امروزه استفاده از ظروف تفلون یا نچسب بسیار معمول شده است و تقریباً همه ما از این ظروف برای آشپزی استفاده میکنیم بدون آنکه بدانیم استفاده نادرست از این ظروف ممکن است خطراتی برای سلامتی ما داشته باشد.

به گزارش
خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ ظروف تفلون یا نچسب در واقع همان ظروف آلومینیوم یا استیل هستند که با ماده خاصی به نام پلی تترا فلوئورو اتیلن (Polytetrafluoroethylene) که به اختصار (PTFE) نامیده میشود، پوشیده میشوند. این ماده سبب میشود که مواد غذایی به ظرف نچسبند، به همین دلیل به آنها ظروف نچسب میگویند. موادی که برای ساخت ظروف تفلون به کار میروند، متفاوت هستند و ضخامت مواد نچسب آنها نیز فرق دارد. مواد نچسبی که کیفیت بالایی دارند، دارای پودر سرامیک یا مخلوط تیتانیوم هستند که بر سختی و مقاومت این مواد میافزاید و به راحتی ساییده و خراشیده نمیشود.