حتما تا امروز بارها در میان صحبتهای مادربزرگ یا مادرتان شنیدهاید که بهعنوان مثال ماهی را نباید با دوغ خورد یا حتما باید کباب را با سماق خورد.در هر یک از این توصیهها که شاید بسیاری از ما بهسادگی از کنار آنها عبور کنیم نکتهای نهفته است .


همه ما بیآنکه بدانیم در وعدههای غذاییمان از خوراکیها و ترکیباتی استفاده میکنیم که مصرف آنها فواید درمانی و اصلاحی بینظیری دارد؛ به این معنی که مصرف برخی از خوراکیها با چاشنیهایی خاص میتواند خواص مفید آن غذا یا خوراکی را قوت ببخشد یا عوارض احتمالی موادغذایی را که ناشی از طبع آنهاست در بدن به حداقل ممکن برساند.