سه قدم موثر در کاهش وزن



سه قدم موثر در کاهش وزنکاهش وزن و حتی لاغری از مواردی است که بسیاری افراد در آرزوی رسیدن به آن هستند. در مورد راه های رسیدن به وزن ایده آل در سالم زی مطالب زیادی خواهید خواند، اما قبل از اینکه در مورد جزئیات کاهش وزن بخوانید بهتر است از قدم های اصلی و موثری که شما را به وزن مورد نظر خود نزدیک می کند آگاه باشید.
وقتی که قصد سفر می کنید، مطمئناً باید مقصدی مناسب و دست یافتنی برای سفر خود تعیین کنید تا در کمترین زمان ممکن بتوانید به مقصد معین برسید.
کم کردن وزن نیز از همین قانون پیروی می کند. در صورتی که می خواهید به وزن ایده آل خود برسید باید واقع بین باشید. اینکه دوست دارید طی چه مدت زمانی به چه وزنی برسید باید به صورت منطقی امکان پذیر باشد. پس هدف گذاری خود هم منطقی و البته جدی انجام دهید.

ویتامینK و منابع غذایی آن



ویتامینK و منابع غذایی آنویتامین K از ویتامین های ضروری بدن و محلول در چربی است که برای جذب پروتئین و انعقاد خون در بدن به آن نیاز است.
نقش ویتامین K در کمک به انعقاد خون و نیز جلوگیری از انعقاد به خوبی شناخته شده است. ویتامین K همچنین در سلامت استخوان ها نقش دارد.
گفتنی است که این ویتامین خطر خونریزی در بیماری های کبدی، یرقان، سوءجذب و یا خطر خونریزی در اثر مصرف بلندمدت آسپرین و آنتی بیوتیک را کاهش می دهد.
گاهی اوقات به نوزادانی که زودتر از موعد متولد می شوند، به این خاطر که ممکن است در معرض خطر خونریزی باشند، بلافاصله پس از تولد ویتامین K تزریق می شود.

۱۱ ماده ی غذایی برای کاهش سریع و آسان وزن



۱۱ ماده ی غذایی برای کاهش سریع و آسان وزناضافه وزن همواره معضلی برای بسیاری از مردم بوده است. راه های زیادی برای کاهش وزن وجود دارد، اما اگر بدانید بدون کم کردن مقدار وعده های غذایی هم می توانید با سرعت و راحتی بیشتری، به کاهش وزن خود کمک کنید، مطمئناً دیگر گرسنگی های بی مورد را تحمل نمی کنید. در ادامه مطلب غذاها و سبزیجات خوشمزه و خوش رنگی را به شما معرفی می کنیم تا بدون محدودیت در خوردن و نگرانی از افزایش وزن، آنها را جایگزین غذاهای دیگر نمایید.
● ماست
ماست از غنی ترین محصولاتی است که از لبنیات به دست می آید. این محصول سبک سرشار از کلسیم است که علاوه بر جذب سریع، منجر به کاهش سرعت در اضافه وزن می شود.

تغذیه سالمندان را جدی بگیریم

سلامت نیوز :  همین نخوردن‌ها زمینه بیماری‌های آینده را فراهم كرد و وقتی چند سال بعد، او را می‌دیدی محال بود بشناسی. او كاملا فرتوت و تكیده شده بود.

به عقیده كارشناسان تغذیه، در سالمندی رعایت اصل تنوع در برنامه ریزی غذایی و در عین حال توجه به عادات غذایی و شیوه زندگی فرد سالمند بسیار اهمیت دارد.به گزارش سلامت نیوز به نقل از جام جم  ؛ رژیم غذایی سالمند باید دارای مواد غذایی غنی از ویتامین‌ها و املاح بویژه كلسیم و آهن باشد. بی‌دلیل نیست كه در برنامه غذایی سالمندان باید لبنیات ، غذاهای گوشتی، سبزی‌ها و میوه‌ها گنجانده شود.

كم‌بخور، همیشه بخور
نادر رحمتی، كارشناس تغذیه و رژیم‌های درمانی درباره بی‌اشتهایی سالمندان و علاج آن می‌گوید: قدیمی‌ها نصیحت خوبی می​کردند كه می‌گفتند: كم‌بخور، همیشه بخور. رعایت این پند قدیمی، راز سلامت​ سالمندان است.وی به سالمندان توصیه می‌كند سه وعده غذایی و دو میان‌وعده را همیشه میل كنند، اما به میزان محدود و كنترل شده و متشكل از تمامی گروه‌های غذایی.

