هشت غذايي كه نبايد بخوريم!


محققان و دانشمند‌ان علوم پزشكي آمريكا، طي گزارشي اعلام كردند: مصرف هشت ماده غذايي باعث كاهش طول عمر و بروز بيماري‌هاي مزمن مي‌شود.
به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگارانبه نقل از بيترين؛ آب معدني، سبزيجات يخ زده، بستني يخي، برنج‌هاي پخته نيمه آماده، مواد انرژي زاي و شكلات‌ها، چاشني‌ها، چاي سرد و پودرهاي نوشيدني و ساندويچ نيمه آماده هشت غذايي هستند كه در صورت مصرف طولاني مدت، فرد را دچار بيماري‌هاي مزمن مي‌كند.

زرده تخم‌مرغ به اندازه سيگار مضر است!


وقتي پاي بيماري‌هاي عروقي به ميان كشيده مي‌شود

208-3.jpg
نتايج يك آزمايش جديد نشان داده است كه وقتي صحبت از بيماري تصلب شرائين و سفتي عروق به ميان كشيده مي‌شود، زرده تخم‌مرغ مي‌تواند به اندازه سيگار مضر و خطرناك باشد.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، دكتر ديويد اسپنس از متخصصان برجسته نورولوژي در امريكا كه سرپرستي اين مطالعه جديد را عهده دار بوده خاطرنشان ساخت خوردن زرده تخم‌مرغ به همان روش سيگار كشيدن باعث سفت شدن عروق يا به اصطلاح عارضه تصلب شرائين مي‌شود.

كاهش خطر ابتلا به آلزايمر با خوردن ماهي و آجيل

 خوردن غذاهاي سرشار از امگا 3 مانند ماهي، مرغ و آجيل احتمال ابتلا به آلزايمر را كاهش مي‌دهد.
به گزارش وب‌دا، به نقل از ژورنال پزشكي نورولوژي آمريكا محققان دانشگاه كلمبيا در نيويورك با بررسي رژيم غذايي 1219 فرد 65 ساله بدون بيماري زوال عقلي به مدت يك سال و گرفتن آزمايش خون از آنها به منظور مشاهده سطح پروتئين بتا آميلوئيد، دريافتند كه افرادي كه مواد غذايي حاوي اسيدهاي چرب امگا 3 مانند مرغ، ماهي و مغزهاي آجيل را مصرف مي‌كردند، متعاقباً سطح بتا آميلوئيد در خون آنها كمتر از بقيه افراد بوده است.
براساس اين گزارش محققان افزودند: مصرف 1 گرم امگا 3 در روز (معادل نيمي از يك فيله ماهي سالمون در هفته) بيشتر از متوسط مقدار امگا 3 مصرفي در اين افراد، ميزان سطح بتا آميلوئيد خون را تا حدود 30 درصد كاهش داده است.

عادت به خوردن ماهي، سرطان روده بزرگ را كاهش مي‌دهد

 مطالعات نشان مي‌دهد كه مصرف ماهي به طور مداوم مي‌تواند از ابتلا به سرطان روده بزرگ جلوگيري كند.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه پزشكي، با انجام عملكردهاي ساده در رژيم غذايي مانند خوردن ماهي مي‌توان از سرطان پيشگيري كرد و به بهبودي رسيد.
براساس گزارشي كه دانشمندان روي 41 مطالعه در مورد مصرف ماهي و ابتلا به سرطان كولوركتال انجام دادند، مصرف ماهي عاملي براي پيشگيري از سرطان است.
اين گزارش مي‌افزايد: اثر حفاظتي مصرف ماهي در سرطان ركتوم بيشتر از سرطان روده بزرگ است. با توجه به آمار به دست آمده از اين گزارش، خوردن ماهي خطر ابتلا به سرطان ركتوم را 21 درصد كاهش مي‌دهد و اين در حالي است كه با مصرف ماهي سرطان روده بزرگ 4 درصد كاهش مي‌يابد.
شايان ذكر است كه سرطان كولوركتال، سومين علت عمده مرگ ناشي از سرطان در جهان غرب است.

نوشابه مهم‌ترين عامل چاقي كودكان

 مصرف زیاد نوشابه و ديگر نوشيدني‌هاي شيرين گازدار در دوران كودكي، خطر ابتلابه چاقي را افزايش مي‌دهد.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه فيزيولوژي، تغذيه و متابوليسم، محققان رابطه بين الگوهاي مصرف نوشابه در كودكان كشور كانادا و خطر ابتلا به چاقي در آنها را بررسي كردند.
نتايج اين گزارش حاكي است كه كودكاني كه بيش از حد از اين نوع نوشيدني‌ها استفاده مي‌كنند، علاوه بر اضافه وزن در معرض افزايش فشارخون، ديرتر هضم شدن غذا، پوسيدگي دندان و پوكي استخوان و از اين دست‌ها بيماري‌ها مي‌شوند.
اين گزارش مي‌افزايد: بيشتر موارد چاقي‌هاي ايجاد شده تا سن 12 سالگي به سختي قابل اصلاح است و بهترين راه داشتن يك الگوي متوسط از تغذيه و نوشيدني درست براي كودكان است.
براساس اين گزارش سوزان جي سرپرست اين مطالعه افزود: عادات غذايي و آشاميدني در اوايل زندگي شكل مي‌گيرد و رفتار والدين و عادت‌هاي خانوادگي از همان ابتدا از عوامل تعيين كننده تمايل كودك به خوردن است. 

