آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
مریم نخودی
مریم نخودی که به نام های حشیشه السریح- اربه- گل خنو- جعده و گلپوره نیز نامیده می شود، دارای خاصیت تقویت کننده ی اعصاب بوده و نیز آن را می توان در مواردی نظیر: دفع اخلاط- کم اشتهایی- تب- تشنج- تقویت لثه ها- سوء هاضمه- عدم امکان دفع ادرار- یرقان- سردرد- یرقان- آبریزش چشم- عرق شبانه- سرفه های مزمن- قند خون- تقویت اعصاب- برص و اسکوربوت نیزاستفاده نمود. مضرات : زیاده روی و مصرف بی رویه مریم نخودی زیان آور می باشد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر