درمان سستی لثه با برگ تمشک

میوه و برگ تمشک از جمله گیاهانی است که تاثیر زیادی در تقویت لثه ها و استحکام آنها در دهان دارد.
لاله نصیری ،جراح و دندانپزشک در گفتگو باخبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: میوه و برگ تمشک از جمله گیاهانی است که تاثیر زیادی در تقویت لثه ها و استحکام آنها در دهان دارد.
وی در ادامه مطلوب خود افزود:درمانگران طب سنتی به افرادی که دچار سستی لثه هستند توصیه می کنند تا برگ تازه تمشک را در دهان بجوند و از میوه تمشک در فصل تابستان استفاده می کنند تا استحکام اولیه لثه ها را به دست آورند.
نصیری خاطرنشان کرد:جویدن برگ تمشک موجب درمان زخم ها و برخی التهاب های لثه نیز می شود.

چربی گوشت شترمرغ یک سوم چربی سایر گوشت ها است

گوشت شترمرغ چربی بسیار پایینی دارد به گونه ای که میزان چربی آن یک سوم چربی سایر گوشت ها است.
دکتر نیاز محمدزاده هنرور متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگارانافزود:متاسفانه مصرف گوشت شترمرغ هنوز در بین مردم جا نیفتاده و از خواص مفید این نوع گوشت قرمز اطلاع ندارند. گوشت شترمرغ منبع غنی ویتامین های  B1 ,B2 , B3‌و متخصصان تغذیه به پیشنهاد می کنند که این گوشت را به عنوان قوت غالب روزانه خود در تغذیه خود استفاده کنند.
وی گفت:گوشت شترمرغ هضم بالایی دارد و بعد از گوشت ماهی از نظر هضم در رتبه دوم قرار دارد. همچنین میزان چربی بسیار پایینی دارد به گونه ای که چربی آن یک سوم چربی سایر گوشت ها است و اسیدهای چرب امگا 3 در آن نیز بسیار زیاد است و می تواند انتخاب خوبی برای رشد کودکان و زنان باردار باشد.

دیابتی‌ها، بستني را محتاطانه مصرف کنند

21-58.jpg شكر موجود در بستني جزء قندهاي ساده محسوب مي‌شود بنابراين مصرف بي رويه آن مي‌تواند موجب افزايش قند خون خصوصا در افراد ديابتي شود.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، يوسف نقيايي ضمن بیان این مطلب گفت: بستني در طبقه بندي جزء گروه شير و لبنيات قرار مي‌گيرد و ميزان انرژي موجود در آن حدود 200 كيلوكالري است.

مصرف الكل خطر ابتلا به بيماري‌ها را تشديد مي‌كند


untitled-7.JPG
متخصصان علوم پزشكي در انگليس تاكيد كردند: بسياري از موارد مرگ ومير ناشي از ابتلا به بيماري‌هاي مزمن در انگليس، براثر مصرف روزانه الكل است.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، متخصصان دانشگاه آکسفورد در گزارش جديدي هشدار دادند: مصرف الکل خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌های مزمن را تشديد مي‌كند.
اين متخصصان متذكر شدند كه دستورالعمل‌های فعلی وزارت بهداشت انگليس در مورد مصرف الكل با بهینه سازی وضعیت سلامت عمومی سازگاری ندارد.

انگور براي مقابله با آلزایمر مفيد است


متخصصان مركز پزشكي دانشگاه جورج تاون در آمريكا طي يك مطالعه جديد تاكيد كردند كه انگور قرمز حاوی نوعي ترکیب طبیعی است که اين تركيب به ميزان قابل توجهي براي مقابله با بیماری آلزایمر موثر است.
12 angoor.jpgبه گزارش سرويس سلامت ايسنا، اين متخصصان خاطرنشان كردند: ترکیب موجود در انگور قرمز همچنین با علائم بیماری آلزایمر مبارزه کرده و از شدت آن به میزان محسوسی می‌کاهد. این يافته‌ها حاكيست ترکیب طبیعی موسوم به «رزوراترول» موجود در انگور قرمز نقش زیادی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر دارد. این ترکیب همچنین در گوجه و بادام زمینی یافت می‌شود.

فريزكردن گوشت، ويروس "تب كريمه كنگو" را غيرفعال مي‌كند/ مصرف گوشت سفيد موجب ابتلا نمي‌شود

هر آنچه درباره "تب كريمه كنگو" بايد بدانيم
01-133.jpg
كارشناس مسئول دفتر بيماري‌هاي قابل انتقال بين انسان و حيوان مركز مديريت بيماري‌هاي واگير وزارت بهداشت شيوه‌هاي انتقال و پيشگيري از ابتلا به بيماري تب كريمه كنگو را تشريح كرد.
دكتر محمد زينلي در گفت‌وگو با خبرنگار «سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره چگونگي انتقال بيماري تب كريمه كنگو از حيوان آلوده به انسان، گفت: بحث انتقال بيماري از طريق گوشت مطرح نيست، بلكه بحث انتقال آن از طريق خون و ترشحات دام آلوده مطرح است. عمدتا اگر زمان ذبح، ويروس در دام وجود داشته باشد، توصيه آن است زماني كه لاشه حيوان جدا مي‌شود بايد در سردخانه و در دماي بين صفر تا چهار درجه سانتي‌گراد نگهداري شود. دماي يخچال‌هاي منازل نيز براي اين موضوع كفايت مي‌كند.

