عمر طولانی با ادویه‌جات


 عمر طولانی با ادویه‌جات
اگر غذای فلفل‌دار و تند می‌خورید، بیشتر عمر خواهید کرد. امـروزه، تحقیـقات نـشـان می‌دهد کسانی که غذاهای فلفل‌دار با سس‌های تند را در برنامه غذایی‌شان جای می‌دهند، از بقیه افراد سالم ترند...

پـس بـه راهتان ادامه بدهید، مقدار بیشتری فلفل به تخم‌مرغتان اضافه کنید و مقداری گالینا‌بلانکا روی استیک بریزید. با اینکار زندگیتان را طولانی‌تر خواهید کرد.

شلیل سرشار از پتاسیم


شلیل شبیه به هلو است؛ این ۲میوه از ۲هزار سال پیش از طریق جاده ابریشم به ایران، یونان و رم باستان راه پیدا کرد.
*این میوه سرشار از پتاسیم است که ماده مغذی انرژی زا محسوب می شود.
*غنی از آنتی اکسیدان به خصوص کارتنوئیداست که از بدن در برابر سرطان و بیماری های دیگر محافظت می کند.
*فیبر موجود در آن، برای سلامت سیستم گوارشی مفید است.
*منبع عالی بتاکاروتن نوعی آنتی اکسیدان است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می کند.
*کم کالری و به طورطبیعی بدون چربی است.
*آنتی اکسیدان آن از طریق مقابله با آسیب رادیکال های آزاد، از پوست در برابر اشعه مخرب ماورای بنفش محافظت می کند.
*منبع عالی ویتامین A و بتاکاروتن است.
*ویتامین C موجود در آن برای حفظ سلامت سیستم ایمنی بدن مفید است.
*لوتئین، علاوه بر حفظ سلامت چشم و پوست، رادیکال های آزاد را نیز از بین می برد و در نتیجه خطر بروز بیماری های حاد مانند سرطان را کاهش می دهد. هر یک پیمانه شلیل حاوی ۱۸۶میکروگرم لوتئین است.
*شلیل حاوی آهن، اسید فولیک، ویتامین K و قند طبیعی است که در بدن انرژی ایجاد می کند.
منبع : خراسان


نوشیدن روزی یك لیوان آب پرتقال انسان را زیباتر می كند


 كارشنان سلامت می گویند: نوشیدن روزی یك لیوان آب پرتقال به تقویت پوست، مو و ناخن كمك می كند.

1391/05/14 - 10:05
به گزارش 'زینیوز'، كارشناسان این فواید را به ویتامین سی، پتاسیم و فولیك اسید موجود در آب پرتقال نسبت داده اند. ویتامین سی برای تولید كولاژن لازم و ضروری است.
رنگدانه های زرد موجود در آب پرتقال با كاهش آسیب های ناشی از تابش نور خورشید بر پوست ارتباط دارد و گفته می شود كه قابلیت انعطاف پذیری پوست را تقویت می كند.
معمولا یك لیوان 200 میلی لیتری آب پرتقال حاوی 60 میلی گرم ویتامین سی است .
به گفته كارشناسان مواد مغذی مهمی كه برای داشتن پوست، مو و ناخن سالم نیاز است زمانی كه در بخشی از رژیم غذایی انسان مصرف می شوند، بیشترین تاثیر را دارند.

سلنيوم خطر ابتلا به سرطان را كاهش مي‌دهد

118-7.jpg
بدن از ماده معدني سلنيوم كه براي سلامت عمومي بدن ضروري است، براي توليد سلنوپروتئين‌ها استفاده مي‌كند.

به گزارش سرويس سلامت ايسنا، سلنوپروتئين‌ها در واقع از سلولها در برابر آسيب ديدگي‌هاي مختلف حفاظت مي‌كنند. پزشكان انگليسي مي‌گويند: مصرف اين ماده معدني احتمال ابتلا به سرطان پانكراس را كاهش مي‌دهد.
به نوشته روزنامه ديلي، كارشناسان تغذيه هشدار داده‌اند كه كاهش سطح سلنيوم موجود در خاك بر اثر روشهاي مهاجم كشاورزي و استفاده از كودهاي شيميايي، روي زنجيره غذايي، رژيم غذايي و حتي خطر بروز بيماريها تاثير مي‌گذارد.

در گذار تغذیه‌ای کشور با فقر سلولی مواجه هستیم


رئیس انستیتو تغذیه ایران هشدار داد:


رئیس انستیتو تغذیه ایران گفت: امروزه مفهوم سوء تغذیه تغییر کرده و در حال حاضر با افزایش وزن و فقر سلولی مواجه هستیم که در صورت بی‌توجهی مشکل آفرین خواهد بود.

دکتر مجید حاجی فرجی در گفتگو با خبرنگار سینانیوز با بیان اینکه سوء تغذیه در گذشته از جمله مسائل عمده بود که در حال حاضر به جز برخی از مناطق جنوبی و جنوب شرقی کشور به دلیل امکان دسترسی کمتر دچار سوء تغذیه از نوع پروتئین هستند، خوشبختانه مناطق دیگر وضعیت بهتری دارند.

دفع آب بدن با مصرف بیش از حد مواد کافئین‌دار


کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان چهارمحال وبختیاری به تغذیه صحیح روزه داران و اصول جبران کمبود آب بدن درماه مبارک رمضان اشاره کرد.

بهمن فروزنده کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان چهارمحال وبختیاری در گفتگو با خبرنگار سینانیوز در شهرکرد توصیه‌هایی را در رابطه با تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان بیان کرد و افزود: «مصرف مقدارکافی آب درفاصله افطار تا هنگام خواب، باتوجه به همزمانی ماه مبارک با فصل گرم بسیار تاکید شده است. استفاده ازسبزی‌ها و میوه‌ها به دلیل نگه داشتن آب در خود می‌تواند خطر کم آبی برای بدن رابه شدت کاهش دهد. »

بي‌حس كننده بنزوكائين، آهن خون كودكان را اكسيده مي‌كند


بنزوكائين، دارويي بي‌حس‌كننده درد دندان است كه علي‌رغم استفاده رايج آن براي كاهش درد دندان درآوردن، خطر اكسيد شدن آهن موجود در هموگلوبين گلبول‌هاي قرمز خون كودكان زير دو سال را به همراه دارد.
به گزارش وب دا، پزشك داروساز دانشگاه علوم پزشكي ياسوج ضمن بیان این مطلب افزود: متهموگلوبینمیا (سندرم کودکان آبی)، يكي از عوارض مصرف بنزوكائين گزارش شده كه اگرچه جزو بیماری‌هاي كمياب خوني است، اما بسيار خطرناک بوده و در آن، به دليل اكسيده شدن آهن موجود در هموگلوبین گلبول‌های قرمز خون، هموگلوبین اکسید شده قادر به حمل اکسیژن نخواهد بود.
دكتر سيد عقيل عابدي ادامه داد: در صورت عدم حضور اكسيژن، سلول‌هاي بدن با خطر مرگ مواجه شده و پوست نيز، كبود مي‌شود.

مواد غذایی برای جلوگیری از آسیب های پوستی خورشید

مواد غذایی برای جلوگیری از آسیب های پوستی خورشیداگر رژیم غذایی مناسبی داشته باشید، پوست شما جوانتر به نظر می رسد. حال اگر با نور خورشید هم سر و کار داشته باشید، باید علاوه بر رعایت رژیم و پرهیز از مواد غذایی ناسالم برای پوست، سعی کنید از پوست خود در برابر آفتاب نیز حفاظت کنید.
اغلب ما سعی می کنیم با استفاده از کرم ضد آفتاب، کلاه آفتابی و لباس های آستین دار، از رسیدن اشعه خورشید به پوست جلوگیری کنیم. اما به هر حال نمی توان به طور کامل جلوی اشعه های خورشید را گرفت. برخی از مواد غذایی شامل موادی هستند که موجب ترمیم پوست شما خواهند شد. اما آیا می دانید قرار گرفتن در معرض نور خورشید، میزان آنتی اکسیدان موجود در خون شما را کاهش خواهند داد؟ به همین دلیل بهتر است تا سطح آنتی اکسیدان خون را همیشه بالا نگه دارید. مصرف موادغذایی حاوی آنتی آکسیدان، می تواند به سلامت پوست کمک کرده و از آن در برابر نور خورشید و سایر خطرات، محافظت نماید.

کنترل وزن خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد




خبرگزاری فارس: تحقیقات جدید نشان می دهد: کنترل وزن از طریق رژیم غذایی و ورزش می تواند مانع از دیابت نوع 2 در زنان آمریکایی بیش از 50 سال شود.
خبرگزاری فارس: کنترل وزن خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از پایگاه خبری هلث دی نیوز آمریکا، محققان دانشکده پزشکی دانشگاه ماساچوست اطلاعات بیش از 150000 زن را پس از یائسگی مورد بررسی قرار دادند.

رژيم غذايي در دوران بارداري


جام جم آنلاين: پايه و اساس تمام توصيه‌هاي تغذيه‌اي رعايت تعادل، تنوع و اندازه در استفاده از تمام گروه‌هاي غذايي براي تامين انرژي و سلامت مادر و رشد و تكامل جنين است.
در تمام طول بارداري مادر و جنين در هر آنچه مي‌خورند، مي‌نوشند و تنفس مي‌كنند با يكديگر مشترك هستند و به همين سبب دوران بارداري و شيردهي از دوره‌هاي آسيب‌پذير زندگي به شمار مي‌آيد.
از جمله اين‌كه توجه به دريافت پروتئين كافي در دوران بارداري ضروري است. در صورت عدم دريافت پروتئين كافي، از اندوخته پروتئيني در ماهيچه بدن مادر براي رشد جنين استفاده خواهد شد.
ويژگي‌هاي ژنتيك، وضعيت سلامت مادر، فعاليت فيزيكي او، باورهاي فرهنگي و وضعيت اجتماعي ـ اقتصادي از عواملي است كه با افزايش وزن بارداري ارتباط مستقيم دارد.
آگاهي از وضعيت وزن قبل از بارداري اولين گام براي تعيين روند وزن‌گيري بهينه است. زناني كه اولين بارداري را تجربه مي‌كنند، زنان كمتر از 25 سال و زنان داراي سطح تحصيلات ابتدايي، معمولا بيش از حد طبيعي وزن مي‌گيرند.