به گزارش سلامت نیوز به نقل از اطلاعات ؛ لیمو ترش را میتوان به صورتهای متفاوت مصرف کرد. قسمت گوشتی آن را خورد یا آب آن را مصرف نمود، به صورت شربت و یا صورتهای دیگر. جالبترین خاصیت آن اثرش برروی کیستها و تومورهاست. ثابت شده است که این گیاه درمان گر همه انواع سرطان است.همچنین بعنوان یک ضد قارچ و عفونتها و کرمها محسوب میشود. فشار خون بالا را تنظیم میکند و ضد افسردگی است و با استرس و اختلالات عصبی مبارزه میکند. منبع چنین اطلاعاتی بسیارجالب است، یکی از بزرگترین تولید کنندههای دارو در دنیا.این کارخانه بزرگ دارویی فاش ساخته است که آزمایشات آزمایشگاهی که ازسال 1970 انجام شده است نشان میدهد کـه لیمو ترش سلولهای سرطانی را در 12 نوع سرطان از جمله سرطان روده، سینه، پروستات، ریه و پانکراس نابود میکند.
آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
تا میتوانید لیموترش بخورید
به گزارش سلامت نیوز به نقل از اطلاعات ؛ لیمو ترش را میتوان به صورتهای متفاوت مصرف کرد. قسمت گوشتی آن را خورد یا آب آن را مصرف نمود، به صورت شربت و یا صورتهای دیگر. جالبترین خاصیت آن اثرش برروی کیستها و تومورهاست. ثابت شده است که این گیاه درمان گر همه انواع سرطان است.همچنین بعنوان یک ضد قارچ و عفونتها و کرمها محسوب میشود. فشار خون بالا را تنظیم میکند و ضد افسردگی است و با استرس و اختلالات عصبی مبارزه میکند. منبع چنین اطلاعاتی بسیارجالب است، یکی از بزرگترین تولید کنندههای دارو در دنیا.این کارخانه بزرگ دارویی فاش ساخته است که آزمایشات آزمایشگاهی که ازسال 1970 انجام شده است نشان میدهد کـه لیمو ترش سلولهای سرطانی را در 12 نوع سرطان از جمله سرطان روده، سینه، پروستات، ریه و پانکراس نابود میکند.
چگونه می توان کم خونی را درمان کرد؟
كمخونی یك بیماری(یا یك حالت) شایع است كه ممكن است هركسی دچار آن شود اما این بیماری در زنان و دختران بیشتر دیده میشود. در كمخونی تعداد گلبولهای قرمز كمتر از میزان طبیعی است یا شكل آنها و عملكردشان دچار مشكل است.
برترین ها: كمخونی یك بیماری(یا یك حالت) شایع است كه ممكن است هركسی دچار آن شود اما این بیماری در زنان و دختران بیشتر دیده میشود. در كمخونی تعداد گلبولهای قرمز كمتر از میزان طبیعی است یا شكل آنها و عملكردشان دچار مشكل است كه در نتیجه میزان رسیدن اكسیژن به بافتها كاهش مییابد و علائم آن بروز میكند
مواد غذایی سرشار از آب را دریابید
تمام غذاهایی که مصرف میکنیم کمابیش حاوی آب هستند، البته برخی بیشتر از بقیه آب دارند و برای هیدراتهشدن بدن یعنی تأمین آب آن لازم و ضروریاند.
به گزارش ايسنا به نقل از سايت تبيان، بدن انسان از 50 تا 65 درصد آب تشکیل شده و باید هر روز آب آن تأمین شود. دهیدراته شدن بدن یعنی از دست رفتن آب بدن مشکلات زیادی به بار میآورد از جمله اضافه وزن (به دلیل احتباس آب) و ضعف اعضای بدن. این مشکلات با مصرف مواد غذایی سرشار از آب به وجود نخواهند آمد. حالا هم که فصل تابستان است و گرمای بیامان آب بدن را کاهش میدهد لازم است بیش از هر زمان دیگر به فکر تأمین آب بدنتان باشید.
پشت پرده صدای معده
حتما شما هم با این مشکل مواجه شده اید که گاه معده تان سروصدا یا به اصطلاح غرغر می کند. این صداها اغلب نامحسوس است و مشکلی ایجاد نمی کند ولی گاه صدای آن به حدی بلند می شود که اطرافیانمان هم متوجه آن می شوند که در این صورت می تواند، آزاردهنده و ناراحت کننده باشد. به گزارش ايسنا روزنامه جام جم نوشت: اما سؤالی که پیش می آید، این است که این صداها طبیعی است یا باید نگران آن باشیم و مساله را با مراجعه به پزشک مورد بررسی قرار دهیم؟
باید گفت سروصدای درون معده بخش عادی فیزیولوژی معده و روده محسوب می شود و اغلب حتی خود شما هم آن را نمی شنوید، ولی هنگام گرسنگی یا پس از غذا خوردن، این صداها ممکن است توسط خودتان یا اطرافیان شنیده شود. صداهای تولید شده در شکم، بیشتر به دلیل حرکت غذا در مسیر روده ایجاد می شود.