جوهر لیمو



اسید سیتریک یا جوهر لیمو یکی از اسیدهای آلی است که در لیموترش و پرتقال وجود دارد. فرمول شیمیایی آن C6H8O7 می‌باشد. و نام آیوپاک آن 2hydroxypropane-1,2,3-tricarboxylic acid است. یکی از ساده‌ترین روش هایی که برای تولید آن بکار می‌رود استفاده از قارچ آسپرژیلوس نایجر است.
کاربردهای ویژه
اسید سیتریک عمدتا به عنوان ماده محافظ مواد غذایی و چاشنی غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد. نمکهای سیترات با فلزات گوناگون در افراد مریض به عنوان کمکهای غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از خواص بافری سیتراتها در کنترل PH در مواد تمیز کننده خانگی استفاده می شود.

لیمو ترش و فواید آن


این مقاله به برخی از فواید بسیار لیموترش پرداخته است          
    لیموترش نورچشم را زیاد می‌كند، از طاسی سرجلوگیری می‌كند، موهای سر را تقویت می‌كند. لیموترش میوه‌ایست، كاملا سالم در عین حال كه مقوی است می‌تواند به تمام باقت‌های عضلانی بدن غذا بدهد بدین سبب به آن عال تندرستی بدن نام داده‌اند.
لیموترش، پرتقال، لیموشیرین، نارنگی، ترنج، بالنگ، لیمو عمانی، توسرخ، نارنج، دارابی و ده نوع دیگر از این نوع میوه است و شبیه هم بوده و دارای خواص مشابه هستند، میوه و گل، برگ، شكوفه، ساقه و درختان كه همه آنها به ظاهر با هم اختلاف دارند ولی دارای منافع مشترك بوده و و میتوان آنها را به هم پیوند زد حتی میتوان روی یك درخت پیوند درختهای دیگر را زد و انواع میوه‌های این تیره و نوع را از یك درخت بدست آورد.
● میوه‌های پیوندی از نظر ظاهر درشت‌تر، شاداب‌تر و گواراترند. املاح و ویتامینهای موجود در لیموترش: لیموترش سرشار از ویتامین‌های (آ)و (ب) و به ویژه ویتامین (ث) و دارای آهن، كلسیم، سدیم، منیزیم، فسفر و پتاسیم است. در لیموترش اسیدهای زیادی وجود دارد كه از همه مهمتر اسید سكوربیك و اسید سیتریك است كه از بین برنده اسیداوریك است.

خواص لیمو شیرین

ليمو شيرين ميوه‌اي سرشار از كلسيم است كه مي‌تواند در جلوگيري از پوكي استخوان به خصوص در زنان نقش موثري ايفا كند.
يوسف نقيايي در گفت وگو با ايسنا ، اظهار داشت: ‌ليمو شيرين ميوه‌اي است كه در حدود 28 كيلو كالري انرژي دارد و در مقايسه با بعضي از ميوه‌ها انرژي كمتري دارد.
وي ضمن اشاره به مهمترين تركيبات قابل توجه ليمو شيرين از جمله، اسيد سيتريك و ويتامين C اظهار داشت: نقش پيشگيري كننده ويتامين C موجود در اين ميوه از بروز سرماخوردگي و سرطان‌ها به اثبات رسيده است.
وي افزود: در صورت مصرف ميوه ليموشيرين با پوست داخلي، مقدار 77 ميلي گرم ويتامين C به بدنمان مي‌رسد؛ در حالي كه مصرف آن بدون پوست داخلي، فقط داراي 53 ميلي گرم ويتامين C است.

لیمو عمانی و خواص آن


Citrus aurantifolia

لیمو عمانیلیموعمانی یا لیمو امانی، لیمو ترش شیسه یا تغن از میوه‌ هایی است که خشک شده ی آن را معمولا به عنوان چاشنی در طبخ خورش ‌های ایرانی چون قورمه ‌سبزی و قیمه استفاده می‌ کنند.
در لغتنامه ی دهخدا از این محصول با نام لیمو عمانی یاد شده و آن را "لیمویی ترش که از عمان آرند" معنا کرده، اما شهرت آن احتمالا به غلط "عمانی" ذکر شده است، چرا که کشور عمان فاقد مرکباتی معروف بوده و احتمالا نام درست لیمو "امانی" است، به دلیل این که شهر امان پایتخت کشور اردن از لحاظ محصول لیمو همچون کشورهای لبنان و فلسطین سرشناس است.
معمولا لیمو عمانی خشک شده را پیش از ریختن در غذا سوراخ، شکسته یا خرد می‌ کنند یا در کشورهای دیگر گاهی آن ها را کوبیده و به صورت گرد به خوراک‌ های برنجی یا در خوراک‌ های خلیجی پُرادویه با نام بهارات یا کبسا می ‌ریزند.