پژوهشگران علوم پزشکی در کشور چین می گویند نتایج یک یک تحقیق نشان داده است زنانی که مقدار زیادی غذای مملو از فیبر می خوردند در معرض کمترین میزان خطر ابتلا به سرطان سینه هستند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، سرطان سینه پس از سرطان پوست دومین سرطان شایع در زنان است. هر ساله تعداد زیادی از مبتلایان به سرطان سینه تشخیص داده میشوند و تعدادی نیز جان خود را از دست میدهند. خطر ابتلا به سرطان سینه با افزایش سن بیشتر می شود.
در حدود سه چهارم از موارد بیماری در زنان بالای ۵۰ سال ایجاد می شود.
محققان نتایج ۱۰ تحقیق انجام شده در گذشته درباره رژیم غذایی زنان را همراه با پیگیری وضعیت آنها در مدت ۷ تا ۱۸ سال جمع آوری کردند تا بدانند که چگونه به سرطان مبتلا شده اند و از بین ۷۱۰ زن حدود ۲٫۴ درصد به این بیماری مبتلا شده بودند.