
دكتر پريسا ترابي كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با خبرنگار وب دا، ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: پرخوري و افراط در مصرف غذاهاي پركالري ترشح انسولين را افزايش مي دهد و به تدريج سبب كاهش پاسخ بدن به انسولين، افزايش مقاومت و در نتيجه افزايش قند خون مي شود.
وي افزود: بيماري قند يا ديابت نوعي اختلال در سوخت و ساز مواد غذايي در بدن است كه به علل مختلف بروز مي كند و داراي درجات مختلف كمبود انسولين يا عدم پاسخ بدن به انسولين است.