زنان قبل از بارداری توسط متخصص تغذیه رژیم غذایی داشته باشند


7c99e129ef5d484bfa785141265226a7.jpg
تمامی زنان قبل از بارداری باید از متخصص تغذیه رژیم غذایی بگیرند حتی افراد سالمی که رژیم غذایی مناسب و کاملی دارند.
دکتر احمدرضا درستی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بيان اين مطلب گفت: خانم‌های در آستانه بارداری از دید تغذیه به سه گروه تقسیم می‌شوند، دسته اول زناني هستند كه دارای سوء تغذیه هستند افرادی که به حد کفایت غذا نمی‌خورند و تعادل و تنوع غذایی نیز ندارند. گروه دوم تغذیه خوبی داشته و مواد غذایی را به حد کفایت مصرف می‌کنند. گروه سوم نیز بیش از نیاز خود غذا مصرف می‌کنند.

براي كنترل فشار خون، سيب را با پوست بخوريد


پزشكان كانادايي تاكيد كردند خوردن يك عدد سيب با پوست در روز در پيشگيري از بالا رفتن فشار خون موثر است.
8781_555.jpgبه گزارش سرويس سلامت ايسنا، اين پزشكان به تازگي دريافته‌اند كه مصرف اين ميوه با پوست در مقايسه با ساير خوردني‌ها و آشاميدني‌هاي مفيد نظير چاي سبز و تمشك آبي كه منابع غني از آنتي اكسيدان و فلاوونوئيد هستند در كنترل فشار خون بسيار موثرتر است.
به گزارش ديلي اكسپرس، كارشناسان علوم تغذيه در كالج كشاورزي نووا اكسريتا روي پوست سيب و خود اين ميوه به طور جداگانه مطالعه كرده و به نتايج فوق دست يافته‌اند.
بر اساس اين يافته كه در مجله «شيمي غذا» منتشر شده، پوست سيب در متوقف ساختن فعاليت آنزيمي موسوم به ACE‌ كه عامل شناخته شده موثر در افزايش فشار خون است، 6 برابر موثرتر از ساير مواد خوراكي و حتي سيب پوست كنده است. پوست سيب غني از مواد شيميايي مفيد موسوم به فلاوونوئيدها است كه تاثير به سزايي در متوقف ساختن آنزيم ACE و در نتيجه كنترل فشار خون دارند.

حساسیت به شیرگاو شایع‌ترین علت ریفلاكس در شیرخواران و كودكان است


 یك فوق تخصص گوارش و كبد كودكان با بیان اینکه حساسیت به شیر گاو از شایع‌ترین علل ریفلاكس در شیرخواران و كودكان است، گفت: در شیرخوارانی كه از شیر مادر تغذیه می‌كنند به دلیل ورود مواد حساسیت زا به شیر، مادر باید از خوردن شیر پرهیز كند.


دكتر غلامرضا خاتمی در گفت وگو با ایسنا ؛ با اشاره به اینكه ریفلاكس برگشت غذا از معده به مری است، گفت: در نوزادان و شیرخواران، برگرداندن شیر 4 تا 5 نوبت در روز طبیعی بوده که ریفلاكس فیزیولوژیك نامیده می‌شود.




وی در ادامه افزود: ریفلاكس فیزیولوژیك اگر با علایم دیگری همراه نباشد با بالا رفتن سن شیرخوار تا سن 7 تا 8 ماه كه كودك قادر به نشستن است یا حداكثر تا 10 ماهگی بهبود می‌یابد و جای نگرانی وجود ندارد.

نوشابه‌های انرژی‌زا باعث ایجاد آرامش در فرد می‌شود



 با وجود آن كه نوشابه‌های انرژی‌زا ارزش تغذیه‌ای چندانی ندارند اما استفاده از آنها برای برخی از افراد مفید است.





دكتر سیدعلی كشاورز مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با (ایسنا)، در این رابطه افزود: نوشابه‌های انرژی‌زا با وجود قند بالایی كه دارند باعث چاقی می‌شوند اما بعضی از آنها حاوی ویتامین B هستند كه باعث ایجاد آرامش در فرد می‌شود.وی افزود: هر كدام از این نوشابه‌ها 200 كیلو كالری انرژی به بدن می‌رساند و بعضی از افراد با مصرف چهار تا پنج نوشابه به اندازه مصرف یك پرس غذا كالری دریافت می‌كنند كه اگر این انرژی سوزانده نشود به همان اندازه فرد را چاق می‌كند.




دكتر كشاورز تاكید كرد:

سلامتی با نوشیدنی های سبز


سرانجام رژیم های غلط غذایی سبک زندگی ناسالم است

سلامت نیوز:مطالعات نشان داده است افراد چاق و بیماران مزمن که تمام سهم میوه و سبزیجات روزانه خود را مصرف نمی کنند، در عوض به خوردن چربی های بسیار اشباع شده و غذاهای شیرین روی می آورند. اکثر مردم به پرخوری و افراط در مصرف این نوع غذاها تمایل دارند که درنتیجه می تواند خیلی زود به یک سبک زندگی ناسالم بیانجامد. متاسفانه بیشتر این عادت های غذایی ناسالم و سبک های زندگی بدون فعالیت های فیزیکی، در حال انتقال به کودکانشان است.

