بلویک، داروی جدید کاهش وزن


getty02-44.jpg
برای اولین بار در 13 سال گذشته یک داروی کاهش وزن مورد تایید اداره غذا و داروی آمریکا FDA قرار گرفت.
به گزارش سرويس «سلامت» ایسنا - منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، داروی بلویک Belviq که توسط شرکت دارویی Arena Pharmaceutical تولید شده است می‌تواند برای کاهش وزن در افراد چاق یا افراد با اضافه وزن همراه با یک عامل خطر دیگر به کار برده شود.
این دارو در مطالعات بالینی با تاثیر متوسطی همراه بوده و به افراد کمک می کند که به طور میانگین 5 درصد از وزن بدنشان را کاهش دهند.

یک متخصص طب سنتی:کاهش بوی بد بدن با اصلاح تغذیه ارتباط دارد


157-1.jpg
یک متخصص طب سنتی با بیان اینکه کاهش بوی بد بدن با اصلاح تغذیه ارتباط دارد، افزود: در طب سنتی بهترین خوراک‌های تابستانه خوراک هایی توصیه شده است که ضمن برخورداری ازاعتدال و لطافت و سبکی، طبع سرد و تر داشته و نیز غلبه بر صفرا باشند تا بتوانند محیط داخلی بدن را در حالت تعادل نگه دارند.
دکتر روشنک قدس در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت ایسنا - منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان اینکه مزاج تابستان، گرم و خشک است، گفت: در تابستان همه اخلاط بویژه خلط صفرا برانگیخته می شوند و تولید آن نسبت به دیگر فصول سال افزایش می یابد، بنابراین آسایش بدن و دوری از گرما و در خانه خنک نشستن از دیگر توصیه‌های حکما برای تابستان است.

يك متخصص تغذيه: رژيم بيسكويت غير علمي است


3234.jpg
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي جندي‌شاپور اهواز گفت: رژيم بيسكويت يك رژيم غيرعلمي است و مي‌تواند فرد را با مشكل مواجه كند.
دكتر رضا اماني در گفت‌وگو با خبرنگار «سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خوزستان، اظهار كرد: برخي افراد با رشته‌هاي مختلف و حتي برخي پزشكان عمومي گاهي به رژيم‌ درماني اقدام كرده و رژيم‌هاي غذايي خاصي را به افراد توصيه مي‌كنند، اين در حالي است كه پزشكاني كه تنها دو واحد درس تغذيه در دانشگاه خوانده‌اند نمي‌توانند رژيم غذايي ارائه دهند.

مصرف سبزیجات آلوده، شیوع اسهال‌های حاد را در فصل تابستان بیشتر می‌کند


یک متخصص بیماری‌های داخلی با تاکید بر این‌که گرما و مصرف سبزیجات آلوده، شیوع اسهال‌های حاد را در فصل تابستان بیشتر می‌کند، گفت: در صورت ابتلای طولانی مدت به اسهال حتما به مراکز درمانی و پزشک مراجعه کنید.
دکتر تورج احمدی جویباری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه کرمانشاه، خاطرنشان كرد: اسهال به افزایش دفعات دفع مزاج از سه بار یا بیشتر در روز به شرطی که قوام مدفوع آبکی باشد یا حجم دفع مدفوع بیشتر از 200 تا 300 سی سی باشد، گفته می‌شود.

9 دلیل خوب برای مصرف بیشتر روغن زیتون


همه‌ افرادی که مشتری دائم روغن زیتون هستند کمابیش با خواص آن نیز آشنا هستند. این مطلب بیشتر برای افرادی است که لب به این روغن نمی‌زنند و یا این که تازه شروع به مصرف آن کرده‌اند.

olive-oil1.jpgبه گزارش ايسنا به نقل از سايت سمرغ، برای این که بدانید چرا باید روغن زیتون بیشتری مصرف کنید با ما همراه باشید.
1- روغن زیتون: ضددرد طبیعی
محققان آمریکایی ثابت کرده‌اند که روغن زیتون صد در صد طبیعی دارای خواص ضدالتهابی مشابه ایبوپروفن است. برای همین اگر سردرد شدید و طولانی مدت رهایتان نمی‌کند روغن زیتون بخورید. این خاصیت روغن زیتون مدیون ترکیبات ضدالتهابی آن است.

مصرف دارچين خستگي روحي و رواني را کم می کند

 دارچين در رفع خستگي روحي و رواني نقش بسزايي دارد.
كارشناس مسئول تغذيه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن بیان این مطلب گفت: دارچين جزء چاشني ها و ادويه ها است و هر 100 گرم پودر دارچين حاوي 260 كيلوكالري انرژي است كه بيشتر آن به خاطر وجود كربوهيدراتهايي از نوع پيچيده در آن است.
يوسف نقيايي ادامه داد: همچنين دارچين حاوي مقدار قابل توجهي فيبر است و در هر 100 گرم آن 24 گرم فيبر موجود است.
وي اضافه كرد: دارچين مقدار قابل توجهي كلسيم دارد كه به ميزان 1200 ميلي گرم است.
نقيايي تصريح كرد: همچنبن دارچين حاوي عناصر منيزيم و منگنز است و اين دو عنصر در رفع خستگي عضلاني، كرامپ هاي عضلاني و رفع خستگي روحي و رواني نقش بسزايي دارد.
وي گفت: ماده معطري بنام «مينامومين» در دارچين وجود دارد كه در بهبود كنترل قند كمك قابل توجهي به افراد ديابتي مي کند.
این کارشناس مسئول با اشاره به اينكه مصرف دارچين منجر به كاهش كلسترول خون نيز مي شود، يادآور شد: مصرف بي رويه و زياد دارچين توصيه نمي شود چرا كه مي تواند منجر به التهاب پوست، زخم ها و ترك گوشه دهان و يا مشكلات گوارشي و سوزش معده شود.

