آب ‌درماني و مصايب آن


جام جم آنلاين: دختر جواني را به اورژانس آوردند؛ پرسنل اورژانس 115 عنوان مي‌كردند كه بيمار در محل كار از روي صندلي به زمين افتاده و حركات پرشي در اندام‌هايش داشته است.
دختر جوان رژيم غذايي معمول خود را به پيشنهاد يكي از دوستانش تغيير داده و براي كاهش وزن و جلوگيري از پيري زودرس به رژيم آب‌درماني رو آورده بود. اين رژيم براي يك هفته ادامه داشته و هر روز مقادير فراواني از آب قبل از خواب، قبل از غذا و بعد از خواب مصرف مي‌كرده است.
دختر جوان، همچنين پس از ورزش، آب از دست رفته ناشي از تعريق را با آب فراوان جبران مي‌كرد. براي وي آزمايش درخواست شد؛ در آزمايش بيمار، كاهش سديم خون گزارش شد. در نهايت با درمان‌ مناسب ترخيص شد. سوالي كه اينجا مطرح مي‌شود اين است؛ آيا آب درماني عامل اين حادثه بوده است؟

عوارض خطرناک رژیم‌های غذایی در دوره بلوغ


عوارض خطرناک رژیم‌های غذایی در دوره بلوغ
اثرات زیانبار کاهش وزن بر سلامتی ممکن است در افرادی که اضافه وزن ندارند اما دریافت کالری خود را به شدت محدود می‌‌کنند بیشتر باشد.
 
در این افراد کاهش توده عضلانی بیشتر از توده چربی است. رژیم غذایی که با محدود کردن وعده‌های غذایی و یا ناشتایی همراه باشد منجر به کاهش وزن سریع می‌شود که اساساً به علت کاهش آب بدن و توده عضلانی است.

کدام باورها دربارۀ خواص چای درست و کدام یک نادرست هستند؟


کدام باورها دربارۀ خواص چای درست و کدام یک نادرست هستند؟

ما چندین بار در روز به طور منظم چای می‌نوشیم به امید اینکه از خواص چند گانه اش بهره مند شویم، یا به خاطر ذاتقه مان است و یا به خاطر سهولت در مصرف که اینقدر به نوشیدن چای تمایل داریم.

چند نکتۀ کوچک دربارۀ چای وجود دارد که ممکن است به آنها دقت نکرده باشیم.
1) چای حاوی فلاونید است
درست است.
فلاونیدها مولکول هایی هستند که به مبارزه در مقابل التهاب ها کم می‌کنند.

گروه های خونی که بیماری قلبی را افزایش می دهند

تحقیقات جدید حاکی از آن است، گروه خونی می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را در افراد افزایش دهد.
به گزارش خبرگزای مهر،‌ افرادی که گروه خونی آنها A  ، B و یا AB است اندکی بیشتر از افراد دارای گروه خونی O در خطر ابتلا به بیماری قلبی هستند.
دکتر "لو کیو" مجری این تحقیقات از دانشگاه هاروارد گفت: افرادی که می دانند در خطر ابتلا به بیماری قلبی هستند می توانند با تغییر در شیوه زندگی خود خطر بروز این بیماری را کاهش دهند.
وی افزود: ما نمی توانیم گروه خونی را تغییر دهیم اما می توانیم شیوه زندگی خود را متحول سازیم.
وی سال گذشته نیز نشان داده بود که گروه خونی می تواند خطر سکته مغزی را تحت تاثیر قرار دهد.

تولید شکلاتهای کم چرب/ جایگزینی آب میوه به جای چربی شکلات


شیمیدانهای دانشگاه وارویک مدعی شدند که شکلات جدیدی را به بازار عرضه می کنند که به جای چربی از وجود آب میوه سود می برد و به ذائقه تمام طرفداران شکلات خوش خواهد آمد.
به گزارش خبرگزاری مهر، محققان دانشگاه وارویک پس از آن که چند ماه روی مزه این شکلات کار کرده اند، اعتقاد دارند طعم این شکلات شبیه شکلات واقعی است.
دکتر استفان بن از دپارتمان شیمی دانشگاه وارویک به عنوان نویسنده اصلی این تحقیق که در مجله مواد شیمی منتشر شده است گفت: همه به شکلات عشق می ورزند، اما متأسفانه همه ما می دانیم که میزان چربی در شکلات بسیار زیاد است. اگرچه این چربی است که به شکلات طعم می دهد و موجب آب شدن آن بافت نرم در دهان می شود.
وی افزود: ما راهی پیدا کرده ایم که تمام این مولفه هایی که شکلات را شکلاتی می سازد حفظ کنیم اما در عوض آب میوه را جایگزین چربی آن کنیم.

