نويسنده:حسين غفراني
منبع:خواص ميوه ها و گياهان در درمان بيماريها
اين ميوه گرمسيري بسيار مقوي است درون آن تو خالي و دانه
هاي گرد سياه دارد.ازنظر شکل،رنگ تقريباً شبيه کدوي حلوايي است.پاپايا در
بسياري از کشورهاي جهان افريقاي،امريکايي و بعضي کشورهاي آسيايي مثل
هند،مالزي، سيلان و ...توليد مي شود.قسمت بيروني پوست خربزه درختي وقتي که
رسيده باشد زرد يا نارنجي است و قسمت گوشتي آن نرم وشيرين است.فقط قسمت
گوشتي آن آب گرفته مي شود و پوست و دانه ي آن دور ريخته مي گردد.پاپايا به
جهت داشتن دو ماده فراوان مشهور است اين دو ماده پايين و آنزيمها
هستند.پايين هضم کننده ي بسيار قوي پروتئين است.پاپايا وقتي رسيده باشد
داراي مقدارزيادي شکرهاي طبيعي است که انرژي توليد مي کند.عصاره ي پاپايا
خون سازي را تقويت مي کند،توانايي انعقاد خون را بالا مي برد.ملين
بسيارخوبي است، اشتها را تحريک نموده و کليه ها،کبد،روده ها را شستشو مي
دهد.جهت آب گيري خربزه هاي به رنگ طلايي تيره با نارنجي يا زرد که زياد نرم
نشده باشد انتخاب شود.
منبع:خواص ميوه ها و گياهان در درمان بيماريها