بادام وحشي سلاحي در برابر ديابت



روغن دانه بادام وحشي يا روغن استركوليك مي‌تواند به عنوان يك عامل بازدارنده با ديابت و چاقي مبارزه كند.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشست انجمن ميكروبيولوژي در سانفرانسيسكو، محققان دانشگاه علوم و صنعت ميسوري با قراردادن روغن دانه بادام وحشي در رژيم غذايي مدلي از موش‌ها مشاهده كردند كه مصرف اين روغن با كاهش ميزان مقاومت بدن به انسولين، مي‌تواند منجر به كنترل ديابت شود.
براساس اين گزارش محققان با استفاده از يك رژيم غذايي حاوي 5/0 درصد روغن استركوليك به مدت 9 هفته روي 14 موش نرمال و چاق و مقايسه آنها با گروه شاهد دريافتند كه اين روغن با كاهش تعداد سه گروه از باكتري‌هاي روده، ميزان حساسيت به انسولين در موش‌ها را افزايش مي‌دهد.
نتايج حاصل از اين گزارش همچنين مي‌افزايد: استفاده از روغن استركوليك فعاليت آنزيم‌هاي SCD1  را كه باعث چاقي و ديابت مي‌شوند را نيز كاهش مي‌دهد.
گفتني است: محققان همچنين افزودند: كه با اضافه كردن اين روغن در رژيم غذايي موش‌هاي لاغر هيچ گونه اثر سوئي در بدن آنها مشاهده نشد.

آب لیمو، یکی از بهترین سم زداهای بدن است


مرکبات به دلیل داشتن ویتامین C  زیاد، نقش بسزایی در خنثی کردن رادیکال های آزاد و دفع سموم از بدن دارند و در بین مرکبات، آب لیمو یکی از بهترین سم زداهای موجود در طبیعت شناخته شده است.
کارشناس آزمایشگاه مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در گفت و گو با  وب دا افزود: آب لیمو، میزان ایمنی بدن را افزایش داده و باعث جذب آهن مواد غذایی می شود و می توان به شکل تازه در سالاد یا به صورت لیموعمانی از آن استفاده کرد.
اکرم پایدار افزود: یکی دیگر از مواد موجود در طبیعت که از قدیم همواره مصرف آن در میان مردم کشور ما رایج بوده است، گیاه شاتره است که در گذشته بیشترین استفاده آن برای درمان بیماری های پوستی بود و با کشف خاصیت سم زدایی و تقویت کبد این گیاه، داروها و مکمل های زیادی از آن تهیه شد.
وی  ادامه داد: از آنجایی که کپسول و قطره گیاه شاتره در بازارهای ما چندان رواج نیافته است، می توان برای استفاده از خواص آن، روزانه پنج گرم از دم کرده برگ این گیاه را استفاده کرد.

محافظت از سیستم قلب و عروق با مصرف سیر

  
سیر با از بین بردن چسبندگی پلاکت ها از بیماری های قلبی جلوگیری می کند.
به گزارش وب دا، یک کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به خواص درمانی سیر گفت: سیر تازه منبع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی و مواد گوگردی است و داری اثرات بسیار متنوعی ازجمله اثرات ضد میکروبی، ضدقارچ، ضد ویروس، ضد سرطان، کاهنده فشار خون، کاهنده چربی خون، کاهنده کلسترول و کاهش  دهنده چسبندگی پلاکت هاست.
مهندس سارا حکیم ادامه داد: به دلیل اینکه خواص اصلی سیر مربوط به مواد گوگردی آن است که دراثر حرارت کم تبخیر می شوند، بر همین اساس خواص  دارویی سیر پخته و سرخ شده به مراتب کمتر از سیر خام است.
وی با اشاره به اینکه یکی از اثرات بسیار مهم سیر محافظت از سیستم قلبی است افزود: چسبندگی پلاکتها یکی از عوامل اصلی امراض قلبی، حمله ها و تنگی و تصلب شرایین است و تحقیقات نشان داده چسبندگی پلاکتها در آن دسته از افرادی که به طور مداوم مصرف کننده سیرهستند، بطور چشمگیری کاهش می یابد.
حکیم در پایان خاطر نشان کرد: افرادی که از داروهای قلبی استفاده میکنند و یا اینکه دارای حساسیت دارویی هستند، بهتر است قبل از مصرف سیر با پزشک خود مشورت کنند زیرا مصرف همزمان سیر با دارو می تواند باعث بروز مشکلاتی در بدن شود.

مردان هم به سرطان سینه مبتلا می‌شوند





سرطان سینه تنها ویژه زنان نیست؛ مردان هم به سرطان سینه مبتلا می‌شود. سرطان سینه در مردان اغلب بدخیم است و دیر تشخیص داده می‌شود. عدم آگاهی مردان در مورد احتمال ابتلا به سرطان سینه مشکل بزرگی است.