مصرف هندوانه،خربزه،كشمش و خرما براي تابستان توصيه ميشود
چگونه از تابستان و گرمای آن جان سالم به در ببریم؟
یک متخصص تغذیه و رژیمهای غذایی معتقد است: در فصل تابستان همه افراد جامعه به خصوص کودکان و سالمندان در معرض گرمازدگی هستند بنابراين باید دقت بیشتری در انتخاب غذا و خوراکیهای مصرفی داشته باشیم.
دکتر کوروش جعفریان در گفت وگو با خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تاکید بر لزوم مصرف بیشتر میوه و سبزیجات در فصل تابستان اظهار کرد: در فصل تابستان باید بیشتر از میوهها و سبزیجات استفاده کرد و به دلیل این که بیش از 85 درصد بدن از آب است، تغییر میزان آب بدن میتواند مشکلات جدی را به همراه داشته باشد.
كاهش مصرف برنج در كنترل علائم باليني آرتريت روماتوئيد موثر است
يك فوق تخصص روماتولوژي با اشاره به نقش تغذيه در كنترل و بهبود بيماري آرتريت روماتوئيد گفت: كاهش مصرف برنج در كنترل علائم باليني آرتريت روماتوئيد موثر است.
دكتر محمدمهدي امام در گفتوگو با خبرنگار «سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در تعريف بيماري آرتريت روماتوئيد گفت: آرتريت روماتوئيد يك بيماري خودايمن است كه مشخصه عمده آن درگيري مفاصل به صورت تورم، درد و سفتي مفاصل درهنگام صبح است.
وي با بيان اين كه آرتريت روماتوئيد علاوه برمفاصل ممكن است ارگانهاي ديگري نظير چشم، قلب و ريه را نيز درگير كند، گفت: اين بيماري شايعترين علت تورم مفصلي تلقي ميشود.
زنان سه برابر بيشتر به آرتريت روماتوئيد مبتلا ميشوند
به گفته امام، اين عارضه در يك درصد افراد جامعه ديده ميشود اما در زنان سه برابر بيشتر است و در اغلب موارد در دهه دوم تا چهارم عمر تظاهر ميكند.
اين فوق تخصص روماتولوژي درباره علت ابتلاي سه برابري زنان در مقايسه با مردان توضيح داد: علت آن هنوز شناخته نشده است اما عنوان ميشود فاكتورهاي هورموني زنانه در ايجاد آن دخالت دارند.
امام در توضيح عوامل دخيل در بروز آرتريت روماتوئيد اظهار كرد: فاكتورهاي ژنتيكي عمدتاً در ايجاد اين بيماري نقش دارند. امروزه ژنهاي ويژهاي را شناختهاند كه ميگويند با شدت يا ضعف بيماري در ارتباط هستند. علاوه بر آن عوامل محيطي بويژه عفونتها، استرس و مصرف سيگار ميتوانند تأثيرگذار بوده و منجر به بروز اختلال در سيستم ايمني بدن فرد شوند.
وي ادامه داد: به همين علت شيوع اين بيماري در بستگان يك فرد مبتلا بيشتر مشاهده ميشود و همچنين دردوقلوهاي تك تخمكي احتمال ابتلا تا 40 درصد افزايش مييابد.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، درد و تورم مفاصل را از جمله شايعترين تظاهرات اين بيماري دانست و عنوان كرد: اين درد و تورم عمدتاً در مفاصل انگشتان دست احساس ميشود كه با سفتي صبحگاهي همراه است و با فعاليت بهتر و با استراحت تشديد ميشود. غالب بيماران از خستگي، كوفتگي و درد پراكنده در نواحي مختلف بدن گلايه ميكنند.
وي با اشاره به اين كه با پيشرفت بيماري، درد در مفاصل گسترش مييابد، اظهار كرد: در اين صورت بيماري، مفصل زانو، مچ پا، آرنج و شانه را نيز درگير ميكند. اگر در طول بيماري و بيش از شش ماه متوالي يك مفصل متورم باقي بماند به تدريج تخريب ميشود. به همين علت تشخيص و درمان به هنگام بسيار حائز اهميت است.
اين فوق تخصص روماتولوژي اضافه كرد: قرمزي و تاري ديد نتيجه درگير شدن چشم در اين بيماري است. علائم آرتريت روماتوئيد در فرمهاي شديدترعلاوه بر چشم درارگانهاي ديگري نظير پوست، ريه و قلب نيز تظاهر مييابد.
