محققان دانشگاه کالیفرنیا جنوبی و موسسه پیشگیری از سرطان کالیفرنیا دریافتند که طبخ گوشت قرمز با دمای بالا به ویژه در ماهیتابه های مخصوص گوشت قرمز می تواند خطر ابتلا به سرطان را تا 40 درصد افزایش دهد. | |
به گزارش خبرگزاری مهر، ماریانا استرن استاد یار پزشکی پیشگیری در دانشکده کک از دانشگاه پزشکی کالیفرنیا جنوبی ریاست این تحقیقات را با عنوان " گوشت قرمز و گوشت ماکیان، شیوه های طبخ، آمادگی ژنتیکی و خطر سرطان پروستات: نتایج تحقیقات مرکز سرطان پروستات کالیفرنیا" را برعهده داشت. این تحقیق در مجله تولید سرطان منتشر شده و شواهد مهم و جدیدی درباره اینکه چگونه گوشت قرمز و شیوه های طبخ آن خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می دهد، ارائه کرده است. |
آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
تأثیر شیوههای طبخ گوشت قرمز در ابتلا به سرطان
مصرف زياد فيبر موجب سوء تغذيه مي شود
با توجه به اينكه فيبرها انرژي توليد نمي كنند و موجب جذب نشدن موادي همچون آهن و كلسيم مي شوند لذا مصرف زياد آنها سوء تغذيه افراد را در پي دارد.
دكتر كيمياگر، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: در واقع فيبرها دسته اي از كربوهيدرات ها هستند كه به دليل پيوندهاي شيميايي آنها قابل هضم و جذب نيستند.
وي ادامه داد: فيبرها را مي توان به دو دسته محلول و غير محلول تقسيم كرد و اين درحاليست كه فيبرهاي محلول در آب به طور عمده در ميوه و سبزيجات و فيبرهاي نامحلول در غلات مانند جو و گندم وجود دارد.
وي ادامه داد: فيبرها را مي توان به دو دسته محلول و غير محلول تقسيم كرد و اين درحاليست كه فيبرهاي محلول در آب به طور عمده در ميوه و سبزيجات و فيبرهاي نامحلول در غلات مانند جو و گندم وجود دارد.
رژیم غذایی مدیترانه ای برای محافظت از استخوانها
مصرف روغن زیتون با هورمون استئوکلسین بالا به قدرت و استحکام استخوان کمک می کند.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاریANSA ایتالیا بخش علمی-پزشکی، رژیم غذایی مدیترانه ای برای محافظت از استخوان های شما در سن پیری مورد استفاده قرار می گیرد.
به دنبال دو سال تحقیق، محققان پی بردند که رژیم براساس روغن زیتون از استخوان های شما در سن پیری محافظت کرده و امکان پوکی استخوان را کاهش می دهد./
به دنبال دو سال تحقیق، محققان پی بردند که رژیم براساس روغن زیتون از استخوان های شما در سن پیری محافظت کرده و امکان پوکی استخوان را کاهش می دهد./
برای پیشگیری از بی خوابی این ویتامین را مصرف کنید
بی خوابی در سراسر جهان یکی از جدیدترین بیماریهایی است که به عوامل متعدد بستگی دارد.
به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگارانبه نقل از بيترين؛ آهن ضروری برای بدن در گیاهان نیز وجود دارد، منابع گیاهی آهن شامل :سیب زمینی پخته با پوست ، جوانه گندم برشته ، سبزی های دارای برگ سبز تیره مانند اسفناج تازه و جعفری ، نان گندم و انواع خشکبار .
ویتامین C موجود در مرکبات می تواند جذب آهن را چهار برابر افزایش دهد .
ویتامین C موجود در مرکبات می تواند جذب آهن را چهار برابر افزایش دهد .
افزایش حجم غذا پس از ماه رمضان منجر به اضافه وزن ناگهانی می شود
نحوه استفاده از ظروف چدن در آشپزخانه
کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد، توصیه کرد: بعد از اتمام پخت، ماده غذایی را از درون ظروف چدنی خارج کنید تا اکسید نشود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه يزد، "ناهید برخورداری" اظهار كرد: استفاده از ظروف مختلف برای پخت غذا بسیار اهمیت دارد و افرادی که کیفیت وطعم غذا برای آنها مهم است، باید به کیفیت ظرفی که درآن غذا تهیه میشود نیز اهمیت بدهند. جنس ظرف و روکش آن در پخش گرما و سرعت پخت غذا تأثیر دارد.
افزايش كلسترول خون در كودكان هيچ علامتی ندارد
اگر چربی یاقندخونتان بالاست از دوسالگی مواظب کودکانتان باشيد
يك متخصص اطفال گفت: در صورت وجود سابقهي خانواگي چربی بالای خون (هيپركلسترولمي) يا بيماري ديابت، كودكان بايد از سن 2 تا 10 سالگي از نظر ميزان كلسترول مرتبا مورد بررسي قرار گيرند.
دكتر مسعود عزيزي در گفت وگو با خبرنگار ايسنا منطقه دانشگاه علوم پزشكي تهران، با بيان اينكه افزایش کلسترول خون یا هيپركلسترولمي در كودكان عامل خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي- عروقي در بزرگسالي است، گفت: افزايش كلسترول خون در كودكان ممكن است هيچ نوع علامت باليني نداشته باشد ولي به تدريج موجب گرفتگي شريانها ميشود.
مصرف غذاهاي خانگي طول عمر را افزايش ميدهد
پزشكان استراليايي ميگويند اگر خود را به خوردن غذاهاي خانگي عادت دهيد، عمرتان طولانيتر ميشود.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، كارشناسان بهداشت عمومي در دانشگاه استراليايي موناش، مركز پزشكي ملي استراليا و انستيتو مطالعات ملي سلامت در تايوان در مطالعات مشترك خود دريافتهاند افرادي كه حداقل پنج نوبت در هفته غذاي خانگي طبخ و مصرف ميكنند، حداقل 10 سال به طول عمرشان افزوده ميشود.
مصرف سویا، آناناس و سیب جهت جذب آهن در سیستم گوارشی
جهت پیشگیری و درمان بهتر است از رژیم غذایی خاصی که سرشار از فاکتورهای حاوی آهن باشد، مصرف شود.
شایعترین نوع آنمی در جامعه آنمی فقر آهن و کمبود ویتامین B۱۲ است
مقالهای تحت عنوان «نقش فاکتورهای فیزیولوژی درآنمی و تغذیه درمانی» در دومین همایش کشوری هماتولوژی ارائه شد که نتیجه آن نشان داد سویا، آناناس و سیب جهت جذب آهن در سیستم گوارشی بهتر است.
محمد توشیح مجری این بررسی ضمن تشریح چکیده مقاله خود در گفت و گو با خبرنگار سینانیوز در یزد اظهار داشت: «امروزه مکانیسمهای فیزیولوژی و فرآیندهای بیوشیمایی در مباحث تغذیهای کاربرد فراوانی دارند. با توجه به آنها میتوان بسیاری از بیماریها و اختلالات متابولیکی را از راه رژیم غذایی درمان نمود.»وی با ذکر مثالی گفت: «در بیماران کم خون(آنمی) که فاکتورها و مکانیسمهای متعددی در ایجاد این بیماری در انها نقش دارند میتوان علاوه بر درمان دارویی، از رژیم غذایی و توصیههای خوراکی کمک گرفت.»
مصرف شير در كاهش چربي هاي شكمي مؤثر است
اگر روزانه يك ليوان شير با 5/2 درصد چربي را در برنامه خود بگنجانيد در دراز مدت از چربي هاي شكمي كاسته مي شود.
كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با خبرنگار وب دا، با اشاره به اين كه قبل از 30 سالگي بهترين زمان براي مصرف شير و لبنيات است، افزود: اگر قبل از اين سن افراد به اندازه كافي اين فرآورده ها را مصرف كنند مي توانند در آينده از بيماري هاي پوكي استخوان پيشگيري كنند.
دكتر فروزان صالحي با بيان اين كه شیر حاوی بعضی از ویتامین ها مانند آ، ب12، ب2 ، ب 1 است، افزود: هنگام خرید شیر بايد به تاریخ انقضای آن توجه كرده و از در معرض نور قرار دادنشیر خودداری کنند زیرا باعث نابودی ویتامین «ب2» آن و نیز بد طعمی شیر می شود.
اشتراک در:
پستها (Atom)