تولید شکلاتهای کم چرب/ جایگزینی آب میوه به جای چربی شکلات


شیمیدانهای دانشگاه وارویک مدعی شدند که شکلات جدیدی را به بازار عرضه می کنند که به جای چربی از وجود آب میوه سود می برد و به ذائقه تمام طرفداران شکلات خوش خواهد آمد.
به گزارش خبرگزاری مهر، محققان دانشگاه وارویک پس از آن که چند ماه روی مزه این شکلات کار کرده اند، اعتقاد دارند طعم این شکلات شبیه شکلات واقعی است.
دکتر استفان بن از دپارتمان شیمی دانشگاه وارویک به عنوان نویسنده اصلی این تحقیق که در مجله مواد شیمی منتشر شده است گفت: همه به شکلات عشق می ورزند، اما متأسفانه همه ما می دانیم که میزان چربی در شکلات بسیار زیاد است. اگرچه این چربی است که به شکلات طعم می دهد و موجب آب شدن آن بافت نرم در دهان می شود.
وی افزود: ما راهی پیدا کرده ایم که تمام این مولفه هایی که شکلات را شکلاتی می سازد حفظ کنیم اما در عوض آب میوه را جایگزین چربی آن کنیم.

براساس اظهارات محققان وارویک، در تهیه این شکلات جدید 50 درصد از چربی با آب میوه جایگزین شده است اما هنوز هم هنگام خوردن طعم آن قابل شناسایی است
این محقق یادآور شد: تحقیقات ما نقطه آغازی برای تولید شکلاتهای سالم تر است، ما از دانش شیمی پشت این مسئله اطلاع داریم و این تکنیک های جدید را به کار می گیریم وامیدواریم که صنعت تولید مواد غذایی شیوه ما را برای تولید شکلاتهای طعم دار با چربی کمتر در پیش بگیرد.
محققان قسمت اعظم کره کاکائو و چربی شیر را در شکلات خارج کرده و به جای آن قطرات آب میوه که اندازه آن زیر 30 میکرون در قطره بوده را افزوده اند.
براساس تصدیق محققان، شکلاتهای جدید طعم میوه می دهند طعمی که به خوبی جایگزین شده است و هنوز هم این گزینه وجود دارد که آنها با استفاده از آب و میزان اندک اسید اسکوبیک (ویتامین C) می توانند طعم شکلاتی را حفظ کنند.
این گروه تحقیقاتی در نظر دارد تکنیکهای خود را در اختیار صنعت تولید مواد غذایی قرار دهد تا به تولید شکلاتهای سالم کمک کند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر