آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
در سفر، مایعات مصرف کنید

وی با بیان اینکه مصرف مایعات در طول سفر از دیگر توصیههای مهم است، گفت: مصرف به اندازه مایعات باعث میشود از بروز یبوست جلوگیری شده و فرد سفر راحتتری را بگذراند.
خارش ، شكايت شايع خانم ها در تابستان

خارش، يكي از مشكلاتي است كه با شروع فصل گرما شدت مي يابد.
به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ خارش در خانم ها يكي از مشكلاتي است كه با شروع فصل گرما و استفاده از استخر يا در سفر ايجاد مي شود، اين مشكل گاه غير قابل تحمل است ولي با استفاده از راهكارهاي ساده ي درماني تا قبل از رسيدن به پزشك قابل تحمل مي شود.
تأثير ويتامين D در درمان افسردگي
مصرف ويتامين D به ويژه در زنان علائم افسردگي را كاهش ميدهد.
به گزارش وبدا، به نقل از نشريه ساينس ديلي، محققان با بررسي مطالعات خود روي زنان 42 تا 66 سال مبتلا به اختلالات افسردگي دريافتند كه اصلاح كمبود ويتامين D در زنان منجر به پيشرفت عملكرد رفتاري و خلق و خوي آنها ميشود.

براساس اين گزارش، محققان با استفاده از يك آزمون شناسايي افسردگي، ميزان افسردگي زنان مورد مطالعه را قبل از دريافت ويتامين D و نيز پس از آن اندازه گرفتند و آنها را در چهار گروه زنان با حداقل افسردگي، افسردگي نسبتاً خفيف، افسردگي متوسط و شديد قرار دارند.
اين گزارش ميافزايد: در سطح افسردگي زنان مورد آزمايش پس از درمان با دوزهايي از ويتامين D به مدت 12 هفته، تغييرات محسوسي مشاهده شد و هركدام از گروهها به گروهي بالاتر و بهتر از خود ارتقا يافتند.
نتايج حاصل از اين گزارش حاكي است كه غربالگري بيماران مبتلا به افسردگي و تجويز ويتامين D براي آنها ميتواند با روشي آسان و مقرون به صرفه به درمان اصلي افسردگي كمك نمايد.
با توجه به اين گزارش، محققان افزودند: در اين راستا بايد آزمايشات ديگري نيز صورت پذيرد تا وجود يك رابطه قطعي علت و معلولي بين افسردگي و ويتامين D ثابت شود.
آشنایی با برخی مواد غذایی برای پیشگیری از سفید شدن مو
مصرف برخی مواد غذایی، برای ییشگیری از سفید شدن زود هنگام مو، اثر فوقالعادهای دارند.در خصوص سفید شدن مو، جدا از مورد وراثت و ژنتیک، موارد دیگری نیز دست اندر کار هستند که مورد تغذیه از مهمترین آنهاست.
در واقع نقایص و کمبودهای تغذیهای، عامل مهمی برای از دست دادن رنگ و شفافیت مو هستند. غذاهایی مصرف کنید که سرشار از ویتامین و مواد معدنی باشند که رنگ موها را حفظ کرده و علاوه بر آن از دیگر خواص سلامتی آنها نیز بهرهمند شوید.
سبزیجات برگی
برای استفاده از ویتامینهای B از سبزیجات برگی تیره رنگ مصرف کنید. پوست سر شما برای تولید سلولهای قرمز خون که اکسیژن و مواد غذایی را منتقل میکنند از ویتامین B6 و B12 مصرفی شما استفاده میکنند.
رنگ مو به هورمونها مربوط میشود و ویتامین B12 نیز نقش مهمی را در تولید هورمون بر عهده دارد.

سبزیجات برگی
برای استفاده از ویتامینهای B از سبزیجات برگی تیره رنگ مصرف کنید. پوست سر شما برای تولید سلولهای قرمز خون که اکسیژن و مواد غذایی را منتقل میکنند از ویتامین B6 و B12 مصرفی شما استفاده میکنند.
رنگ مو به هورمونها مربوط میشود و ویتامین B12 نیز نقش مهمی را در تولید هورمون بر عهده دارد.
تأثیر مثبت توتفرنگی بر افزایش مکانیسم دفاعی بدن
محققان چگونگی عملکرد توتفرنگی را در افزایش مکانیسم دفاعی بدن و سلامت نگه داشتن سلولها و رگها کشف کردند و امیدوارند بتوانند از این طریق به بیماران قلبی و دیابتی کمک کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، پروفسور پل تارنلی سرپرست تیم تحقیقاتی دانشکده پزشکی وارویک میگوید توتفرنگی پروتینی به نام Nrf2 را در بدن فعال میسازد. این پروتئین میزان آنتیاکسیدانهای بدن را افزایش و چربی و کلسترول خون را کاهش میدهد.
پیش از این اثر مفید توتفرنگی بر پیشگیری از ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی ثابت شده بود اما برای اولین بار است که ثابت شده توتفرنگی میتواند با فعال کردن پروتئین Nrf2 بدن را در مقابل بیماری مصون دارد.
پروفسور تارنلی به نیوز مدیکال گفت ما موفق شدهایم چگونگی عملکرد توتفرنگی در افزایش مکانیسم دفاعی بدن و سلامت نگه داشتن سلولها و رگها کشف کنیم و امیدواریم بتوانیم از این طریق به بیماران قلبی و دیابتی کمک کنیم.
اقدام بعدی تیم تحقیقاتی دانشگاه وارویک بررسی گونههای مختلف این میوه و معرفی مفیدترین نوع آن برای بدن است.
منبع: تغذیه > میوه و سبزی - همشهری آنلاین

