شاه توت سرشار از گلوکز و ماده
قندی است و دارای ویتامینهای A - C (که در رفع خستگی ناشی از فعالیتهای
فکری مفید است) - املاح معدنی و تانن است .
میوه نرسیده شاه توت اثر قابض (ضد اسهال) دارد ولی رسیده آن ملین و نرم کننده است .
شاه توت قند خون را می کاهد و جوشانده برگ درخت شاه توت در معالجه بیماری قند (دیابت) بسیار موثر است .
غرغره کردن و مضمضه آب شاه توت
نرسیده برای درمان برفک ـ آنژین ـ ورم دهان ـ درد گلو ـ ج.شهای دهان (آفت) و
التهاب مخاط دهان مفید است .
مالش درخت شاه توت رنگ حاصله از شاه توت را از بین می برد .
اگر شاه توت را با شکم پر بخورید تولید گاز و نفخ خواهد کرد و اگر بعد از ماست خورده شود باعث اسهال می شود .
شاه توت طبیعتی سرد دارد که صفرا و گرمی را از بین می برد .
اگر شیره شاه توت کاملا نرسیده را در هر صبح و ظهر و شب بمقدار یک استکان بخورند اسهالهای ساده و اسهال خونی را معالجه می کند .
اگر ۱۵ گرم پوست ریشه درخت شاه توت را در ۲۵۰ گرم آب بجوشانند و هر صبح ناشتا میل کنند برای دفع انگل روده مفید است .
شاه توت ضد عفونی کننده و میکروب کش است .
جوشانده برگ شاه توت به مقدار ۶۰
گرم در یک لیتر آب درد دندان را تسکین می دهد . لذا جوشانده را باید در
حالیکه مقداری گرم است در دهان نگه داشت و بیرون ریخت و این کار را چند بار
تکرار نمود .
قند توت برای بیماران قندی بسیار مفید است .
ترکیبات غذایی در یک فنجان شاه توت
انرژی
|
پروتئین
|
چربی
|
کلسیم
|
آهن
|
ویتامینA
|
ویتامینB1
|
ویتامینB2
|
ویتامینC
|
۵۷کالری
|
۱ گرم
|
۱میلی گرم
|
۳۲میلی گرم
|
۹/۰میلی گرم
|
۲۰۰واحد
|
۰۴/۰میلی گرم
|
۰۴/۰میلی گرم
|
۲۱میلی گرم
|
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر