
طبق طب سنتي، انسانها از نظر خصوصيت روحي و جسمي در چهار گروه با مزاج سرد و گرم، سرد و تر، گرم و خشك و گرم و تر طبقهبندي ميشوند. افرادي كه داراي طبيعت خشك هستند بيشتر دچار حساسيت فصلي ميشوند. براي جلوگيري از حساسيت فصلي بايد از خوردن ادويهجات، غذاهايي با طبيعت گرم و ... و قرار گرفتن در هواي آلوده بپرهيزيم و از سبزيجات، سبوس گندم، نانهاي سبوسدار، انواع آش و خاكشير مصرف كنيم. در اين مقاله به بررسي گياهان دارويي كه از نظر طب سنتي براي رفع حساسيت مفيد هستند، اشاره مينمائيم.