خواص مختلف لیموترش


 خواص لیموترش به علت وجود موادی مانند ویتامین Bو C، آنتی اکسیدان، پروتئین، فلاوانوئید، فسفر، پتاسیم، کربوهیدرات و روغن های فرار در آن است. این میوه برای پیشگیری از تشکیل سنگ کلیه مفید است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از خراسان ؛ در مصر و هندوستان از آب لیمو برای از بین بردن اثر مسمومیت، درمان ناراحتی های کبدی و مقابله با بیماری مربوط به کمبود ویتامین C استفاده می شود.از آب لیمو به طور وسیع برای پاک سازی پوست و تقویت کبد استفاده می شود.

خوبی ها و بدی های نان سنتی


می‌توانید زندگی بدون «نان» را تصور كنید؟ زندگی ما بدون نان شاید ممكن نباشد، یکی از مهم‌ترین بخش‌های رژیم غذایی روزانه هر فرد ایرانی، همین نانی است كه هر روز سر سفره می‌آوریم. بخش قابل توجهی از پروتئین و انرژی مورد نیاز ما هم از نان تامین می‌شود. بی‌‌شک تهیه، تولید و عرضه‌ نان سالم و بهداشتی در حفظ سلامت جامعه موثر خواهد بود. آیا می‌دانید که یک نان خوب باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟



لیست ممنوعه غذایی زنان باردار


از اولین قرارملاقاتتان با دکتر در دوران بارداری، حرف‌های زیادی درمورد مواد غذایی که باید در این دوران بخورید یا بنوشید مثل کلسیم و اسیدفولیک به گوشتان می‌خورد. اما آیا می‌دانید از چه موادغذایی باید دوری کنید؟ توصیه‌های اینچنینی هر سال تغییر می‌کنند و خیلی از چیزهایی که خوردن آنها قبلاً برای خانم‌های باردار اشکالی نداشت الان در لیست موادغذایی ممنوعه برای آنها قرار گرفته است. در اینجا عنوان می‌کنیم که در 9 ماهه دوران بارداری از مصرف چه موادغذایی اجتناب کنید.



هشت غذايي كه نبايد بخوريم!


محققان و دانشمند‌ان علوم پزشكي آمريكا، طي گزارشي اعلام كردند: مصرف هشت ماده غذايي باعث كاهش طول عمر و بروز بيماري‌هاي مزمن مي‌شود.
به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگارانبه نقل از بيترين؛ آب معدني، سبزيجات يخ زده، بستني يخي، برنج‌هاي پخته نيمه آماده، مواد انرژي زاي و شكلات‌ها، چاشني‌ها، چاي سرد و پودرهاي نوشيدني و ساندويچ نيمه آماده هشت غذايي هستند كه در صورت مصرف طولاني مدت، فرد را دچار بيماري‌هاي مزمن مي‌كند.

زرده تخم‌مرغ به اندازه سيگار مضر است!


وقتي پاي بيماري‌هاي عروقي به ميان كشيده مي‌شود

208-3.jpg
نتايج يك آزمايش جديد نشان داده است كه وقتي صحبت از بيماري تصلب شرائين و سفتي عروق به ميان كشيده مي‌شود، زرده تخم‌مرغ مي‌تواند به اندازه سيگار مضر و خطرناك باشد.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، دكتر ديويد اسپنس از متخصصان برجسته نورولوژي در امريكا كه سرپرستي اين مطالعه جديد را عهده دار بوده خاطرنشان ساخت خوردن زرده تخم‌مرغ به همان روش سيگار كشيدن باعث سفت شدن عروق يا به اصطلاح عارضه تصلب شرائين مي‌شود.