امام در خصوص راهكارهاي تشخيصي آرتريت روماتوئيد توضيح داد: تشخيص بر پايه علائم باليني و يافتههاي آزمايشگاهي و پاراكلينيكي است. در تشخيص آزمايشگاهي نكته مهم مثبت بودن فاكتور روماتوئيد و آنتيبادي جديدي تحت عنوان «Anti ccp» است.
وي ادامه داد: فاكتور روماتوئيد ممكن است در بسياري از بيماريها نيز مثبت باشد اما فاكتور «Anti ccp» در موارد محدودي مثبت ميشود. مثبت بودن هر دو فاكتور در يافتههاي آزمايشگاهي قوياً خبر از ابتلا به آرتريت روماتوئيد ميدهد.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، با اشاره به اين كه به علت راهكارهاي درماني موجود، در كمتر مواردي پيش ميآيد كه كار مفصل به تخريب بيانجامد، اظهار كرد: تشخيص زودهنگام پيش از هر اقدام ديگري در درمان اين بيماري حائز اهميت است. زيرا آرتريت روماتوئيد با بيماريهاي ديگري تشخيص افتراقي دارد و با ناراحتيهايي چون لوپوس، پسوريازيس، عفونتها و التهابات عروقي اشتباه گرفته ميشود به همين علت مراجعه به متخصص روماتولوژي براي جلوگيري از بهكارگيري روشهاي درماني غيرصحيح ضروري است.
به گفته امام، هرچه درمان زودتر آغاز شود، كنترل بيماري آسانتر و عوارض آن براي بيمار كمتر خواهد بود.
اين فوقتخصص روماتولوژي با اشاره به تصويب پوشش بيمهاي 202 قلم داروي گرانقيمت عنوان كرد: يكي از داروهاي بيولوژيك كه براي درمان آرتريت روماتوئيد پيشرفته و مقاوم مورد استفاده قرار ميگيرد نيز در اين فهرست قرار دارد. هزينه ماهيانه خريداري و استفاده از اين دارو به يك تا يك و نيم ميليون تومان در ماه ميرسد كه پرداخت آن از عهده بسياري از بيماران خارج است. تحت پوشش بيمه قرار گرفتن اين دارو به بيماران كمك ميكند.
امام درباره ارتباط تغذيه با آرتريت روماتوئيد نيز توضيح داد: رژيمهاي غذايي غني از امگا 3 ميتواند در درمان اين بيماري موثر باشد. همچنين ثابت شده است مصرف كمتر برنج ميتواند در كنترل علائم باليني بيماري مفيد فايده واقع شود.
وي اضافه كرد: كمبود ويتامين «دي» نيز ميتواند تشديد علائم اين بيماري را در پي داشته باشد، به همين علت توصيه ميشود سطح اين ويتامين دربدن متعادل نگه داشته شود.
اين فوق تخصص روماتولوژي در پايان درباره راههاي پيشگيري از بروز اين بيماري عنوان كرد: با توجه به اين كه ژنتيك در بروزاين بيماري نقش دارد و شايد كنترل آن ازعهده بيمار خارج باشد، اما ميتوان عوامل محيطي را كنترل كرد. مهمترين عامل محيطي دخيل، استعمال دخانيات است به همين علت تاكيد ميشود از مصرف سيگار اجتناب شود. همچنين پرهيز از مصرف فستفودها و دوري از استرس و تنش ميتواند در اين راستا موثر واقع شود.
عسل، موثر در درمان اضطراب و تقويتكننده سيستم ايمني بدن
اكثر ما در زندگي روزمره براي رفع مشكلاتي چون گلودرد و يا سوختگيهاي مختصر، فورا از عسل به عنوان يك درمان خانگي استفاده ميكنيم.
به گزارش سرويس سلامت خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علاوه بر موارد فوق اين محصول معجزهگر زنبورهاي عسل، كاربردهاي درماني بيشتر و فوقالعادهاي دارد.
به نوشته روزنامه «اكسپرس»، برخي از مهمترين خواص درماني معجزهكننده عسل عبارتند از:
• درمان اضطراب و عصبانيت: اگر به دنبال روش طبيعي براي كاهش سطح استرس خود هستيد، ميتوانيد روزانه مقداري عسل خالص مصرف كنيد. مواد مغذي موجود در عسل خالص، تاثير آرامبخش دارند.
زعفران در درمان اختلالات مغزی موثر است
زعفران در درمان اختلالات مغزی ناشی از پیری مثل آلزايمر و پارکينسون موثر است.
به گزارش وب دا، عضو مركز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشكی یزد ضمن بیان این مطلب متذكر شد: اثر زعفران در مطالعات امروزی هم به اثبات رسیده و مصرف آن در این موارد بسیار گسترده و مورد تائید مراجع علمی معتبر است.
