يك کارشناس تغذیه گفت: خوردن غذاهای سبک و سهل الهضم، کم حجم، پرکالری و تقریباً نرم برای افطار مناسبتر است.
مسعود فیروزکوهی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان، افزود: روزه خود را با یک نوشیدنی گرم یا ولرم مانند آب ولرم، نبات داغ، چای یا شیر افطار نمایید و افطاری را به اندازه مصرف کنید، زیرا مصرف زیاد در افطار باعث میشود به یکباره معده حجیم شده و موجب فشار و خلق تنگی فرد روزهدار گردد.
وی ادامه داد: در هنگام افطار از خرما، پنیر(لبنیات کم چرب)، نان و سبزی و یک غذای سبک گرم مانند سوپ، شله زرد، آش، حلیم یا فرنی استفاده نمایید.