
خیار گیاهی است علفی و یک ساله که ساقهای زمینی با خارهای نازک و خشن دارد.برگهای آن بزرگ، دندانهدار و دارای گلهای زرد رنگ است. خیار از جمله سیفی جات قابل دسترس در تمامی فصول سال است و به شكلهای مختلفی به مصرف میرسد.خیار دارای خواص بسیاری ازجمله ویتامینهای آ ، ب و ث و املاحی همچون گوگرد، منگنز، آهک و موسیالژ است. مصرف خیار به خصوص در فصل تابستان و روزهای گرم به دلیل آنكه خاصیت خنک کنندگی و رفع عطش دارد بسیار توصیه میشود. خیار همچنین خواص درمانی بسیار زیادی دارد.
به گزارش سلامت نیوز خوردن خیار به افراد دیابتی توصیه میشود زیرا هیچ گونه قندی ندارد .خوردن، بوییدن و مالیدن آن بر پیشانی برای رفع سردرد و قطره قطره ریختن آب خیار در بینی و
بوییدن آن برای رفع گرفتگی بینی مفید است.