رژیم غذایی سالم، هوش کودکان را بالا می‌برد



سلامت نیوز:تحقیقات جدید محققان دانشگاه آدلاید نشان داد: کودکانی که از رژیم های غذایی سالم در اوایل زندگیشان استفاده می‌کنند، بهره‌هوشی (آی‌کی‌یو) نسبتاً بیشتری دارند اما آن دسته از کودکانی که از غذاهای ناسالم و سنگین‌تر استفاده می کنند؛ آی‌‌کی‌یو‌ی نسبتاً کمتری دارند.
این تحقیقات به سرپرستی خانم دکتر لیزا اسمیترز، محقق سلامت عمومی دانشگاه آدلاید انجام شد و محققان به رابطه بین عادتهای غذایی کودکان در 6 ماهگی، 15 ماهگی و دو سال اول زندگیشان و میزان بهره هوشی آنها در سال هشتم زندگیشان توجه کردند.محققان در این تحقیقات الگوهای غذایی بیش از 7 هزار کودک از جمله میزان استفاده از غذاهای خانگی سنتی و جدید، غذاهای آماده کودک، استفاده از شیر مادر و غذاهای بی خاصیت را با یکدیگر مقایسه کردند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ دکتر اسمیترز گفت: رژیم غذایی مواد مغذی لازم برای رشد بافتهای مغزی کودک را در 2 سال اول زندگی فراهم می‌کند و هدف از این تحقیقات بررسی تاثیر رژیم غذایی بر IQ کودکان بوده است.وی تصریح کرد: کودکانی که در 6 ماهه اول زندگی از شیر مادر استفاده کرده بودند و سپس در طول 15 تا 24 ماه بعد از آن از رژیم‌های غذایی سالم مثل حبوبات، پنیر، میوه و سبزیجات مصرف کرده بودند، در سن 8 سالگی نمره IQ آنها تقریباً 2 نمره بیشتر بود.
اما به گفته اسمیتز؛ "کودکانی که در 2 سال اول زندگیشان از بیسکویت، شکلات، شیرینی، نوشیدنی‌های غیرالکلی و چیپس استفاده کرده بودند، بهره هوشیشان در سن 8 سالگی 2 نمره کمتر بود.دکتر اسمیترز گفت: علاوه بر اینها؛ ما متوجه تاثیر منفی غذاهای آماده کودکان روی IQ آنها که در شش ماهگی به کودک داده می‌شود؛ شدیم اما اگر این غذاها در ماه بیست و چهارم مصرف شوند؛ تاثیری مثبت روی IQ خواهند داشت.

مصرف گردو باعث افزایش باروری در مردان می‌شود




 تحقیقات اخیر محققان دانشگاه كالیفرنیا نشان می دهد كه مصرف گردو باروری در مردان را افزایش می‌دهد

مصرف گردو باعث افزایش باروری در مردان می‌شود
به گزارش 'هلث'، مصرف روزانه 80 گرم گردو كیفیت اسپرم و درنتیجه قدرت باروری را در مردان جوان 21 تا 35 ساله افزایش می‌دهد.
مصرف گردو باعث افزایش اسید چرب غیر اشباع می‌شود كه تحرك اسپرم را افزایش می‌دهد. اسید چرب غیر اشباع علاوه بر گردو در ماهی، روغن ماهی و دانه كتان نیز وجود دارد.

مصرف ميوه و سبزيجات به كنترل و پيشگيري از فشار خون بالا كمك مي كند

 پتاسیم به کنترل و پیشگیري از فشار خون بالا کمک می کند و بسیاري از میوه هاو سبزیجات و برخی لبنیات و ماهی ها منابع خوبی از پتاسیم هستند.
سرپرست دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با خبرنگار وب دا با بيان اين كه رژيم غذايي مناسب در كاهش و كنترل فشارخون موثر است، اظهار داشت: مصرف نمک، بیش از نیاز بدن سبب افزایش فشار خون یا تشدید آن می شود و افرادي كه دچار فشار خون هستند بيشتر در معرض ابتلا به بيماريهاي قلبي هستند.


دانستني هايي در مورد شيرهاي كم چرب، پرچرب و معمولي

 چربي شير حاوي ويتامينهاي محلول در چربي مثل ويتامين آ، كلسترول و اسيدهاي چرب اشباع ميباشد و ويتامين موجود در شير براي رشد كودكان بسيار حائز اهميت است.
سعيده معاني كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكيدر گفت وگو با خبرنگار وب دا، در خصوص شيرهاي كمچرب، معمولي و پرچرب اظهار داشت:درصد چربي موجود در شير بسته به نياز تغذيهاي افراد خاص متفاوت است افراد بايد با توجه به نيازهاي تغذيهاي خود يكي از انواع شير را انتخاب كنند.
وي افزود: مقدار چربي شير استاندارد يا شير معمولي در ايران 5/2 درصد است، شير كمچرب حدود 1 درصد و شير پرچرب يا شير كامل حدود 3/3 درصد چربي دارد.

ریزش مو با رژیم غذایی مناسب تا حد زیادی برطرف می‌شود


ریزش مو در اثر عوامل مختلفی ایجاد می شود که پیروی از یک رژیم غذایی مناسب تا حد زیادی این مشکل را برطرف می‌کند.
رئیس اداره غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابور در گفتگو با خبرنگار وب‌دا، افزود: کم‌خونی یکی از علت‌های اصلی ریزش مو است که برای رفع آن، مصرف مواد غذایی غنی از آهن مانند گوشت، غلات کامل، سبزیجات برگی سبز تیره، تخم مرغ، خرما و کشمش توصیه می‌شود.
دکتر سیدحسین حسینی دیگر منبع غنی آهن را میوه‌های خشک و آب آلبالو دانست و اظهار داشت: این عامل اغلب یکی از موثرترین دلایل ریزش مو در خانم‌هاست که ممکن است نشانه‌ای از وجود اختلال در دستگاه گوارش و یا ناکافی بودن اسید معده نیز باشد.