مصرف فست‌فودها در ماه رمضان رفلاکس معده را افزایش می‌دهد


ناصر ابراهیمی دریانی در گفت‌وگو با فارس در مورد دلایل شایع ترش‌کردن هنگام افطار اظهار داشت: یکی از علل شایع ترش کردن، رفلاکس معده است چرا که دریچه‌ایی بین مری و معده به نام «کاردیاک» وجود دارد که با بسته شدن این دریچه از برگشت اسید معده به مری جلوگیری می‌شود.
وی ادامه داد: بد‌خوری و پرخوری در ماه رمضان یکی از دلایل ترش کردن است و از طرفی روزه‌داران به ویژه جوانان افطار خود را با نوشیدنی‌های نامناسب مانند نوشابه خنک گازدار باز می‌کنند و در عین حال مواد چرب را به مقدار فراوان مصرف می‌کنند.عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد اذعان داشت: دیده می‌شود که روزه‌دار هنگام افطار حلیم می‌خورد به دنبالش زولبیا و بامیه فراوان که مقدار زیادی شکر و روغن دارد و بعد از آن آش رشته شامل کشک و حبوبات که همه اینها سبب باز شدن بیشتر دریچه کاردیاک می‌شود.
وی گفت: اگر چه ما یک وعده غذایی را در ماه رمضان حذف می‌کنیم ولی گاهی اوقات به دلیل پرخوری در بدخوری رفلاکس معده تشدید می‌شود.ابراهیمی دریانی به روزداران توصیه کرد: هنگام افطار روزه خود را با یک عدد خرما و چای نه چندان داغ باز کنند و در پی آن می‌توانند از نان و پنیر و سبزی و یک سوپ سبک میل کنند.این فوق تخصص گوارش افزود: نباید وسط غذا از نوشابه گازدار استفاده کرد چون این مسئله ترش کردن را تشدید می‌کند.وی استفاده از غذاهای فست‌فود مانند سوسیس و کالباس به عنوان یک وعده غذایی در ماه رمضان را نامناسب خواند و گفت: در داخل پیتزا علاوه بر سوسیس و کالباس مقدار زیادی پنیر چرب وجود دارد و از آن طرف سس گوجه فرنگی به همراه نوشابه می‌تواند ترش کردن را در شخص روزه‌دار افزایش دهد.


7ضرر مهم غذاهای آماده به مصرف

افرادی که در هفته بیش از دوبار غذاهای آماده استفاده می‌کنند، دو برابر بیشتر در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند استفاده زیاد غذاهای پرکالری و چرب همچون غذاهای آماده، احتمال ابتلا افراد به چاقی و دیابت را افزایش می‌دهد. با اشاره به اینکه همبرگر، پیتزا و سیب زمینی سرخ شده از جمله غذاهای آماده با حجم کم اما پرکالری و چرب هستند و مصرف این غذاها که امروزه در برنامه غذایی افراد جای خود را به غذاهای سالم و مغذی داده است، خطرات جدی را برای سلامت تمام گروه‌های سنی به ویژه کودکان و سالمندان در پی دارد. به این ترتیب اضافه وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان، بروز بیماری‌های قلبی و عروقی در سالمندان و گرفتگی رگها از جمله مضرات مصرف زیاد غذاهای آماده است. مطالعات 15 ساله دانشمندان آمریکایی بر روی 3 هزار جوانی که بیش از 2 بار در هفته از غذاهای آماده استفاده می کنند نشان داد، ارتباط معنی داری میان ابتلای آنها به چاقی و دیابت و مصرف زیاد این نوع غذاها وجود دارد. به نحوی که در این مطالعه افرادی که بیش از 2 بار در هفته به رستوران رفته‌اند نسبت به کسانی که کمتر از یک بار در هفته غذای آماده مصرف کرده‌اند، به طور میانگین 5/4 کیلوگرم اضافه وزن داشته و 2 برابر بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار گرفته اند. گفتنی است نمک زیاد موجود در غذاهای آماده احتمال بروز سکته‌های قلبی و مغزی را نیز افزایش می‌دهد 

راهکاری برای شکم های چاق

سلامت نیوز:بزرگی شکم و درمان آن چربی ذخیره شده در شکم یکی از مقاوم ‌ترین و در عین حال هشدار دهنده ‌ترین نوع چربی هاست.
افزایش دور کمر آقایان بیش از ۱۰۲ سانتی‌متر و در خانم ها بیشتر از ۸۹ سانتی‌متر منجر به افزایش خطر ابتلا به دیابت و بیماری‌های عروق قلب می‌شود (سندرم متابولیک) و به هرحال از لحاظ زیبایی هم یکی از دغدغه‌های افراد محسوب می‌شود.

