احتمال ابتلا به بيماري هاي عفوني روده اي با سالم سازي سبزي و ميوه و رعايت نکات بهداشتي کاهش پيدا مي کند.

دکتر نادر نيک پرست افزود: قبل از مصرف هر گونه سبزي يا ميوه خام بايد مراحل ضد عفوني و شستشو به درستي اعمال شود.
وي با اشاره به اینکه پاک سازي، انگل زدايي اسيد معده به طور طبيعي با ميکروب هاي مواد غذايي مقابله مي کند و آن ها را از بين مي برد، تصريح کرد: ميزان اسيد معده در افرادي که از داروهاي ضد اسيد استفاده مي کنند، سالمندان و کودان زير 5 سال، کم است و اين افراد بيشتر در معرض بروز بيماري هاي عفوني روده اي منتقله از آب و غذا قرار دارند.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي خراسان شمالي مهم ترين علل شيوع عفونت هاي روده اي در فصل گرما علاوه بر سبزي و ميوه آلوده استفاده ازمواد غذايي مانده، حرارت ندادن کافي غذاها، زرده تخم مرغ نيمه پز و آب آلوده عنوان کرد.
دکتر نيک پرست خاطر نشان کرد: تداوم بيماري هاي روده اي و کاهش ميزان مايعات بدن عوارض شديدي به دنبال دارد و در صورت ابتلا به اين بيماري ها بايد هر چه سريع تر به پزشک مراجعه کرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر