خردل
از نظر طبی گرم و خشک بوده و به دلیل دارا بودن ترکیبات گوگردی، ضدعفونی
کننده ای قوی محسوب می شود. این ادویه برای جلوگیری از سوءهاضمه و
نفخ مفید است اما زیاده روی در مصرف آن مضراتی مانند ابتلا به یبوست، احساس
تشنگی، ناراحتی کب و حتی حالت تهوع و ورم کلیه را به دنبال خواهد داشت.
شاید جالب باشد که بدانید از سالیان بسیار دور، خردل به عنوان یک چاشنی خوشمزه مورد توجه مردم قرار می گرفت. به عنوان نمونه رومیان باستان دانه خردل را پودر و با سرکه مخلوط می کردند و آن را به جای سس روی سالاد یا غذای شان می ریختند.
بسیاری از افراد معتقدند که فرانسویان اولین ملتی بودند که گیاه خردل را کشف و آن را وارد دستور پخت انواع غذاهای شان کردند.