محققان موسسه «انگری لایف» با مطالعه روی ردههای سلولی مختلف موشها، دریافتند كه میوههایی مانند هلو، آلو و شلیل میتوانند سلاحی در برابر سندرم متابولیك و دیابت باشند.
براساس این گزارش، محققان افزودند كه تركیبات «فنلی» موجود در هسته این میوه ها، علاوه بر خاصیت ضدچاقی و ضد دیابتی، میتواند با كاهش میزان كلسترول بد (LDL)، از ابتلا به بیماریهای قلبی - عروقی نیز جلوگیری كند.
نتایج حاصل از این گزارش حاكی است كه چهار گروه عمده موجود در این میوهها شامل فنولها، آنتوسیانینها و اسیدهای كلوروژنیك و مشتقات كاتچین میتوانند با زیر و بم كردن ژنها و پروتئینهای سلولی در مقابل بروز التهابات ناشی از این بیماریهای اقدام كنند.
گفتنی است؛ هسته هركدام از این میوهها حاوی گروههای فنلی مشابه ولی با نسبتهای متفاوت است كه در صورت استفاده، اثرات یكدیگر را تكمیل مینمایند.
منبع :Jamejamonline.ir