کمتر دروغ بگویید، مریض نشوید

 دروغ گفتن كمتر با افزايش ميزان سلامتي مي‌تواند از بروز بسياري از بيماري‌ها جلوگيري كند.
به گزارش وب‌دا، به نقل از مطالعات ارائه شده در انجمن روان‌شناسي آمريكا، محققان دانشگاه نورث ديم در اينديانا دريافتند كه بيان حقيقت در هنگام وسوسه شدن به گفتن دروغ، به ميزان قابل توجهي به بهبود سلامت روحي و جسمي افراد كمك مي‌كند.
براساس اين گزارش محققان با بررسي و انجام آزمايش دروغ سنجي و تعيين ميزان صداقت روي 110 نمونه از افراد با رده‌هاي سني 18 تا 71 سال شامل 34 درصد بزرگسالان و 66 درصد دانش‌آموزان مشاهده كردند كه با كاهش تعداد دروغ‌ها در گروه مورد مطالعه، ميزان سلامتي آنها افزايش مي‌يابد و آنها كمتر از ايجاد بيماري‌هاي جسمي و رواني در خور مانند گلودرد و سردرد و اضطراب شكايت مي‌كنند.

مهم‌ترین روش کاهش وزن، کاهش کالری مصرفی روزانه است

  مهم ترین روش کاهش وزن بدون عوارض جانبی، کاستن از کالری مصرفی به طور روزانه است.
به گزارش وب دا، رئیس اداره غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابور ضمن بیان این مطلب گفت: کسانی که مشکل اضافه وزن دارند، اغلب مایلند روش‌های مختلفی را برای کاهش وزن تجربه کنند تا به نتیجه دلخواه خود برسند.
دکتر سیدحسین حسینی افزود: یکی از این موارد قرص‌های لاغری است که بسیار در مورد آن‌ها تبلیغ می‌شود؛ اگر چه به ادعای تولیدکنندگان، این قرص‌ها می‌توانند نتیجه قابل توجهی در کاهش وزن داشته باشند، اما اثرات جانبی و خطرناک آن‌ها را نباید نادیده گرفت.

به هیچ عنوان پس از صرف غذا نخوابید

 مبتلایان به رفلاکس به هیچ عنوان بعد از غذا نخوابند.
به گزارش وب دا، کارشناس مواد غذایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد خطاب به افراد مبتلا به رفلاکس توصیه کرد: افرادی که زمینه رفلاکس (بازگشت اسید معده) دارند بلافاصله پس از صرف غذا دراز نکشند.
محمدرضا زارع افزود: دراز کشیدن بلافاصله بعد از صرف غذا باعث برگشت محتویات معده که اسیدی هستند، به طرف مری و ایجاد التهاب مری می‌شود، در برخی موارد نیز احتمال ورود غذا به ریه را امکان پذیر می‌کند.
وی خاطر نشان کرد: بعد از صرف غذا، چند دقیقه استراحت به معده کمک زیادی می‌کند، اما این استراحت نباید به صورت دراز کشیدن باشد.

معضل مصرف زیاد نوشیدنی‌های ورزشی در بین دانش آموزان آمریکایی


ارسال به دوستان

 مسئولان پزشکی آمریکا از مصرف گسترده نوشیدنی‌های ورزشی در بین دانش آموزان این کشور ابراز نگرانی کردند.
خبرگزاری فارس: معضل مصرف زیاد نوشیدنی‌های ورزشی در بین دانش آموزان آمریکایی

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از پایگاه خبری هلث دی نیوز آمریکا، تحقیقات جدید در آمریکا نشان می دهند: علی رغم اینکه مدارس دبیرستان و مقطع متوسطه در آمریکا کمتر امکان دسترسی دانش آموزان به نوشیدنی‌های شیرین را فراهم می‌کنند اما سایر نوشیدنی‌های شیرین به خصوص نوشیدنی‌های ورزشی هنوز به طور گسترده‌ای در دسترس هستند.

كرفس دوستدار دستگاه گوارش


جام جم آنلاين: كرفس يكي از گياهان دارويي است كه بيشتر با مصارف غذايي‌اش شناخته مي‌شود. اين گياه نه‌تنها به عنوان يك خورش كه به عنوان سبزي در سالادها، طعم‌دهنده‌هاي غذايي، سس‌ها، رب‌ها، سوپ‌ها و همچنين در عطرسازي و داروسازي مصرف مي‌شود.
كرفس انواع مختلف دارد و بسته به محل رويش آن نامگذاري مي‌شود، اما اكثر آنها حاوي مواد معدني‌اي چون منيزيم، پتاسيم، كلسيم، ويتامين K و آنتي‌اكسيدان است.
خواص درماني
كرفس علاوه بر خاصيت مدري (ادرارآوري) از توليد سنگ‌هاي كليه و مثانه جلوگيري مي‌كند. اين گياه باعث اثرات مليني شده و به تخليه روده و اجابت مزاج طبيعي منجر مي‌شود.
مصرف كرفس علاوه بر تقويت قلب و معده باعث جلوگيري از بيماري‌هاي رواني و افزايش هوش و حافظه مي‌شود.
بعضي از افراد معتقدند خوردن كرفس باعث ازدياد قواي جنسي مي‌شود. يكي از داروهاي موثر در از بين بردن بوي بد دهان نيز كرفس است. براي اين كار لازم است روزانه يك استكان آب كرفس ميل كنيد.