كمبود اين مواد در رژيم غذايي مي تواند افراد را مستعد افسردگي كند كه غذاهاي دريايي به ويژه ماهي هاي چرب، تخم مرغ هاي غني شده با امگا 3، روغن كانولا، گردو و سويا از منابع غذايي اين گروه هستند.
سرپرست اداره بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با خبرنگار وب دا، با اشاره به اين كه افزايش وزن ناخواسته و جذب ناكافي ويتامين ها با افسردگي ارتباط دارد، اظهار داشت: هنگامي كه فردي دچار افسردگي باشد، سطح انرژي در وي كمتر از حد معمول است و اشتياق و اشتها براي غذا خوردن در او از بين رفته و در نتيجه تغذيه فرد دچار اختلال مي شود.
دكتر زهرا عبداللهي افزود: افرادي كه بيشتر در معرض اين خطرات هستند، افراد مسني هستند كه تنها، زندگي مي كنند و يا كسي آنها را تشويق به خوردن مواد غذايي مناسب نمي كند.
وي تصريح كرد: عوامل تغذيه اي نقش مهمي در بروز افسردگي دارند و كساني كه دچار افسردگي هستند عمدتا تغذيه نامناسبي داشته و در معرض خطر بيشتري هستند.
به گفته اين متخصص تغذيه، سطح اسيد فوليك در خون برخي از افراد مبتلا به افسردگي پايين است كه جگر، قارچ، سبزي هاي برگ سبز، گوشت گاو كم چربي، سيب زميني، آب پرتقال و لوبيا از منابع اسيد فوليك هستند.
سرپرست اداره بهبود تغذيه جامعه تصريح كرد: عنصر روي نيز نقش مهمي در عملكرد سيستم عصبي دارد و تعادل اين عنصر در بدن در پيشگيري و درمان افسردگي مؤثر است.