پیش از این اثر مفید توتفرنگی بر پیشگیری از ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی ثابت شده بود اما برای اولین بار است که ثابت شده توتفرنگی میتواند با فعال کردن پروتئین Nrf2 بدن را در مقابل بیماری مصون دارد.
پروفسور تارنلی به نیوز مدیکال گفت ما موفق شدهایم چگونگی عملکرد توتفرنگی در افزایش مکانیسم دفاعی بدن و سلامت نگه داشتن سلولها و رگها کشف کنیم و امیدواریم بتوانیم از این طریق به بیماران قلبی و دیابتی کمک کنیم.
اقدام بعدی تیم تحقیقاتی دانشگاه وارویک بررسی گونههای مختلف این میوه و معرفی مفیدترین نوع آن برای بدن است.
منبع: تغذیه > میوه و سبزی - همشهری آنلاین
شیر بخورید تا بهتر فکر کنید
محققان درپی تحقیقات گسترده دریافتند استفاده روزانه از شیر و فرآوردههای آن موجب بهبود حافظه و سایر قابلیتهای مغز انسان میشود.
به گزارش ایرنا، محققان دریافتند مصرف روزانه حداقل یک لیوان شیر و فرآوردههای آن، علاوه بر تامین بخش عمدهای از مواد معدنی مورد نیاز بدن، حافظه و سایر عملکردهای مغز بهبود میباید.
دانشمندان در این تحقیقات میزان مصرف روزانه شیر و فرآوردههای را برای ۹۰۰ نفر داوطلب مرد و زن در محدوده سنی ۲۳ تا ۹۸ اندازهگیری کردند و آنان را در آزمونهای مختلف مغزی شامل آزمونهای حافظه، آزمونهای بصری و کلامی شرکت دادند.
در تمام این آزمونها صرفنظر از جنسیت و سن شرکتکنندگان، آن دسته از افراد که روزانه حداقل یک لیوان شیر مصرف میکردند، امتیازات بهتری را نسبت به سایرین کسب کردند. حتی این نتایج پس از حذف سایر عوامل موثر بر عملکرد مغز مانند سلامتی قلب و عروق و رژیمغذایی، بازهم تکرار شدند.
بر اساس این تحقیقات علاوه بر مزایایی که شیر بر سلامت استخوانها و قلب و عروق دارد، این ماده خوراکی عملکرد مغز انسان را مستقیماً تحت تاثیر قرار میدهد و از بروز اختلال در سیستم عصبی جلوگیری میکند.
منبع: تغذیه > نوشیدنیها - همشهری آنلاین

دانشمندان در این تحقیقات میزان مصرف روزانه شیر و فرآوردههای را برای ۹۰۰ نفر داوطلب مرد و زن در محدوده سنی ۲۳ تا ۹۸ اندازهگیری کردند و آنان را در آزمونهای مختلف مغزی شامل آزمونهای حافظه، آزمونهای بصری و کلامی شرکت دادند.
در تمام این آزمونها صرفنظر از جنسیت و سن شرکتکنندگان، آن دسته از افراد که روزانه حداقل یک لیوان شیر مصرف میکردند، امتیازات بهتری را نسبت به سایرین کسب کردند. حتی این نتایج پس از حذف سایر عوامل موثر بر عملکرد مغز مانند سلامتی قلب و عروق و رژیمغذایی، بازهم تکرار شدند.
بر اساس این تحقیقات علاوه بر مزایایی که شیر بر سلامت استخوانها و قلب و عروق دارد، این ماده خوراکی عملکرد مغز انسان را مستقیماً تحت تاثیر قرار میدهد و از بروز اختلال در سیستم عصبی جلوگیری میکند.
منبع: تغذیه > نوشیدنیها - همشهری آنلاین
همه چیزهایی که باید در مورد سلامت روغن ها بدانید
آبمیوه بخوریم یا دوغ
|
با این غذا ها تیزبین شوید
چشمان شما هم مثل سایر اعضای بدنتان نیازمند مراقبت و محافظت هستند، باید بدانید كه سفره شما میتواند مهمترین دوست چشمانتان باشد


برترین ها: اولین چیزی كه به ذهن میرسد هویج است، تقریبا همه ما فكر میكنیم كه هویج تنها ماده غذایی است كه به قدرت چشمان ما میافزاید اما واقعیت غیر از این است.
مطالعات گسترده نشان داده است كه اگر به سلامت چشمهایتان اهمیت میدهید باید به رنگینكمان فكر كنید؛ رنگینكمانی از غذاها. این مطالعات نشان داده، سبزیجات و میوههای زرد، نارنجی و سبزرنگ میتوانند شما را از ابتلا به بیماری چشمی موسوم به تخریب تدریجی ماكولا- كه اصلیترین علت نابینایی در میانسالی و سالخوردگی است- حفظ كند. شما با افزودن این 4رنگ به سفره خود میتوانید چشمها و دید بهترتان را بیمه كنید.
اشتراک در:
پستها (Atom)