● پس برای رهایی از آن لطفاً به نکات زیر توجه بفرمایید:
۱) چربی شکم، چربی ذخیره‌ای بدن است، بنابراین مقاوم ترین چربی در برابر رژیم لاغری و ورزش می باشد. برای درک بهتر این موضوع به این مثال دقت فرمایید:
اگر شخصی مبتلا به سرطان را در مراحل آخر زندگی او دیده باشید، می بینید که تمام چربی های بدن او از بین رفته است، ولی چربی شکم او همچنان وجود دارد.

توليد داروي گياهي ارگانيك براي جلوگيري از افزايش قند خون


پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامي واحد خوراسگان موفق به توليد داروي گياهي ارگانيک با قابليت جلوگيري از افزايش ناگهاني قند خون در بيماران ديابتي شدند.
به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران؛رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خوراسگان گفت: در تهيه اين داروي گياهي ارگانيک از موادآلي وضايعات قارچ خوراکي براي غني سازي محصول  استفاده شده است.
آقاي فروغي افزود: در توليد اين محصول  از  مواد موثري همچون بتاگلوکان ،ريبوفلاوين ، نياسين وليپنوليک اسيد استفاده شده تا ارزش دارويي محصول افزايش يابد.
آقاي سلحشوري پژوهشگر اصفهاني هم گفت:‌ بالابودن ميزان بتاگلوکان دراين ترکيب از افزايش قند خون جلوگيري مي کند.
وي هزينه اجراي اين طرح را درمدت 6 ماه 80 ميليون ريال اعلام کرد و افزود: قرار است اين محصول در آينده اي نزديک بصورت قرص هاي يک گرمي براي بيماران ديابتي روانه بازار مصرف شود.

مصرف غذاهای چرب و شیرین موجب نوسان شدید قند خون می شود


تهران - عضو مركز تحقیقات بیوشیمی و تغذیه دانشگاه علوم پزشكی مشهد گفت: مصرف غذاهای چرب و شیرین در ماه مبارك رمضان موجب نوسان شدید قند خون می شودو روزه داران باید از مصرف مواد قندی مصنوعی در وعده سحری بكاهند.

1391/05/04 - 15:11
به گزارش دانشگاه علوم پزشكی مشهد ، دكتر مجید غیور مبرهن ساده بودن غذای مصرفی و نداشتن تفاوت زیاد با غذای روزمره فرد روزه‌دار، استفاده از سه وعده غذایی شامل سحری ،‌افطار و شام ،‌لزوم استفاده از 5 گروه مواد غذایی شامل نان، غلات، گوشت و تخم‌مرغ، شیر، لبنیات، میوه‌ها و سبزی از جمله اصول تغذیه صحیح در ماه مبارك رمضان برشمرد .

افراط در مصرف سوسيس وكالباس منجر به ايجاد سرطان دستگاه گوارش مي‌شود


222222-3.jpgیكي از مسايلي كه امروزه بيشتر متخصصان تغذيه بر آن تاكيد دارند و در بحث‌هاي مختلف و حتي رژيم‌هاي غذايي مختلف بر آن اصرار مي‌كنند، افزايش تعداد وعده‌هاي غذايي و كاهش حجم غذاي مصرفي در هر وعده است. اين الگو مي‌تواند به صورت‌هاي مختلف استفاده شود كه برخي از آنها غيراصولي است و پيروي از آنها مي‌تواند مشكلاتي را به همراه داشته باشد.

به گزارش سرويس «سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، از نظر كارشناسان تغذيه و حتي بسياري از پزشكان، تقسيم وعده‌هاي غذايي به سه وعده غذايي اصلي (صبحانه، نهار و شام) و 2 تا 3 ميان وعده مناسب است.