردم دنیا نمک مصرف می‌کنند

مصرف نمک در ایران دو تا سه برابر استاندارد جهانی است. مصرف نمک بویژه درغذاهای آماده به میزان زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد.
به گزارش ایرنا به‌نقل از یک کار‌شناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ایران، حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک بر اساس توصیه سازمان بهداشت جهانی پنج گرم است.
مصرف زیاد نمک و غذاهای شور باعث اختلال در کارکرد کلیه‌ها شده و از عوامل موثر بر افزایش فشارخون و بروز بیماری‌های قلبی عروقی است.

منبع:http://www.dw.de/dw/article/0,,15651994,00.html

آشنایی بیشتر با خواص آلو


آشنایی بیشتر با خواص آلواسم آلو که می‌آید، چند نوع آلوی مختلف یادمان می‌افتد؛ آلوبخارا، آلوسیاه، زردآلو، آلوی‌ قطره‌طلا و... که همه ‌اینها تقریبا ویژگی‌های مشابهی دارند و همگی سرشار از فیبر، ویتامین و مواد معدنی هستند.
1 منبع فیبر: ‌این خوراکی، سرشار از فیبر است؛ مهم‌تر‌ اینکه حاوی هر دو نوع فیبر، یعنی فیبر محلول و نامحلول در آب است. ‌این باعث می‌شود تا با مصرف آلو خواص هر دو نوع فیبر را، دریافت کنیم. یکی از مهم‌ترین‌ این خاصیت‌ها،‌ ایجاد احساس سیری طولانی‌مدت و کمک به عملکرد بهتر دستگاه گوارش است.

آنـچـه از چـای نـمـی دانـسـتـیـد

آنـچـه از چـای نـمـی دانـسـتـیـد

در پایان روزی پرکار، نوشیدن فنجانی چای می‌چسبد. این نوشیدنی گرم به دلیل آنکه آرامش‌‌بخش است و خستگی را از تن به در می‌برد، طرفداران زیادی دارد.

 لذت نوشیدن چای وقتی بیشتر می‌شود که بدانید این نوشیدنی سالم و پرطرفدار، خواص درمانی بسیاری دارد و از ابتلا به بیماری‌های گوناگون پیشگیری می‌کند (البته با این قید که نباید در مصرف آن زیاده‌روی کرد بلکه نوشیدن فقط یک تا 2 فنجان آن کافی است)...
 اگر باورتان نمی‌شود بهتر است ادامه همین مطلب را که درباره مهم‌ترین خواص این نوشیدنی است، مطالعه کنید.