دكتر علی بابایی اظهارداشت: زعفران گياهي علفي، چند ساله، بدون ساقه و پيازدار است. پياز زعفران از نوع توپر و تقريبا كروي شكل با قطر 3 تا 5 سانتي متر و پوششي قهوه اي رنگ مي باشد كه در زير خاك قرار مي گيرد. هر پیاز 6تا 9 برگ باریك، نظیر برگ علفهای چمنی تولید می کند.
وی ادامه داد: ریشه های زعفران ازنوع افشان هستند كه از قــاعده پیازها و از روی دایــره محیطی آن می رویند. گل زعفران اولین اندامی است كه در اوایل پاییز ظاهر می شود. در سال اول كشت، به علت ضعف پیازهای زعفران و عدم استقرار كامل آنها در خاك و كشت عمقی، جوانه های گل زعفران توان كافی برای رویش ندارند و حتی برگها در سال اول دیرتر از معمول ظاهر می شوند.
كمبود امگا 3 مي تواند فرد را مستعد افسردگي كند
كمبود اين مواد در رژيم غذايي مي تواند افراد را مستعد افسردگي كند كه غذاهاي دريايي به ويژه ماهي هاي چرب، تخم مرغ هاي غني شده با امگا 3، روغن كانولا، گردو و سويا از منابع غذايي اين گروه هستند.
سرپرست اداره بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با خبرنگار وب دا، با اشاره به اين كه افزايش وزن ناخواسته و جذب ناكافي ويتامين ها با افسردگي ارتباط دارد، اظهار داشت: هنگامي كه فردي دچار افسردگي باشد، سطح انرژي در وي كمتر از حد معمول است و اشتياق و اشتها براي غذا خوردن در او از بين رفته و در نتيجه تغذيه فرد دچار اختلال مي شود.
دكتر زهرا عبداللهي افزود: افرادي كه بيشتر در معرض اين خطرات هستند، افراد مسني هستند كه تنها، زندگي مي كنند و يا كسي آنها را تشويق به خوردن مواد غذايي مناسب نمي كند.
وي تصريح كرد: عوامل تغذيه اي نقش مهمي در بروز افسردگي دارند و كساني كه دچار افسردگي هستند عمدتا تغذيه نامناسبي داشته و در معرض خطر بيشتري هستند.
به گفته اين متخصص تغذيه، سطح اسيد فوليك در خون برخي از افراد مبتلا به افسردگي پايين است كه جگر، قارچ، سبزي هاي برگ سبز، گوشت گاو كم چربي، سيب زميني، آب پرتقال و لوبيا از منابع اسيد فوليك هستند.
سرپرست اداره بهبود تغذيه جامعه تصريح كرد: عنصر روي نيز نقش مهمي در عملكرد سيستم عصبي دارد و تعادل اين عنصر در بدن در پيشگيري و درمان افسردگي مؤثر است.
كمبود امگا 3 مي تواند فرد را مستعد افسردگي كند
كمبود اين مواد در رژيم غذايي مي تواند افراد را مستعد افسردگي كند كه غذاهاي دريايي به ويژه ماهي هاي چرب، تخم مرغ هاي غني شده با امگا 3، روغن كانولا، گردو و سويا از منابع غذايي اين گروه هستند.
سرپرست اداره بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با خبرنگار وب دا، با اشاره به اين كه افزايش وزن ناخواسته و جذب ناكافي ويتامين ها با افسردگي ارتباط دارد، اظهار داشت: هنگامي كه فردي دچار افسردگي باشد، سطح انرژي در وي كمتر از حد معمول است و اشتياق و اشتها براي غذا خوردن در او از بين رفته و در نتيجه تغذيه فرد دچار اختلال مي شود.
دكتر زهرا عبداللهي افزود: افرادي كه بيشتر در معرض اين خطرات هستند، افراد مسني هستند كه تنها، زندگي مي كنند و يا كسي آنها را تشويق به خوردن مواد غذايي مناسب نمي كند.
وي تصريح كرد: عوامل تغذيه اي نقش مهمي در بروز افسردگي دارند و كساني كه دچار افسردگي هستند عمدتا تغذيه نامناسبي داشته و در معرض خطر بيشتري هستند.
به گفته اين متخصص تغذيه، سطح اسيد فوليك در خون برخي از افراد مبتلا به افسردگي پايين است كه جگر، قارچ، سبزي هاي برگ سبز، گوشت گاو كم چربي، سيب زميني، آب پرتقال و لوبيا از منابع اسيد فوليك هستند.
سرپرست اداره بهبود تغذيه جامعه تصريح كرد: عنصر روي نيز نقش مهمي در عملكرد سيستم عصبي دارد و تعادل اين عنصر در بدن در پيشگيري و درمان افسردگي مؤثر است.
اشتراک در:
پستها (Atom)